Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dotazy na chov ryb, 13.7.2015
Za prvné pěstují se kytky, zvířata... jakákoliv... se chovají. A za druhé, to, že člověk před plánovaným chovem uvažuje o ekonomické stránce, je v pořádku, ale z Tebe mám pocit, že chceš mít všechno za nic a že ryby hodláš chovat celkem zištně... celý příspěvek >
Králík močí do žrádla, 13.7.2015
Na základě zkušeností souhlasím s S.P.Ch, aneb králík nechce být v mokrém, s pubertou bych to do souvislosti nedávala. V době kdy jsem odchovávala mladé, jsem v jednom z relativně menších kotců měla dvě samice (kotec nebyl tak malý, ale na dva... celý příspěvek >
Vejce, 12.7.2015
Tedy přiznám se, že z formulování dotazu jsem trochu zmatená. Nicméně jestli to chápu správně, tak máte teď různé druhy slepic zvlášť a ptáte se jestli je můžete chovat společně... ano, samozřejmě můžete, jen pozor na počáteční zvykání aneb větší... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 11.7.2015
Souhlasím s Vámi můj milý S.P.Ch., je opravdu dobře, že sem Vlastík napsal a i já budu ráda, když se ještě ozve, protože jde o to poučit se z chyb a vyvodit z nich závěry. Věděla jsem, že nebudu reagovat zrovna příjemně, ale na druhé straně jsem... celý příspěvek >
Rady do začátku chovu králíků, 11.7.2015
Jaké mají králíci podmínky pro chov, co čistota, hygiena? Čím a jak krmíš, jak často připouštíš, jakou mají chovní králíci kondici? Kde máš umístěné kotce, jak máš zabezpečno proti komárům, mouchám? Používáš nějaká léčiva, očkuješ?... celý příspěvek >
Vedra a králíci, 9.7.2015
Já vím, že rošty jsou mnohými chovateli hájené, protože je to čisté a celkově nenáročné pro ně. Ovšem mě by zajímalo, co na to králíci? Z toho co jsem pozorovala u králíků pozorovala, tak pokud mají hodně nastláno a samozřejmě také dostatečně... celý příspěvek >
Vedra a králíci, 9.7.2015
No jo, já tedy králíky vyčesávám, mají to děsně rádi, hlavně Amálka, té se hodně srst mění a uvolňuje, ale i ostatní králíci to mají rádi. Už jsem přemýšlela o tom, že se snad naučím z vlny tkát, za chvíli.. trochu delší chvíli..,  bych měla... celý příspěvek >
Vedra a králíci, 8.7.2015
Tedy S.P.Ch. já tak úplně nevím jak funguje termoregulace u králíků, ale podle ostatních zvířat si spíš myslím, že srst je zároveň izolantem, který chrání proti přehřátí, ale možná se pletu a králíci to mají jinak. Stín a čistá pitná voda je... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 21.6.2015
Děkuji za reakci, byť jste mě příliš nepotěšil, ale i to je třeba. Přiznám se, že jsem ten pachatel, ale na svou omluvu přidávám, že nápad, aby si užilo víc kluků, měl chovatel Dášenky, můj původní plán s tím nepočítal. Nicméně já to... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 20.6.2015
Škoda, že tu není další zpráva od chovatele, jak to dopadlo. Nicméně hlavně jsem přišla napsat, že naši dva chovní samci už nejsou panici. Měla jsem na léčení samici od kamaráda a domluvili jsme se, že jeho Ferďák si užije dost, tak než mu ji... celý příspěvek >
Co je špatně?, 20.6.2015
No jo, on ten lovecký pud těžko u šelmiček krotí. U našich čičin je to tedy ještě celkem v normě. Zatím jsme měli doma jen ten ocásek od kočičky... běžela mi naproti a ještě se jí kroutil z tlamičky... a ten ten slepýš kterého jsem doma našla bez... celý příspěvek >
Co je špatně?, 19.6.2015
 Vy jste mě zase rozsmál. Zítra to tu změnu naklopení hřadů nadhodím, zkusíme to a uvidíme. Mám tušení, že v nejbližších týdnech podlehne i jedna z popelek (modrý dominant) Fialová. Přestala baštit, sice něco málo zobne, ale volátko má... celý příspěvek >
Co je špatně?, 19.6.2015
Děkuji za vysvětlení, holky sedávají rovně i na ruce a vysloveně se o to i snaží na klíně, když je chci dát trochu prdelkou nasměrovanou níž. Nicméně, pouvažuji o tom, jestli přeci jen trošku hřady nenakloníme, protože kdo ví... třeba nám pak... celý příspěvek >
Co je špatně?, 18.6.2015
Teď jste mi "můj drahý" (uvozovky kvůli Vaší paní, aby bylo jasné, že jí nelezu do zelí ) S.P. z Chropyně nasadil brouka do hlavy s tím naklopením hřadů. Kolikrát ty naše holky a kohoutka pozoruji a připadá mi, že jsou úplně v pohodě, ale co... celý příspěvek >
Fenka nehara, 18.6.2015
Děkuji za vysvětlení. Chrti jsou opravdu hubeňouři, což je důvod proč jde tohle plemeno mimo mě. Ne proto, že by nebyli dost hezcí nebo hodní apod.. Znám tu jednoho chrta (krémový dlouhosrstý) a je báječný, strašně kamarádský... akorát já mám vždycky... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika