Příspěvky uživatele - 6.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladé slepičky a nenesou, 29.6.2012
A nemmůže se stát, že by vajíčka sezobly samy? Nebo že na ně někdo chodí?
Nemocná slepice?, 20.6.2012 Obsahuje fotku
ještě jedna
Nemocná slepice?, 20.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, prosím o radu. Jak už jsem se tady zmiňovala, máme Leghornky, 7x, 2 z toho mladší (teď cca 18-19 týdnu.Momentálně začínají přepeřovat, ale ta jedná je divná- chová se tedy úplně normálně, žere, občas průjem, akorát má divnou hlavu- takový... celý příspěvek >
Vymrznutí ozdobnice, 12.6.2012
Velmi by mě zajímalo, jak jsou na tom vaše traviny dnes. Ty moje nic moc. Mám takovou tu klasickou, vysokou, hrubou s ostrámi listy, která roste snad v každé zahradě, no to je ubožáček, sousedka má bez následků letošní zimy, ozdobnice mi až teprve... celý příspěvek >
Nenesou, 12.6.2012
děkuji
Nenesou, 11.6.2012
Tak se mohu konečně přidat, dnes jsme našli odpoledne první bílé vajíčko, byla jsem z toho nadšená:-) Je to super pocit, že ty holky pro Vás mají překvapení:-)) Všem chovatelům přeji zdravé slípky a velkou snůšku
Nenesou, 9.6.2012
Jé, to je pěkně, tak já budu trpělivá a jakmile bude první vajíčko, dám vědět.
Zahradnictví zoja, 8.6.2012
No jak jsem psala, že jsem s nimi nebyla spokojená, tak brusinky se chytly, jedna je sice taková chuděrka, mezi borůvkama už je chudinek více, ale stromy- ořešák se vůbec neujal, dle mého byl zaschlý, jak ho posílali a třešeň s jabloní sice vzešly,... celý příspěvek >
Polní plevel v trávníku, 8.6.2012
A prosím poradíte, co pomůže na jetel? Loni v novém trávníku byl jen místečky a letos je v zahradě víc jetele než trávníku. Jena něj bofix účinný? Né že bych byl bojovníkem proti jeteli, ale je v něm hodně včel a máme malé dítě, tak nechci, aby byl... celý příspěvek >
Nenesou, 8.6.2012
No já koukám tak 6x za den na hnízda, zatím nic, kéž by to už bylo, myslím, že z prvního vejce budeme celá rodina paf a uděláme si sváteční večeři.A jak dlouho slípce trvá, než to první vejce snese? Třeba 5-10 minut? nebo dýl?
Šroty a domácí krmné směsi, 7.6.2012
No my krmíme pšenicí smíchanou s KZK a N1, vše navlhčené v jedné misce, pak do druhé misky chleba s rohlíkama navlhčený no a vodu. ten chleba bývá obvykle spíš kašovité konzistence, mazlavé no a tu směs šrotu když vlhčím, tak ztuhne po nějaké době,... celý příspěvek >
Nenesou, 7.6.2012
Mě by zase zajímalo, ve kterou denní dobu mají slípky snášet a jak rpobíhá ten proces, kdy slípka pozná, že má začít snášet. mám nově 5 slípek, kolem 22 týdne, už přepeřily, hřebínky jim dorostly a zčervenaly a když každý den koukám ráno do hnízda i... celý příspěvek >
Slepice klovou jednu chudinku, 28.5.2012
Zdravím, já bych se také chtěla zeptat.Asi po měsicí a půl, kdy máme doma 5 Lenghorek- od 14 ti týdnů- teď mají 21. týdnů, jsme ještě přikoupili 2. Původní plán byl, koupit stejně staré, ale ty už nebyly, tak jsme dokoupili 2 16-ti týdenní. První... celý příspěvek >
Fotky kurníku a slepic, 23.5.2012 Obsahuje fotku
Zdravím a posílám nejaktuálnjší foto našich zatím ještě kuřit.Mají 20 týdnů, ještě tedy nenesou, ale už jím červenají hřebínky.Vždycky, když mě vidí, tak hned kvokají-nevíte někdo, co to znamená? To je nějaký pozdrav?
Jak na mladé kuřice u začátečníka, 20.5.2012
Když jsem tuto diskuzi zakládala, naše slípky byly 14-ti týdenní.Teď mají 20 týdnu, zatím ještě nesnesli, ale přepeřují, protože je všude peří. Já s nimi sice nemluvím, ale chce se mi smát, jak jsou mazané- když vidí, že jsem na zahradě, postaví se k... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika