|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Těchobuzická, 7.9.2017 Plody s tmavší, žlutou dužninou dosáhly renglódové zralosti, to znamená, že jsou sladké s renglódovou příchutí. Rozkrojený plod s dužninou do zelena byl stále ostřejší. | | Těchobuzická, 7.9.2017 Velké plus je taky to, že nehnije. Taková Elena je na tom už teď špatně. | |
| | Bohemia nepřekonaná, 7.9.2017 Já mám raději kyselejší rubínové odrůdy. Topaz, Delor, Lipno. Pořádně ověřený mám jen ten Topaz. | | Cresthaven dozrává, 7.9.2017 Letos jste nějak zapomněli na lahodný Cresthaven. Škoda. | | Slivoň President, 7.9.2017 Musím potvrdit, že Topgigant má slušnou odolnost proti hnilobě, v tomto ohledu se "nepotatil". Plody ale musí být měkké jak "bačkora", jinak jsou kyselejší. | | Těchobuzická, 7.9.2017 Já jsem ji ještě nezlikvidoval. Něco jsem chutnal a je to ostřejší, nikoliv nechutně kyselé, renglódové stádium se ještě nedostavilo. Je to prazvláštní odrůda. | | Záměny odrůd, víme co kupujeme?, 6.9.2017 Je to darebáctví, viďte. | | Slivoň Haganta, 6.9.2017 Další plody Haganty už jsou standartně kvalitní, takže "omluva Hermanovi" | | Slivoň President, 6.9.2017 Podívejte se na jakostní plody "pana prezidiálního", až se sbíhají sliny. Žádný kryštálový cukor, ale pořádná kvalita. Bohužel díky asi nejsilnější citlivosti na moniliovou hnilobu, co znám, je těžko pěstovatelná. Kuky by si s ní určitě... celý příspěvek > | | Broskvoň O´Henry, 6.9.2017 Mně se začínají dobře prosazovat broskvoně na GF-677. Na rozdíl od meruňky Bergarouge, která na GF-677 asi definitivně zababčila. Otázka je, jestli na těchto stromech nebude jen listí, jako u pana PP na Vysočině. Na jaře totiž vymrznou (Spring Lady a... celý příspěvek > | |
| | Broskvoň Symphonie, 6.9.2017 A proč nejásáte nad odrůdami s pevnou dužninou? Já ano, protože je to požitek. Taky proto stále dávám milost mrazu neodolným odrůdám Royal Glory, Spring Lady, Springbelle, překvapil jedině Royal Gem. Uznávám, že to jsou alternativní odrůdy k těm... celý příspěvek > | | Benedicte, 6.9.2017 Jirko, asis na to kápnul. I ty červené stonky by souhlasily. | | Malé a deformované hrušky, 6.9.2017 Vypadá to na starší rány po kroupách. Ve vlákně nektarinka Venus jsou fotky zázračně přeživších plodů nektarinek po červnovém krupobití. | | Broskvoň Symphonie, 6.9.2017 Díky za reakci pánovi pri Trnave. Zajímavá vlastnost Symphonie spočívá ve vytváření plodů slušné velikosti i při chybějící probírce, potom barevné přítažlivosti plodů, a i přes tuto barevnost poměrně malé poškozování hmyzem a vše klobajícím ptactvem,... celý příspěvek > | | Slivoň President, 5.9.2017 Zlatý "prezidentík". Myslím, než kryštálový cukor. Sice je tam "brutální až bestiální" moniliová hniloba, ale v dobré poloze je při dozrání vyvážený, žádný kryštalák. | |
|
|
|
|