|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
-1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017 Taky by mě zajímal rozdíl v mrazuodolnosti mezi plůdky po odkvětu a těmito několikacentimetrovými "macky". Řekl bych, že tam nějaký bude. | | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017 Dneska mi jeden pán psal, že už mu z těch věčných jarních mrazů brzo jebne. Doufejme, že ne. Já osobně nic podnikat nebudu. Ale jestli se Vám chce, tak trochu prikúriť můžete. | |
| | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017 Harcot by prozatím něco měl, dokonce i choulostivý Sundrop. | | Rozkvétání slivoní, 9.5.2017 Chtěl jsem napsat, že máte končit podzimními odrůdami jablek, ale v Sudetech mají Idared a když se sklidí tak koncem listopadu (11.měsíc), tak je leckdy chutnější, než ty kupované v marketech, takže se například klidně pusťte do většiny rubínových... celý příspěvek > | | Vyhlazení stromů hryzci, 9.5.2017 Bunny, tužte se, rozhodně Vás nechci od ničeho odrazovat, jen mám podobnou zkušenost s několikaletým stromkem Bláhova oranžového, které jsme takto ožrané pracně vykopávali, obalovali kořeny pletivem, ale stromek sice nějakou dobu živořil a pak stejně... celý příspěvek > | | Rozkvétání slivoní, 9.5.2017 Bunny, tak to bude u Vás podobné klima, jako v těch mých Sudetech (Vysočina). Taky začínají kvést nejranější slivoně. Pokud se nemýlím, tak se v takové oblasti dá něco vypěstovat. A některé odrůdy jabloní můžete mít chutnější než tady dole v Polabí.... celý příspěvek > | | Vyhlazení stromů hryzci, 9.5.2017 Bunny, ptal jsem se ve vlákně rozkvétání slivoní, co u Vás v okolí kvete za ovocné stromy. Teď momentálně u Vás v 800 metrech pod Tatrami? Má tam někdo nějaké ovocné stromy? | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017 Ano, zítra ráno se rozhodne. ČHMÚ zde předpovídá "nulku". U Vás na severu má být tepleji. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017 Na Marlen taky něco zůstalo, prakticky všude, i třeba na té Ninfě. Na Pinkcotech jsem našel taky po jednem plodu na každém. Mohla by to být celkem úspěšná meruňková sezóna, protože větší stromy jsou na tom s množstvím plodů výborně. Nakonec i Milan... celý příspěvek > | | Royal Glory a spol, 8.5.2017 A co příspěvek ze 7.8. 2015 v tomto vlákně? | |
| | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 5.5.2017 "Sorry jako" se teď asi odporoučí, aby se opět na podzim vrátil s plnou parádou. Co se týče monilie, tak jsem zvoral termín, což jsem přiznal, a když se potom dá něco zachránit dalším postřikem, tak to udělám, jako každý, kdo chce mít toto... celý příspěvek > | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 5.5.2017 Dělal jsem nějaký předběžný průzkum zmrzlých květů a podle předpokladu opadávají při nepatrném dotyku květy z Royal Glory, Springbelle, Springcrestu, ale i Harbingeru, Suncrestu, Venusu, Stark Red Gold, Shrazu, dobře drží květy u havenů, tvrdek,... celý příspěvek > | | Opál, 5.5.2017 Mám Topaz, Admirál, Sirius, Orion, Opál, Heliodor, Lunu, Meteor naroubované, jestli mně ptáci něco nechají v budoucnu na roubech, to nevím, ale nechápu proč se donekonečna konkrétně Vy na něco neustále ptáte, aniž by jste chtěl cokoliv... celý příspěvek > | | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 5.5.2017 Mráz je určitě jiná káva a letos taky monilie. To je káva na broskvoních v těchto rozměrech nevídaná. Jsem zvědavý, kolik se těch broskví nakonec vyklube. Moc se jim nechce. Co se týče kadeřavosti, tak to není dobrý výsledek. Hlavně malé stromky,... celý příspěvek > | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2017 Radostný pohled na vzácný druh ovoce - meruňky, které nespálil mráz a prozatím je ani nestrávil moniliový úžeh. Plody má i falešná Rubista a něco málo i italská "pecka" (pro Jirku) San Castresse. Velký Goldrich je přímo obsypaný. | |
|
|
|
|