Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
-1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017
Taky by mě zajímal rozdíl v mrazuodolnosti mezi plůdky po odkvětu a těmito několikacentimetrovými "macky". Řekl bych, že tam nějaký bude.
-1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017
Dneska mi jeden pán psal, že už mu z těch věčných jarních mrazů brzo jebne. Doufejme, že ne. Já osobně nic podnikat nebudu. Ale jestli se Vám chce, tak trochu prikúriť můžete.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017 Obsahuje fotku
Harcot by prozatím něco měl, dokonce i choulostivý Sundrop.
Rozkvétání slivoní, 9.5.2017
Chtěl jsem napsat, že máte končit podzimními odrůdami jablek, ale v Sudetech mají Idared a když se sklidí tak koncem listopadu (11.měsíc), tak je leckdy chutnější, než ty kupované v marketech, takže se například klidně pusťte do většiny rubínových... celý příspěvek >
Vyhlazení stromů hryzci, 9.5.2017
Bunny, tužte se, rozhodně Vás nechci od ničeho odrazovat, jen mám podobnou zkušenost s několikaletým stromkem Bláhova oranžového, které jsme takto ožrané pracně vykopávali, obalovali kořeny pletivem, ale stromek sice nějakou dobu živořil a pak stejně... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 9.5.2017
Bunny, tak to bude u Vás podobné klima, jako v těch mých Sudetech (Vysočina). Taky začínají kvést nejranější slivoně. Pokud se nemýlím, tak se v takové oblasti dá něco vypěstovat. A některé odrůdy jabloní můžete mít chutnější než tady dole v Polabí.... celý příspěvek >
Vyhlazení stromů hryzci, 9.5.2017
Bunny, ptal jsem se ve vlákně rozkvétání slivoní, co u Vás v okolí kvete za ovocné stromy. Teď momentálně u Vás v 800 metrech pod Tatrami? Má tam někdo nějaké ovocné stromy? 
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017
Ano, zítra ráno se rozhodne. ČHMÚ zde předpovídá "nulku".  U Vás na severu má být tepleji.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017
Na Marlen taky něco zůstalo, prakticky všude, i třeba na té Ninfě. Na Pinkcotech jsem našel taky po jednem plodu na každém. Mohla by to být celkem úspěšná meruňková sezóna, protože větší stromy jsou na tom s množstvím plodů výborně. Nakonec i Milan... celý příspěvek >
Royal Glory a spol, 8.5.2017
A co příspěvek ze 7.8. 2015 v tomto vlákně?
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 5.5.2017
"Sorry jako" se teď asi odporoučí, aby se opět na podzim vrátil s plnou parádou.  Co se týče monilie, tak jsem zvoral termín, což jsem přiznal, a když se potom dá něco zachránit dalším postřikem, tak to udělám, jako každý, kdo chce mít toto... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 5.5.2017
Dělal jsem nějaký předběžný průzkum zmrzlých květů a podle předpokladu opadávají při nepatrném dotyku květy z Royal Glory, Springbelle, Springcrestu, ale i Harbingeru, Suncrestu, Venusu, Stark Red Gold, Shrazu, dobře drží květy u havenů, tvrdek,... celý příspěvek >
Opál, 5.5.2017
Mám Topaz, Admirál, Sirius, Orion, Opál, Heliodor, Lunu, Meteor naroubované, jestli mně ptáci něco nechají v budoucnu na roubech, to nevím, ale nechápu proč se donekonečna konkrétně Vy na něco neustále ptáte, aniž by jste chtěl cokoliv... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 5.5.2017
Mráz je určitě jiná káva a letos taky monilie. To je káva na broskvoních v těchto rozměrech nevídaná. Jsem zvědavý, kolik se těch broskví nakonec vyklube. Moc se jim nechce. Co se týče kadeřavosti, tak to není dobrý výsledek. Hlavně malé stromky,... celý příspěvek >
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2017 Obsahuje fotku
Radostný pohled na vzácný druh ovoce - meruňky, které nespálil mráz a prozatím je ani nestrávil moniliový úžeh. Plody má i falešná Rubista a něco málo i italská "pecka" (pro Jirku) San Castresse.  Velký Goldrich je přímo obsypaný.
Další diskuze:  281282283284285>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika