Příspěvky uživatele - 60.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloní česnek, 21.1.2021
Jsem rád, že jste našel znovu cestu sem, a že jste ochoten i něco poradit. Mail na farmu Blatnička jsem poslal. Nic závazného, jen dotaz. Myslíte si, že by mohlo být cestou sehnat si semena a začít pěstovat od píky. Vím, že cesta by byla dlouhá.... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 20.1.2021
Milane, ty výpadky na Tomatoville jsou jen občas. Jak jsem se dnes díval, sotva to spustili, tak jsi opět rozjel další diskuze. Vypadá to, že jsi v těch třech či čtyřech dnech měl... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 20.1.2021
Já si myslím, že byste měla prvotně dělat všechno pro to, aby se vám ta rajčata tak nevytahovala. Všechno je to o teplotě. Minimální teplota pro to, aby rajčata rostla je 17 °C. Optimální teplota je 24 °C. Příčinou vytahování rostlin je vysoká... celý příspěvek >
Sloní česnek, 20.1.2021
Našle jsem si, že stroužky a ty pacibulky sloního česneku prodávají na farmě Blatnička. Chci tam napsat, jestli ještě něco mají, Zkusil bych je zasadit doma a brzy na jaře dát do země. Myslíte, že by to... celý příspěvek >
Sloní česnek, 19.1.2021
Podle mne je normální, než začnu něco pěstovat, zeptat se těch co to již dělali. Zatím se snažím něco o tom víc zjistit. Nikoho nepotřebuji zkoušet.            Vkadimír PS.: Ten na obrázku je... celý příspěvek >
Sloní česnek, 19.1.2021 Obsahuje fotku
Takhle vypadá sloní česnek v Austrálii: Sloní česnek nebo Allium ampeloprasum je jako jemný česnek. Je to vlastně blíže póru, ale s česnekovou příchutí. Obecně 5 nebo 6 hřebíčků na žárovku, ale může tvořit velká kola, zdá se, že některé klony se... celý příspěvek >
Sloní česnek, 19.1.2021
Ano, botanicky je to nějaký pór Allium ampeloprasum var. ampeloprasum, ale v celém světě mu říkají sloní česnek, protože chutí připomíná česnek. Je to stejné jako když u nás říkáme čínské zelí Brassica... celý příspěvek >
Sloní česnek, 19.1.2021
Zatím sbírám informace, jestli to zkusit pěstovat. Jak jsem se dočetl, tak se dá pěstovat ze strožků stejně jako česnek, potom z malých cibulek, které se tvoří v zemi a také ze semena. Pochopitelně je to jako u česneku, ze semene je to nejpracnější a... celý příspěvek >
Papriky 2021, 19.1.2021
To abych taky trochu pohnul. Možná dnes něco vyseji, ale jak se znám, tak to bude nejdřív za týden.            Vladimír
Sloní česnek, 18.1.2021
Na Tomatojunction jsem četl zajímavou diskuzi o sloním česneku. Pěstujete ho někdo? Kdy se u nás sází a kde lze koupit sadbu? Chtěl bych to zkusit.            Vladimír
Rajčata 2021, 18.1.2021
Ahoj Milane, dnes se mně nechtělo nic dělat, ale aspoň jsem odřízl vrcholek jednoho EM Chamion a zasadil jej. Uvidím jak poroste, květy by mohl zasadit tak asi za dalších sedm listů, což by bylo pozitivní z hlediska výšky rostliny. Když už jsem byl v... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 18.1.2021
Na výsev koncem února mám nachystaná semena: Španělské: Zamorano- velký červený biftek, 500-700 g Gallego- velký červený biftek, 400-600 g Rosa de Huesca- velký růžový biftek Salobre- velký červený bitek, 500-900 g Rosado Zapaton- velký... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 17.1.2021
Mike, od každé odrůdy pošlu Milanovi tři semínka pro tebe, někdy teď, ještě koncem ledna. Nevím kdy vyséváš, ale doufám, že je budeš moci vyset se všemi ostaními rajčaty ve tvém obvyklém termínu. Měl bys je pěstovat bez postřiku (což asi děláš se... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021
Já jsem zatím nevysel žádnou papriku. Ale mám už namyšleno co budu pěstovat. Letos půjdu na rozdíl od loňska a předloňska do normálních zeleninových paprik. Žádné ostré papriky s vyším SHU. Vždycky jsem je napěstoval, ale využití malé (ale zatím... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 17.1.2021
Děkuji za hodnocení. Nikdy žádná odolnost není stoprocentní. Mají napsáno vyšší tolerance a to nikdo nemůže zpochybnit natož my zahrádkáři. Něco kladného se musí napsat, aby se to líp... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika