Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Desert, 3.11.2021
...něco víc tam bylo, ale k čemu bych to přirovnal nevím. Ano, něco tam bylo, Zdenku, i u mě.  Z Vysočiny je zatím Desert posunutý víc do kyselin, určitě to není ta pochoutka, co jsem kdysi koštoval u Městečka Trnávka. 
Fany, 3.11.2021
Další jsem dostal za úkol vyhodnotit chuť FANY (Jonathan x Šampion). Takže zase žádný "origoš". O něco málo navinulejší než ta Sentima. Jinak nevím, co dodat. 
Sentima, 3.11.2021
Nejsem pěstitelem jabloně SENTIMA (James Grieve x Jonathan), jen jsem byl požádán, abych zhodnotil chuť. Nezlobte se, ale tihle novější kříženci chutnají dost podobně, i když řeba velmi dobře, jako například tahle odrůda. Snad vzdáleně takový sladší... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 3.11.2021
To Vám těžko někdo poví, pane Jančí. Pravděpodobně se jedná o FM3, i když jeden pán tvrdil, že má FM2 místo FM3. 
Poznate odrudu svestky?, 2.11.2021
Ještě bych dodal, že Toptaste jsem sice hodně vychvaloval pro kladné pěstitelské vlastnosti, ale letos jsme plody použili do knedlíků a byly po rozvaření nechutně kyselé, tak nevím, jestli to byla nějaká náhoda, protože se jedná v syrovém stavu o... celý příspěvek >
Opál, 2.11.2021
Nevím, jestli každý dokáže vypěstovat tak chutné Opály jako se prodávají v obchodě, ale ty v obchodě stojí za to, to ví každý kdo je tam někdy koupil. Velikost plodů je spíše střední, což mně osobně plně vyhovuje. Myslím si ale, že bude možná kumšt... celý příspěvek >
V Praze je blaze, proto i ta lepotica by tam mohla být slušná. Pěkná velká a sladká bluma je Toptaste. Nejchutnější jsou Domácí švestky, to je bez debat. Pokud se bojíte šarky, tak potom nějaký ten "německý polotovar" jako třeba Toptaste, Topfive,... celý příspěvek >
Tango, 2.11.2021
U TANGA (Topaz x Angold) už dužnina povolila a pustila šťávu. Jsem rád, že v vchuti trochu víc připomíná ten Angold, protože Topazu mám už všude plno.  
Čistecké lahůdkové, 2.11.2021
To máte jistě pravdu, jak s oblibou psával náš pan doktor Miloš Vysloužil.  V pomologii stojí psáno, že je to opravdu mutace Princezny Luisy. 
Když někdo vyfotí modrou blumu a napíše, že zraje v půlce srpna, a navíc má zelenou dužninu, tak mě vždycky napadne jediné a to Čačanská lepotica. Pokud Vám tak strašně chutnala, tak to jste měla štěstí, a narazila jste na dobrý kousek. 
Slivoň President, 26.10.2021
Dobrý den, hcci se zeptat - když vysadím Topstar plus k Presidentovi, bude ten Topstar plus fungovat jako dobrý opylovač pro Presidenta?  Díky. Jiří  Jako vhodní opylovači pro slivoň President se uvádí Čačanská lepotica a... celý příspěvek >
Orangered, 25.10.2021
Medzi citlivé odrody na moníliu plodov patrí slivka Stanley. Už by som ju nezasadil. To nemůžu potvrdit, ale v době dozrávání Stanley jsou k dispozici chutnější švestky. Po Hanitě třeba Gabrovská. Co se týče meruněk, tak nejméně ze všech hnije... celý příspěvek >
Švestky 2021, 25.10.2021
Tak to je paráda, tolik švestek. "Kdo to má", jak říkával jistý politik. U mě se konečně zlepšila Elena, to co je na stromě, je nyní uspokojivé. Nejchutnější je Presenta, ale i ten President byl povětšinou příjemně sladký. Jojo bylo proměnlivé,... celý příspěvek >
Maycrest, 25.10.2021
Odpověď nebude uspokojivá. Sromek mám z Jukky, původ neznám. Typ květů bude miskovitý. Letos bylo opožděné jaro, všechno rozkvétalo déle. Z broskvoní ani z jiného ovoce tudíž nezmrzlo nic. Většinou vůbec první raší i rozkvétá Springcrest a často... celý příspěvek >
Tardibelle, 25.10.2021 Obsahuje fotku
Dušičkovou broskvoň Tardibelle můžete mít i VY, když ji zakoupíte v zahradnictví Spomyšl. Plody nepadají, nehnijí, zůstávají na stromě dlouhodobě mírně zaměklé minimálně po celý říjen. 
Další diskuze:  121122123124125>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika