|
Příspěvky uživatele - 134.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Samice pred samcem utika a pisti, 1.4.2015 Větvičky na okus jsou dobré a prospěšné. Naši ušáci mají nejradši jabloňové, když jsou v květu, ale nepohrdnou pochopitelně i jinými a bez květu... např. hloh, hrušeň, líska, rybíz.
Mohou se podávat i jiné, ale kvůli močopudným účinkům nebo... celý příspěvek > |  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Z toho požírání umělotin jsem měla strach, ale ukázalo se, že úplně zbytečný, neboť plyšáci jsou jako noví, resp. špiní se pochopitelně, takže je třeba pečovat o tohle, ale jinak jsou nedotčeni... alespoň zatím.
Hamaky to je jiná, ty mají... celý příspěvek > |  |
|  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Nemyslím si, že jsou i další chovatelé kteří dávají chovným králíkům plyšáky na hraní a hamaky na odpočívání.
Určitě se podaří, přeji zdravý a prospívající chov. |  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Už jsem to tu psala v jiné diskuzi, tak jen zkráceně.
Chovali jsme králíky na maso, ale nebyla jsem spokojená se způsobem zabíjení a tak jsme další odkládali až manžel uznal, že spokojená žena je důležitější než vlastní zabitý králík a... celý příspěvek > |  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Berte to jako můj názor, jsem si jistá, že dostanete i jiné.
Nicméně... vezmu to od konce, můj muž poměrně nedávno spekuloval o tom, že mi zabije pár králíků na jídlo. Chvilku o tom uvažoval co a jak, že by si dal králíka. Tak jsem mu na to... celý příspěvek > |  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Možné je všechno, i to, že samce nechce protože se skok povedl... i když mě se to moc nezdá, ale je to jen můj názor.
Nicméně ze zkušenosti musím říct, že to zkoušení jestli samice samce chce nějakou tu dobu po skoku není spolehlivá metoda... celý příspěvek > |  | Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Nejsem v našem chovu profík, králíky chováme něco kolem dvou let a beru chov trochu jinak...
Podle mě je samice v deseti měsících celkem mladá, resp. každý dospívá trochu jinak.
Dali jsme našim dvě samice, dali je k samci, když jim bylo 11... celý příspěvek > |  | Je to samice nebo samec?, 25.3.2015 Jak píše Lída nejspíš samice, ale nepíšeš nic o věku aj.,.. a v nižším věku nemusí být kuličky viditelné, zvlášť protože si toho králíka jen otočil na záda a nerozhrnul chlupy.
Samice má kromě viditelné pipky kolem pysky, takový bobeček. |  | Miminka Andulek, 23.3.2015 O andlulkách nevím zhola nic, takže jen píšu svůj názor.
Zkusila bych zavolat někomu kdo s okrasnými ptáky má zkušenost, např. chovná stanice, veterina kde se specializují na ptactvo... tuším, že jedna je v Praze na bohdalci apod..
Než někdo... celý příspěvek > |  | Slepice žere vejce, 12.2.2015
|  |
|  | Slepice žere vejce, 11.2.2015 Naprostý souhlas.
Ani nám slepice vejce neklovají a to i přesto, že sem tam (nic významného, řekněme tak jednou měsíčně) syrové vejce dostanou a můžou se po něm "utlouct" jak jim jede... nejsem vždy tak šikovná a občas nějaké... celý příspěvek > |  | Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 8.2.2015 Děkuji za reakci. Opravdu je Ivomec tak účinný - imunita králíků vůči svrabu?
Zatím to vypadá v pořádku.. ťuky ťuk. Králíci vypadají v pořádku, tak jak to začalo, tak to snad i skončilo. Kromě těch 6ti "prcků" k žádnému rozšíření... celý příspěvek > |  | Stříhání psů, 7.2.2015 Tak často jak je třeba a nebo taky vůbec, když to není třeba.
Voříšci jsou stejně krátkosrstí jako dlouhosrstí, kudrnáči atd. Takže bez dalších souvislostí... se odpovědět nedá.
Nicméně většinu pejsků je dobré pročesat ev. kartáčem... celý příspěvek > |  | Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 20.1.2015 Tedy Vy jste poeta S.P. z Chropyně
P.s. Haničku mám taky ráda a jste pěkná potvora, začala jsem si broukat taky a ne tu písničku z hlavy dostat. |  | Plastová snášedla pro slepice, 20.1.2015 Zkušenost s tím tedy nemám, ale také by mě zajímal důvod proč si to pořizovat...?
Slepice nám snášejí vejce normálně do hnízda vystlaného slámou a zdá se mi, že jim to vyhovuje. |  |
 |
|
|
|