Příspěvky uživatele - 206.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
V čem/jak míchat krmivo?, 5.11.2016
Tedy můj milý S.P.Ch, zdravím do Chropyně. Ačkoliv jsem měla jinou představu a na válení budu muset udělat nějaký ten prostor, vypadá to jako dobrý a jednoduchý nápad. Sudy mám, akorát všechny obsazené, pořídila jsem je konečně na krmivo, abych mohla... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 5.11.2016
Náš milý S.P.Ch. už napsal to důležité a správné. Já jen doplním, že seno je pouze na jídlo, nestele se s ním, protože mj. drží přílíš vlhkost a kotec je třeba držet, co nejvíc v suchu.
V čem/jak míchat krmivo?, 4.11.2016
Zdravím zkušenější/šikovnější/znalejší. Od počátku chovu bojuji s tím jak, resp. v čem míchat pipkám a králíkům krmení. Mám ráda "svě" připravené směsi a zvířata jsou také spokojená, ovšem stále jsem nepřišla na vhodný způsob míchání. Totiž... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 4.11.2016
Já tedy nevím, ale to nejsou stěny ze dřeva pokud vidím správně. Vidím dřevěný rám, ty stěny asi sololit nebudou, ale vypadají slabě. Dle mého je to v podstatě totéž, klec/kotec do budovy. Jinak kotec/kotce by měli být umístěné minimálně v... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 4.11.2016
V tomhle může králík bydlet výlučně v budově, bez ohledu na to jaké je roční období! Mimochodem, je to i v popisu jasně napsané. V létě je třeba chránit králíka před horkem, v zimě před chladem, ovšem celoročně před větrem. Ta klec je pro chov... celý příspěvek >
Je tohle kanibalismus a nedostatek vitamínu?, 4.11.2016
Souhlasím s S.P.Ch., tohle opravdu vypadá na napadení zvířetem jako je například pes.
Samice pred samcem utika a pisti, 27.10.2016 Obsahuje fotku
Jako bych to přivolala. Barborka dneska nad ránem umřel. Podle polohy a ztuhlosti, to mohlo být tak okolo půl šesté. Nejpravděpodobnější je, že ležel jako obvykle na břiše, pospával a prostě padnul. Žádná křeč ani nic jiného, co by naznačovalo něco... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 27.10.2016
Pokud je reakce na mě, což asi ano, když jsem slíbila, že v každém případě napíši, tak se nestalo vůbec nic. Dášenka těhotná nebyla, tak se nejspíš naplnil předpoklad našeho milého S.P.Ch., že dva samci po sobě = nula úspěch. Jsem však ráda, že... celý příspěvek >
Kočka a mléko?, 19.10.2016
Může jít o chornický stav - kočička má závažnější zdravotní problémm, který opravdu nelze obvykle vyléčit. Lze pouze udržovat relativně přiměřený stav. Tedy kočka by měla být v teple, žádné teplotní výkyvy, chlad apod., očička čistit buď... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika