Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
5 TOP odrůd jabloní, 3.12.2017
Myslím, že je Wagenerovo někdy trochu cítit v Idaredu. Proč si tu chuť nepřipomenout. Jistě je zcela specificky originální, a někomu se může zdát až nepříjemná. V Bláhově oranžovém je jistě taky cítit, proto nelze říct, že Bláhovo oranžové je čistě... celý příspěvek >
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017
Něco jiného je čůrat do myší díry a něco jiného je skladovat a později manipulovat s páchnoucí močí. Kopřivový zákvas taky smrdí, ale přece jen je to výluh rostlinného původu. Lidé to taky neradi vidí, kupodivu i na vesnici a pranic není platné... celý příspěvek >
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017
Díky za odborný výklad, Jardo. A panu Walterovi se podařilo založit zajímavé a provokativní vlákno.
Kolik ovoce denně sníte?, 2.12.2017
Tak jednak úsloví, že alkohol je metla lidstva používala s oblibou moje babička a já si na to vždycky vzpomenu, ale není třeba to hrotit. A jednak buďte všichni rádi, že na alkoholu nemáte vybudovanou závislost a že z toho můžete mít leda srandu.... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 2.12.2017
tak bych ještě přidal Rozelu, Angold nebo Delor. U toho Deloru mě to překvapuje, zvlášť, když se shodneme na tom, že na Rubín z vyšších poloh Delor nemá. V nižších polohách by se tam místo Deloru určitě octl Sirius, Opál, Luna. 
Ochutnávka jablek, 2.12.2017
Zatracovat proto roubování asi nebudeme, Pepo. Zajímalo by mě, jakou má tedy chuť Rubín na Průsvitném letním. Mám to samé provedeno na Miu. Velikost plodů si Rubín asi zachovává všude, ale ta chuť je bídná. Jen náznak Rubínu.
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017
Asi nikdo neví, proč neroste tráva po opakovaném močení na jedno místo. Stejně asi nikdo neví, jestli je čůrání (bez ředění) pro menší stromek riziko. A jestli je to díky silné koncentraci dusíku, nebo soli. Zaslechl jsem něco ve zprávách o tom... celý příspěvek >
Rozdíly jsou diametrální, to je pravda.
A co to tedy způsobuje? Víte to? Ta sůl? Já sice chápu přísloví, že "každej správnej sedlák má sežrat za život kolečko hnoje", ale do skladování vlastní moče se pouštět nebudu. A to kvůli tomu chcankovému smradu, s kterého se mi obrací žaludek na... celý příspěvek >
To by mě taky zajímalo. Když zvíře nebo člověk čůrá opakovaně na jedno místo, tak tam přestane růst tráva, takže moč působí jako herbicid. Možná, že to způsobuje ta sůl, jak o ní píše Pavel. Otázka potom je, jak by takový to způsob hnojení působil na... celý příspěvek >
Kladnou odpvěď na ochutnávku nemám, ale rozumím Vám, protože jsem na tom stejně. Třeba se mi stále nepodařilo ochutnat ten vytoužený Sirius.  Rouby jsou zatím bez plodů. Pro lidi z nedostatkem místa je roubování jediným možným způsobem, jak... celý příspěvek >
Kolik ovoce denně sníte?, 2.12.2017
Vždycky jsem si říkal, jak je to nespravedlivý, že kupříkladu SPCH si tady teď "juchá a poskakuje" a jiným alkohol zničil život. Já jsem znal celkem tři. Dva už umřeli a třetí je do tý "černý díry" na nejlepší cestě. Přitom je to "dobrá duše". Škoda,... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 1.12.2017
Mělo by být špičkové, jelikož se umísťuje na předních místech a leckdy i vyhrálo. Protože pochází z Otavy, určitou kyselost bych očekával, ale pravá chuť je zřejmě nějaká jiná, kterou neznám. Mluvím o ORIONU. Nejde ani tak o moje Oriony, ale o ty... celý příspěvek >
Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017
I ty vtipálku.
Kolik zeleniny denně sníte, 1.12.2017
Jardo (Mimmo), jak to děláš, že seš takovej vzorňák. Já jsem na tom podobně jako "espécháčko" v té jeho Chropyni. V práci si alespoň dávám dvakrát týdně jako hlavní chod oběda velký zeleninový salát. Člověk se po takovým obědě cítí mnohem líp, než po... celý příspěvek >
Další diskuze:  246247248249250>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika