|
Příspěvky uživatele - 183.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kukaň na kolik slepic?, 24.7.2012 Dobrý den, ráda bych se zeptala, na kolik slepic máte jednu kukaň, resp. jedno snáškové hnízdo? Taky by mě zajímalo, jak by měla správná kukaň vypadat - když jsem si zadala na net do zboží kukaň pro slepice vygooglilo mi to takovou pozinkovanou... celý příspěvek > |  | Slepice mi snáší dvoužloutkový vejce, ale na skořábce je vždy krev, 27.6.2012 není normální, aby na skořápce byla vždy krev... zcela vyjímečně se může stát, že se dvě normálně připravená vejce na snesení spojí jakoby do jedné snůšky a slepice pak snese třeba jedno vejce poškozené. O skořápku rozbitou de facto ve slepici před... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice prosím poradtě, 21.2.2012 noo, dovoluji si trochu oponovat... slepice nejdříve začne vajíčka snášet, ale k tomu, aby mohla mít kuřata musí teprve jaksi dospět, zatímco snášet začnou kolem 5 - 6 měsíce, tak jako kvočna se slepice bude chovat podle mě nejdříve od roka nebo... celý příspěvek > |  | Slepice a mráz, 1.2.2012 Díky moc, jsem klidnější. V náhradní ubikaci mají starou vanu zaplněnou slámou. Chodí do ní snášet a jsou ten nejlepší barometr co znám. Dokud bylo nad nulou, byla vejce pěkně vyskládaná v rohu v hnízdě na slámě. Jak začalo mrznout, slepice je po... celý příspěvek > |  | Slepice a mráz, 1.2.2012 Když už jsem se radovala, jak je ta letošní zima mírná přšly mrazy. V noci - 15, slepice jsem odstěhovala někam, kde je aspoň kolem nuly, ale jestli bude ještě pár dní mrznout, promrzne i náhradní ubikace :-). Je nutné aby měly slepice nad nulou,... celý příspěvek > |  | Kolik slepic na kohouta?, 17.12.2011 tak tohle je precizní výklad, děkuji! Jenom mi ještě není jasné, jaké dvě čistokrevné linie ve výstupu Hisex vlastně má. Když je zjevné, že musím pořídit ještě alespoň další 4 slepice ke stávajícím aby měl kohout větší hejno, tak bych mohla... celý příspěvek > |  | Kolik slepic na kohouta?, 17.12.2011 Vy jste snad na našem dvorečku musel být :D. Je to totiž přesně tak, jak to popisujete, ze čtyř slepic je jedna taková drobátko " ostřejší " ne že by ostatním ubližovala, ale sem tam se po nějaké z těch zbylých ožene.-). I slepice se sem tam přikrčí,... celý příspěvek > |  | Kolik slepic na kohouta?, 14.12.2011 děkuji moc, je mi jasné, že mám menší problém - pokud by mělo být slepic zhruba 10 až nedejbože 20 :-)) tak nevím, co bych dělala s vajíčky :-))
4 slepice je asi zjevně málo, leda že bych odněkud zachránila nějakého hodně starého znaveného... celý příspěvek > |  | Kolik slepic na kohouta?, 14.12.2011 nemohu za to, je to zřejmě chyba na mé straně, ale pochopila jsem pouze to, že Hisex je hybrid, což mi už ale bylo jasné - tedy z mého pohledu je to jiné plemeno slepice a jiné plemeno kohouta... ale JAKÉ :-) polopaticky - koho tyto kuřata měly... celý příspěvek > |  | Kolik slepic na kohouta?, 13.12.2011 Ano, ráda bych se pokusila odchovat kuřata :-). Tedy přesněji, pokud se některá se slepic začne chovat jako kvočna, mohu jí sice podstrčit nějaká vejce z chovu s kohoutem, ale ráda bych zkusila druhou variantu aby seděla na vejcích vlastních případně... celý příspěvek > |  |
|  | Kolik slepic na kohouta?, 11.12.2011 Dobrý den,
jako chovatel začátečník mám 4 slepice nosné hybridy Hisex a jsem s nimi maximálně spokojená, holky jsou přítulné, snášejí velmi dobře. Na jaře bych k nim eventuálně připojila kohouta, ale... není to málo čtyři slepice na... celý příspěvek > |  | Vajíčka - do kdy zkonzumovat?, 14.11.2011 aha, moc děkuji, asi bych je bez problémů dala vařit do vody, tohle tajermství vodního skla mě nedošlo... budou do těsta :-)). |  | Vajíčka - do kdy zkonzumovat?, 9.11.2011 U kupovaných vajec v supermarketu mě nikdy nenapadlo tohle zkoumat, ale teď´ mám vajíčka od vlastních holek slepičích a protože je stále docela teplo tak je jich více než můžeme průběžně zkonzumovat... jak dlouho je uchováváte, je vhodné třeba nějak... celý příspěvek > |  | Bonbony pro slepice, 28.10.2011 Pochopitelně se mi nejedná o bonbony v pravém slova smyslu, ale o žrádlo, které je ve slepičím jídelníčku víceméně vyjímkou nebo překvapením ale přesto ho Vaše slepice přímo milují. Ty moje jak jsem letos zjistila mi můžou prst uklovnout pokud se v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|