Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte tretiu slivku do záhrady, 12.2.2021
Abych to upřesnil, tak nejde o to, že Toptaste zraje v nižších polohách dříve, to je přirozené, ale je divné, že na jihozápadním Slovensku, kde všechno zraje dříve než u nás, zraje Toptaste o čtrnáct dní déle než v Pardubicích. To nechápu. 
Poraďte tretiu slivku do záhrady, 11.2.2021
Části lidí zraje Toptaste v půlce září a části koncem srpna. To je zvláštnost, kterou nikdo nevysvětlil, přitom plody jsou těžko zaměnitelné. Do teplých oblastí bych doporučil Presentu, Haromu, Harbellu. Hagantu snad i do méně teplých. Jinak, není... celý příspěvek >
Ananásova česká, 11.2.2021
Dobrý den, paní. Tuto odrůdu jež nese synonymum Böhmische Ananaszwetsche, jak by jí s radostí nazval Standa von Könniggrätz, by měli v první řadě mít v Jaroměři, jelikož a protože pochází ze Smržova u Jaroměře. Jednak jí tam mít samozřejmě nebudou a... celý příspěvek >
Včerejší noc, 11.2.2021
Abych se přiznal, tak příchod "sibiřské" zimy mě tak trochu překvapil, jsa ukolébán mírným průběhem posledních několika zim, začal jsem už s roubováním jádrovin do rozštěpu a dokonce jsem začal i s napouštěním sudů dešťovou vodou, které jsem musel... celý příspěvek >
Včerejší noc, 10.2.2021
Únor bílý, pole nám sílí a tato zima na Východolabské tabuli přinesla nevídaně sněhu. V té minulé nebyl ani poprašek a v předchozích letech to nebylo lepší. Tedy na zdejší oblast je těch asi 20 čísel rekord.  Co už bylo asi "100" krát řečenu je... celý příspěvek >
Včerejší noc, 9.2.2021
"Psouská zejma" je tady. Jako každoročně to vypadalo na postupné oteplování a brzký příchod jara, ale kovid (omezení letecké dopravy) nám nadělil dostatek srážek v minulém roce a dokonce i přívaly sněhu v zimě, což už dlouho nebylo. Že by se konala i... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 3.2.2021 Obsahuje fotku
Pupeny broskvoní si z nějaké sumy efektivních teplot nic nedělají, a i když suma ještě zdaleka nedosáhla hodnot pro ošetření, tak pupeny už začínají rašit. 
Kadeřavost broskvoně 2021, 27.1.2021
Dlouhodobě se uvádí, že nejůčinější na kadeřavost je měď, i když mně by byla Sulka taky milejší, to je jasný. Otázka je, jestli by na opravný postřik před květem učinkoval Kumulus, což je druh síry, který se dá používat i za vegetace. Je možné ho... celý příspěvek >
Má tu někdo letité zkušenosti s Granny Smith?, 27.1.2021
Nějaké "smiťáky" jsem kupoval na košt od trhovce, ale nevím, jestli byly původem zdejší, nebo dovoz. Velikostně nebyly určitě malé. Pro mě velmi dobrá, sladce navinulá jablečná chuť. Taková ta harmonická, svěží s pevnou dužninou. Žádná rušivá... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 27.1.2021
Sulku jsem zkoušel minulý nebo předminulý rok, ale bez viditelného efektu, takže zůstanu u mědi. Zásobu Kumulusu jsem si doplnil proti roztočům na slivoních a hrušních. Koukal jsem na pupeny a někde už se daly do pohybu, suma (efektivních teplot),... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 10.1.2021
Kadeřavost postřik dnes? (název jednoho vlákna) Nikoliv, jen si člověk připravuje chemii na následující sezónu. Nevím, jak KUKY před půl rokem přišel na to, že fungicidy s mankozebem končí, když jsou stále v prodeji včetně Acrobatu na rajčata... celý příspěvek >
Dukát, 8.1.2021
DUKÁT Antonína Dvořáka je stále jedna velká neznámá. V roce 2011 jsem se tady ptal na DULCIT (Dukát x Spencer). Nikdo ho nepěstuje?
A co vaše švestky 2020, 8.1.2021
Zdravím "dálný východ“. Mimochodem Ojmjakon dnes hlásí -46°C. První Haromu jsem měl taky z Klivie, ale sběratel na nějakou tu korunu navíc nehledí. Už mám teď třetí. Úvodní dvě rostly prvním rokem báječně a v druhém roce to obě „zabalily“. Ale... celý příspěvek >
A co vaše švestky 2020, 4.1.2021
Taky zdravím Ćeskoslovensko a Vás v tom vzdáleném Trebišove, tam na východě. Takže abych to shrnul, tak chválíte Toptaste, Hagantu a Presentu a zklamala Hanita a Haroma. S Hanitou mě poženou "svinským krokem" z Vysočiny, protože je málo sladká, i... celý příspěvek >
Kotvičník, 2.1.2021
Tak samozřejmě nemůžu posoudit, jak učinkuje proti kovidoé únavě, ale jinak startuje perfektně, dodává energii, sílu, výkon, chuť "jít do toho". Občas ho střídám s kofeinem, ženšenem, klanopraškou, guaranou, rozchodnicí růžovou nebo koenzymem Q10.... celý příspěvek >
Další diskuze:  161162163164165>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika