|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Švestky 2021, 18.11.2021 Asi ano, pane K z B. Každopádně si myslím, že takové JOJO hnilo díky tomu postřiku mnohem a mnohem méně a mohlo relativně dobře dozrát. A protože není v knedlících kyselé, tak mu dám přednost před Toptaste, které jsem velmi zredukoval v růstu.... celý příspěvek > | | Které slivoně jsou nejodolnější vůči chorobám?, 18.11.2021 "Máte to nějaké popletené", jak by napsal KUKY. Odrůda JOJO není rozhodně raná. Naopak i zde na poměrně teplé Východolabské tabuli dozrává dost pozdě, až v druhé polovině září. V 650 metrech si jí nedokážu vůbec představit. I tady má velké problémy z... celý příspěvek > | |
| | Rajčata 2021, 15.11.2021 Nejsem ani Milan, ani Waltr, ani E.T. ani Vladimír a "nemám žádnou chatu ani fáro", jak kdysi nezpívalii Raspberry, ale Krausbery. Rajčata červenejí venku stále, a i když nezčervenejí tak jako na stromku a jsou mnohem bledší, tak chuť je přijatelná,... celý příspěvek > | | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 12.11.2021 Nevím, jestli mám pravou Vesnu, nebo ne, ale shánět novou se mi nechce. Mám ještě Vehardu, Vesprimu, Veselku a nově Velitu. Co se týče pána, co sází staré odrůdy jabloní, tak se můžu vyjádřit pouze k Boikovu. Momentálně poměrně "obyčejná" navinule... celý příspěvek > | | Švestky 2021, 12.11.2021 Nevím, jak je možné, že se švestky, i když ne všechny, na stromě letos nekazí. Stále můžu koštovat Eleny a Presenty. Je to něčím zvláštní rok, nebo za to může ten jeden ochranný postřik proti moniliové hnilobě začátkem září? Má někdo Topend? | | Kidd´s orange, 12.11.2021 ...Takže hniloba nie je typická pre KO.
Moniliová hniloba jádrovin
Popis
Slupka i dužnina plodů měkne a hnědne. Na hnědých skvrnách se většinou vytvářejí soustředné kruhy špinavě bílých polštářků, které jsou tvořeny fruktifikačními orgány... celý příspěvek > | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 12.11.2021 Naposledy jsem Burbankovu Elbertu viděl v nabídce Čaklova (Stape Vajda), ale to už je pár let. Dá se sehnat původní Elberta, ale na Slovensku nevím. V Klivii BA měli ledacos. | | Bordeauxská jícha náhrada za kuprikol?, 11.11.2021 S bordeauxkou jíchou zkušenosti nemám, ale náhrada za Kuprikol je Champion. | | Roubování, 4.11.2021 Myslím, že Vám v přeroubování jedné větve Šampionu nic nebrání, paní Ivap. | | Švestky 2021, 4.11.2021 Dobrý den. Mám na stromech ještě stále pár švestek.Presenta je celkově chutnější. Pokud necháte Elenu na stromě místo do půlky řijna, do půlky listopadu, tak některé plody překvapí. Letos ty švestky drží dost dlouho. | |
| | Rajčata 2021, 4.11.2021 Ještě bych dodal, že na kupovaná Tomina z místní samoobluhy ty "dobarvovaná ptáčata" samozřejmě nemají, ale snís se dají. | | Určení jablka dle fota, 4.11.2021 Zdravím v dalším pokračování věčného seriálu s názvem určení jablka dle fota, dobrý den. Vláken je více, ale tohle se mi zvláště líbí, kvůli úvodní fotografii vlákna. Jen tak náhodou jsem vyfotil nějaké plody, lépe řečeno plod za... celý příspěvek > | | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.11.2021 Vzhledem k vyčerpání kapacity e-shopu jsme 31. října ve 20.00 ukončili příjem objednávek online.
Píše prodej sromků v Uherském Ostrohu. Pak, že není zájem o nakupování ovocných sromků přes e-shopy. | | Rajčata 2021, 3.11.2021 Rajčata jsem už před časem zlikvidoval. Větší množství zelených plodů dobarvují venku na sluníčku a i když nejsou úplně červené, nejsou špatné. | | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 3.11.2021 Kuky koupil Opál, a co jste koupili VY? | |
|
|
|
|