Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chernyj Barchat, 14.5.2023 Obsahuje fotku
Chernyj Barchat kvetl velmi časně s meruňkami, ale překvapivě nezmrzl a nějaké plody mít bude, alespoň to tak vypadá.
Jak vám letos kvetou jabloně?, 14.5.2023
"Proč nepožádali Evanse?" Respektive, proč nepožádali doktora Miloše Vysloužila? Vzbuzuje sice v některých lidech silnou averzi a dokonce se tady našel pán, co sleduje jeho psaní příspěvků v pracovní době, což je docela síla a člověk se pak nemůže... celý příspěvek >
Asijská švestka, 14.5.2023
Ozark Premier už sice nemám, ale než skončil pěkně zakvel a zaplodil. Divil jsem se, co vedlo k tak dobrému opylení této odrůdy, když jiné odrůdy z této kategorie k nejplodnějším rozhodně nepatří.  
Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023
Malou poznámku k průběhu jara. Pokud by počasí na jaře letošního roku bylo největším viníkem kadeřavosti, tak by podobné počasí mělo mít na svědomí i moniliový úžeh na meruňkách, což rozhodně nemá. Ukazuje se, že Signum je prozatím spolehlivý... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 14.5.2023
Zajímavé, pane Josefe. Jirka (FM) by za Tolar nedal ani "zlámanou grešli", doktor Miloš Vysloužil zase nemůže takové odrůdy jako Tolar, Hamanova a jiné, pěstovat z důvodu napadení šarkou. Pár Tolarů snad také mít budu a jsem na ně zvědavý. Co se týče... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 13.5.2023
Zdravím Jeseníky. To vám přesně neřeknu. Nefotil jsem letos květy Tuleu Gras, ale bude je mít menší, nenápadné, něco jako u Domácí švestky. Zkušeností s odrůdou Tuleu Gras je žalostně málo. Nikdo neplesá nad chutí plodů, tak jako já v minulém roce,... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 13.5.2023
Kadeřavost letos podává excelentní výkony, to se musí nechat, klobouk dolů.  Kdybych neměl některé stromky bez kadeřavosti, tak bych věřil tomu, že měďnaté a další fungicidy přestaly zcela učinkovat. Totální kadeřavost má například Inka, Sugar... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2023
Napište kontakt na sebe,. Pán, co chtěl Bláhovo oranžové, už má rouby dávno doma. Jinak, MUDr MV posílá rouby také. Na F&H fóru je pravděpodobně stále možné posílat soukromé zprávy, takže je snadnější se tam domluvit. 
Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2023
Musíte na FH fórum (Fiala@Hlavatý), tam působí. Zahrada on.line, nebo nějak podobně.
Mráz ve vegetačním období, 3.5.2023
Ano, pane PP, dnes ČHMÚ vydalo další výstrahu před mrazem ve vegetačním období, ať už se nám to líbí nebo ne. Možná, že by jste si rád utřel pot z čela a zhluboka se nadýchl horkého vzduchu, ale já jsem rád, že tady nejsou už od dubna čtyřicítky jako... celý příspěvek >
Broskve 2023, 3.5.2023
Kadeřavost ovšem taky úřaduje jak černá ruka... I dobře "opláchnuté" stromky mají kadeřavost. Sagittaria, silně postižená odumíráním pupenů, kadeřavost nemá a s několika zdravých pupenů bujně vyráží. Stejně jako kdysi Princess. Ta má ovšem... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 3.5.2023 Obsahuje fotku
Původně jsem zamýšlel jako hlavní terminální roub odrůdu Admirál, nakonec vlivem okolností převládlo TANGO. Není to žádná náhrada dlouho skladovatelných plodů Admirálu, ovšem po uležení je chuť těchto plodů zajímavě aromatická. O Tangu nikdo nic... celý příspěvek >
Kvetou hrušně, 3.5.2023
Zapomněl jsem na plodomorku hrušňovou. To to zas bude vypadat. Vzpomněl jsem si, až když jsem viděl "nabubřelý" plod na Generálu. Na něm je vždycky něco, i když nezapomenu. Na Lukasce byl zase jeden celý letorost plný hálčivců. 
Meruňky 2023, 3.5.2023 Obsahuje fotku
Nebude to žádná sláva, ale na rozdíl od souseda, který tvrdí, že na VP nemá nic, u mě snad něco málo bude. 
Jak vám letos kvetou jabloně?, 2.5.2023
Excelentní Herr von Walter. Mně se starý Olympus přece jen po letech rozbil, tak jsem vyštrachal ještě starší Olympus s ubohým rozlišením 720p. Snad chvíli vydrží.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika