Příspěvky uživatele - 49.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Snizeni obsahu zeleza a manganu, 17.8.2009
Co to znamená doladění vody hypermanganem mohl by jste se o tom rozepsat?Má hypermangan obdobný činek na vodu jako ozon?V jakých situacích používáte hypermangan?Děkuji
Jezirko - vhodna filtrace atd, 17.8.2009
Prosím vás a jaké máte zkušenosti se zeolitem?
Vzduchovač či turbínu, 17.8.2009
Ja nejsem odborník poradili mně to ve firmě která bakterie dodává.Vyyzloušel jsem to a u mně to fungovalo.Tak jsem se chtěl podělit o své zkušenosti s ostatními tod vše.Co se týče průtoku tak mně bylo řečeno že by nemněl byt vyší než 3krat za 24... celý příspěvek >
Snizeni obsahu zeleza a manganu, 16.8.2009
Na jednom zahraničním foru jsem se dočetl že ozonizace sníží obsah železa i manganu ve vodě.
Kam s UV lampou?, 16.8.2009
Hueckstedt, hojně citovaný klasik moderní akvaristické chemie, v souvislosti s ozonizací varuje: „Také zde škodí předávkování; také zde je třeba vyhnout se dlouhodobému používání. Rozhodně nesmíme nechávat tento přístroj nepřetržitě v provozu jen... celý příspěvek >
ozonoizace> - voda protéká zařízením, které díky el. výbojům produkuje silně reaktivní ozón, který jednak velmi oxiduje NO2 na NO3 jednak působí toxicky na vodní organismy -! ve vyšší koncentraci i na ryby, zařízení je nutno důsledně užívat dle... celý příspěvek >
Děkuji za vaší vyčerpavajicí odpověd.
Vzduchovač či turbínu, 16.8.2009
Všude na internetu se píše jak působí spravná dezinfekce ozonem na zdraví ryb.Pomáhá při filtraci atd.Mohl by jste nam toto potvrdit s vlastních zkušenosti?
Dobrý den můžete se prosím podělit o vaše zkušenosti s používáním ozonu. A jaký typ přístroje/přip nějaký název/by jste doporučil pro jezírko 20000 litru vody?Stačí hoby jednotka nebo je lepší profesionální v těch cenách od 20 000kč Děkuji
UV lampa, 14.8.2009
Bakki Showered systém... chovatele si tuto filtraci chválí pry bez ozonu a uv dosáhnou vysoku kvalitu vody a zdravé ryby.Tichý
Jezirko - vhodna filtrace atd, 14.8.2009
Myslím že jste koupil filtraci za dobrou cenu.Pokud splnila svůj učel.Výhody těh drachších filtraci spatřuji především v komfortu co se týče obsluhy čištění atd.Filtraci kterou jsem zminoval ve svých předešlých příspěvcích je levná ale je třeba ji... celý příspěvek >
Vzduchovač či turbínu, 14.8.2009
Ještě k tématu čistění vody je to můj osobní názor.Myslím si že část bakterii které čistí vodu žije volně ve vodě nebo jsou vodou unášena na místo kde se znovu uchytí a tím že používáme uv lampu je vlasně zabijeme a pak se to musí dohánět jinde... celý příspěvek >
Vzduchovač či turbínu, 14.8.2009
Bakterie o kterých zde píši používám už druhým rokem.V lonském roce jsem měl nádrž přerybněnou a i když jsem měl poměrně silné čerpadlo výrobce uváděl výkon 8000 litru voda se ve velice krátké době zakalila a začala bujet řasa.Bazén mněl obsah asi... celý příspěvek >
UV lampa, 13.8.2009
Ja netvrdím že mají ryby problémy.ale ptam se.Sám s ním zkušenosti nemám.A spousta chovatelu si ozonizator moc pochvaluje.Děkuji za vaší odpověd k uvedenému tématu.
Vzduchovač či turbínu, 13.8.2009
Přesně takovouhle reakci jsem čekal.Když si pročtete moje příspěvky tak zjistíte že nechválím jenom výrobky značky sera ale výrobky různých výrobců se kterými mám dobré zkušenosti.Kdyby mně platila sera tak vám budu vnucovat tu nejdrachší filtraci... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika