Miminka Andulek

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 134.151 (?)
23.3.2015 17:36

O andlulkách nevím zhola nic, takže jen píšu svůj názor.

Zkusila bych zavolat někomu kdo s okrasnými ptáky má zkušenost, např. chovná stanice, veterina kde se specializují na ptactvo... tuším, že jedna je v Praze na bohdalci apod..

Než někdo poradí tak bych anduláka asi dala bydlet jinam. Pokud mladé lítá a nejde o ochranu před "rozbitím čumáku".

Ale je to jen můj nepodložený názor jako laika. Hlavně bych se snažila získat další informace.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 111.247 (?), 23.3.2015 16:50, zobrazeno: 8397x
Dobrý den, najde se někdo kdo by mi poradil? Mám pár Andulek krásně vyvedli mladý. Jen sameček po jednom miminu co dnes vylétlo z budky strašně útočí. Opravdu dost! Přilétne k němu a začne ho strašně ozobávat. Mimčo jsem zkusila vrátit do budky ale zase hned vylétlo. Poradí mi zde někdo?? Děkuji

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 134.151 (?), 23.3.2015 17:36

O andlulkách nevím zhola nic, takže jen píšu svůj názor.

Zkusila bych zavolat někomu kdo s okrasnými ptáky má zkušenost, např. chovná stanice, veterina kde se specializují na ptactvo... tuším, že jedna je v Praze na bohdalci apod..

Než někdo poradí tak bych anduláka asi dala bydlet jinam. Pokud mladé lítá a nejde o ochranu před "rozbitím čumáku".

Ale je to jen můj nepodložený názor jako laika. Hlavně bych se snažila získat další informace.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz