Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk 2021, 7.4.2021 Obsahuje fotku
Meruňky nekvetou ještě ani 7. dubna, senzace.  Dnes bylo typicky aprílové počasí. Chvíli slunce, chvíli sních. Jaro se pralo se zimou. Ale jako by zima ztrácela sílu a nedokázala už vyrobit ani pořádný sníh, namísto sněhu padaly takové... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 7.4.2021
To je Ivanka pri Dunaji? Už jsem zapomněl kde to Belmondo máte.  
Chrudimská, 7.4.2021
Pro Jirku z Bohdanče. Tady v tom vlákně na 1. straně má výstavní fotky CHRUDIMSKÉ pan Mikeš13, podívejte se. 
Rozkvétání meruněk 2021, 7.4.2021
Tak u nás na Brněnsku dnes -5,5 o kousek dal na kopci - 3,5 Jak bylo u vás? Tady u nás to beru podle letiště a to ukazovalo nejnižší teplotu v 1:00 hod. a to -5°C. Nějaký holomrazík nás poškádlil, ale na sudech s vodou byl ráno jen slabý led. Pan... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 5.4.2021
Jak vidno, všechno nejdříve kvete v Českých Budějovicích (381 mnm). Tady nejsou vidět u Springcrestu ani růžové čepičky. Včely jsou araktivním objektem pro focení, zvláště u kvaliního sotoaparátu, jakým disponujete. Rosti&slavík by se asi divil.
Rozkvétání meruněk 2021, 5.4.2021
Zdravím Jirku z Bohdanče. Napadlo mě, že možná z důvodu opožděné vegetace pokvetou meruňky najednou, nebo jen z minimálním odstupem. Veharda se nezdá, že by chtěla rozkvést později, jako třeba zcela zavřené Kioto, Leala nebo Vesna. Bergeron je taky... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 5.4.2021
Když před časem přišel s Prolectusem pan Hlavatý, tak jsem se domníval, že to bude nějaký TOP přípravek. No, vyhazovat ho nebudu, ale samostatně ho použít by byl zřejmě risk. Ještě jednou dík za info.
Rozkvétání meruněk 2021, 4.4.2021
Tak to máte kousek od Pavla CZ z Žtdlochovic. Kdo by to byl řekl, že v ČB meruňky kvetou a nám ještě ne. Hlavně Vám, co jste jižněji ve 190 metrech. Mně to přechází do "céčka" podle této známé tabulky, kterou jste zveřejnil. Meruněk bude letos dost.... celý příspěvek >
Slivoň , 4.4.2021
Zaujal mě příspěvek pana Neubiga z 28.2. 2020, kde píše, nikoliv o Superioru podobném Althanově renglódě, ale o Superioru, který mně hodně připomíná falešnou Dapple Dandy. Podobný tvar, zbarvení a tropická příchuť. 
Vydrží. Jen by mě zajímalo kde, pane 50.226, kde to máte? Jinak, po Prolectusu jsem nějak zvlášť nepátral, takže mě teď překvapuje, že je pouze a jenom kontaktní. Asi by se k němu dal přidat Talent, když už zakázali malospotřebitelský Horizon. Viz,... celý příspěvek >
Mraz, 4.4.2021
Protimrazove sviece. Na kropení vodou by jste musel mít v koruně trysky, které by při poklesu teplot pod nulu začaly vytvářet jemnou vodní mlhu.
A kvetou Vám meruňky? Jestli ne, tak to neřešte. V návodu k použití u Championu se uvádí slabší koncentrace (než na kadeřavost) jako ochrana meruňkových květů proti mrazu. Snad dokonce do -5°C. Osobní zkušenost hatí skutečnost, že mně květy meruňek... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 4.4.2021
Dnes jsem "dával" na broskvoně ten Syllit. Spíš ale kvůli suché skvrnitosti, než kvůli kadeřavosti listů broskvoně. Hodí se právě to, že se může používat proti oběma chorobám zároveň. Vzal jsem ještě Kumulusem hrušky a švestky proti hálčivcům. 
Proč bez meruněk? Vždyť se ještě ani pořádně nezačaly nalívat květní pupeny... V Krkonoších asi ještě ne.  Jinak, -3°C do plného květu je prkotina. To zvládne Champion. Horší bude -3°C za měsíc. Předpokládám, že mně ty meruňky do středy... celý příspěvek >
Spor se sousedem, 4.4.2021
Pořád nechápu proč někomu vadí pár stromů vedle lánu brambor. Kdyby to bylo jezedácký pole, tak Vám nikdo neřekne ani půl slova. Dneska má tento soukromník zřejmě fůru času na to vymešlet kraviny a hledat problémy tam, kde nejsou. 
Další diskuze:  156157158159160>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika