|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 7.9.2016 Může se někdo pochlubit úrodou Coxovy oranžové renety? Já ne. Těch pár plodů každý rok nestojí za řeč. | | Akane - perla podzimu, 7.9.2016 No jo, jak v tom má prsty MANTET, tak to se není čemu divit. Vlákno State Fire už existuje i s fotkou. | |
| | Mac Intosh a Lobo, 7.9.2016 Áno, pán Hlavatý, pásiky mají špatně osluněné plody. Mám takový dojem, že pan Polehla má celofialové jak Spartany, tak Mc Intoshe, ale nehledal jsem to. Je možné, že Spartan nemá pásiky nikdy, kdežto špatně osluněný Mac Intosh je mít může. Dužnina by... celý příspěvek > | | Na jablkách jsou skvrny jako saze, 7.9.2016 Sazovitost (houbička). Spolehlivě pomůže pouze včasná chemizace. | | Elegant Lady, 7.9.2016 Nevím, jak Jirka, ale já reklamovat do Čaklova stromek Elegant Lady nebudu. Upřimně řečeno ani moc dobře nechápu, jak může mít tak malý stromek ty plody tak kvalitní, i když byly malé. Ještě dnes byly některé stále pevné a neměkly. Tomu říkám... celý příspěvek > | | Akane - perla podzimu, 7.9.2016 Je humorné, že tady vynáším do nebe, nikoliv svoje plody, ale plody Akane pana Vysloužila, ale není mi to nic platné. Stejně trvám na tom, že je to lahůdka. | | Akane - perla podzimu, 7.9.2016 Pan Vysloužil opět prokázal mistrovskou schopnost odvedení pozornosti od původního tématu a strhnutí zájmu čtenářů na zcela jinou odrůdu, přitom AKANE si jistě pozornost a vyzkoušení zaslouží. Nevěřím, že by samotný pan Vysloužil jen tak přešel svoje... celý příspěvek > | | Akane - perla podzimu, 7.9.2016 Mně, dalo by se říct, kompletně Akane rozklobali ptáci, zřejmě už mělo být dávno sklizené. Kdyby jsem tenkrát neochutnal plod u pana Vysloužila, tak bych to nepsal. Špičková chuť (tohoto plodu). U mě byly vždycky jen navinule slabě jonathanové, bez... celý příspěvek > | | Slivoň Haganta, 7.9.2016 Chtělo by to nějaké fotky plodů Toptaste. Já mám dva stromy a jejich plody dozrávají ve stejnou dobu - v druhé polovině srpna. Dlouhá sklizňová perioda už byla zmíněna mnohokrát, ale tento rok, kdy jsou už plně vybarvené pozdní odrůdy je nynější... celý příspěvek > | | Cresthaven dozrává, 7.9.2016 Koupil jsem v Albertu obří broskev odrůdy Merryl, ale měla jen 320 g. | |
| | Co právě sklízíte?, 7.9.2016 Do sklepa jsem je nedal, mám je za barákem, kam nesvítí slunce. U Spartanu jsem tajně doufal, že by to mohl být Mc Intosh, ale nebude. Asi se budete divit, ale po sklizni mně Spartan chutná nejvíce, později už tolik ne. Když plody padají a zůstávají... celý příspěvek > | | Slivoň Haganta, 7.9.2016 Že v polovině srpna zrají u Vás lepotice je správně, ale vypadá to, že Toptaste vůbec nemáš. U té Haganty těžko říct. Mně zraje až teď, ať už je to ta oficiální Haganta, nebo ta kapku baculatější s menší jamkou pro pecku. | | Slivoň Haganta, 7.9.2016 Tak to asi nie. Mám to stejné jako v publikaci Pěstujeme slivoně (Blažek, Kneifl), kde se píše, že Toptaste dozrává v druhé polovině srpna až začátkem září a Haganta ve druhé až třetí dekádě září, stejně jako President. | | Slivoň Haganta, 6.9.2016 Ano, protože takto měkké Haganty, jako se prodávají v obchodech dobré být ani nemohou. Mně, když změknou, tak mají přesně stejně mdlou chuť, jako ty v obchodech. Jedině, že bych měl jinou Hagantu, než pan Vysloužil. | | Topend, 6.9.2016 Topend už taky celý zmodral, ale jelikož je takto zbarvená Elena i Presenta, tak by to snad mohl být on. Podle fotek také, hlavně podle těch pana Stana. | |
|
|
|
|