Příspěvky uživatele - 99.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba foliovník, 3.5.2021 Obsahuje fotku
Již jsem nevydržel a dal rajčata do skleníku 30.4. a to pouze 10 rajčat. Normálně dávám na polovinu skleníku cca 18 rostlin, ale potom nevím co s rajčaty. když sklidím cca 100kg rajčat. O to víc dám letos paprik a zkouším naroubovat melouny. Bohužel... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 21.4.2021
Letos mě to ještě ani neláká vysadit rajčata pro nízké ranní teploty. V loni a předloni jsem měl již rajčata a papriky v makroloníku. V loni v květnu ovšem mrzlo cca -3 stupně po dva dny okolo 12.5. Na ten případ musíte mít plán, jak rostliny... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.4.2021
Obšírnější odpověď podpořená 40 letou zkušeností může být pro někoho přínosnější. Doufám, že jsem svoji snahou pomoci někoho neurazil, či se ho nedotkl.
Spor se sousedem, 4.4.2021
Být soused, tak jsem asi taky naštvaný. Dle mého soused neoře na úplný začátek svého pozemku, takže pokud mluví o metru, který ořeže, tak jste ty stromy zasadil 1,5m od jeho pozemku a jelikož je zřejmé, že jste z kraje dařící se meruňkám, musel jste... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 31.3.2021 Obsahuje fotku
Letos zatím klíčí vše bez problémů a dokonce i majoránka vzešla, což beru jako zázrak. Chtěl jsem pouze říci, že výsevní substrát používám teprve 3 roky a semena klíčila i z hlíny ze skleníku. Tu hlínu tam mám ovšem excelentní na 2 rýče a strukturou... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 17.3.2021
Proč jsem řekl v příštím komentáři? Potřeboval jsem to vyfotit. Řeknu to příměji. Když jsem viděl Vaši fotku s pozadím, tak jsem myslel v první chvíli, že jsem u sebe doma a přemýšlel jsem, který soused by to mohl být
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 16.3.2021 Obsahuje fotku
Nečekejte zázrak,-) Co mě uhodilo do očí určitě poznáte. Vaše foto s rajčaty a mé foto s paprikama a rajčaty.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 13.3.2021
Mě to přijde jako extrém, takto brzo pěstovat rajčata, ale něco mě uhodilo do očí. V příštím komentáři se dozvíte co,-)
Odrůda Admiral, 13.3.2021
Letos se mi to nepodařilo, ale ještě bych mohl vzít nějaký roub a v dubnu naroubovat. Ukázka jablka příští rok,-)
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 10.3.2021
Plánuji je vyset začátkem dubna a protože nevím, jak bude vše klíčit a růst, tak jednu polovinu tykve budu vysévat týden po okurkách a melounu a druhou polovinu za 14 dní.  Hledám nějaká má videa ohledně pěstování a mrazu. Když najdu dám na... celý příspěvek >
Pokud to bylo na mě, tak ten makrolon jsem přichytil trochu amatérsky, jen vrutama, jako když dáváte nové sklo do okenního rámu a poté zatmelíte. Přichytíte si ho hřebíčkama. Budu to ovšem muset vymyslet jinak. Letos se chystám na opravu skleníku,... celý příspěvek >
Ano ten meloun byla jen zkouška s jedním plodem a letos mu chci nechat čtvrt skleníku (makroloníku) a jeden 10 metrový venkovní záhon. Koupil jsem tykev fíkolistou a zkusím letos jen tak pro zajímavost naroubovat melouny i okurky. Bude to premiéra,... celý příspěvek >
Doroste paprička?, 10.3.2021
Kdybych udělal tu hloupost a zničil si rostlinky, také bych to vysel znovu. Papriky jsem kolikrát vyséval i v dubnu a úroda byla jen malinko opožděná. Ono to jinak roste, než když vysejete v lednu a potom to doma dusíte, aby výsev nevyběhl. Savo... celý příspěvek >
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 8.3.2021 Obsahuje fotku
Nebyl jsem přihlášen a pár obrázku jsem chtěl ještě přidat.
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 8.3.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den. Musím nejprve napsat, že je rozdíl v tom, zda budete kupovat skleník se sklem a nebo s makrolonem. Je v tom totiž dost velký rozdíl. V 2013 jsem vyměnil na mém 40 letém skleníku se sklem sklo za makrolon a musím říci, že se mi výrazně... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika