Hobby jednotka mi utáhne tak tak jezírko které má asi kubík, v něm odchováváme plůdky...
Pro větší nádrže bych doporučoval určitě profi jednotku, hlavně si pohlídejte ať je u ní i redox sonda... víc se kdyžtak rozepíšu později...
Zkuste svůj dotaz trošku více specifikovat, zatím vše.
EDIT: Tak, už mám trošku více času, tak ještě něco připíšu, první věc, ozon není vše-lék, pouze dobrý doplněk fungujícího filtračního systému a podle toho musíte mít očekávání.
Druhá věc, viděl jsem i jakési levné jako, že profi jednotky...průšvih byl, že u nich nebyla žádná měřící sonda (sice se dá dokoupit ale pak nefunguje automaticky). Pro generační ryby doporučuji ozonizér, který je propojený se sondou v jezírku, ta měří množství aktivního (oxidujícího) ozonu a reziduálního ozonu. Tzn. ten první se spotřebuje pokud má co oxidovat (řasy, zárodky chorob atd...) ten druhý je prostě takový vedlejší produkt a vždy tam nějaký bude, není třeba se s ním zatěžovat, ale v případě, že sonda hlásí ORP nad 350-400 je nutné ozonizér vypnout, nebo jej vypne automatika.
Co vám řeknou ORP hodnoty...kolem 150 je voda špinavá, kolem 200-250 už je průsvitná (tedy tak, že vidíte ryby i na dně, ale pouze jako stíny), 250-300 je voda čistá, s různobarevným nádechem (zelený řasa, žlutý dusičnany, červený železo atd..), kolem 350-400 je pak ideální hodnota, voda nad 450 je ale téměř sterilní a to je to, čeho nechceme docílit, v případě, že máme vodu takhle čistou, není nic, co může uvolněný ozon oxidovat, poté začne oxidovat i živé tkáně, to znamená v první fázi drobné živočichy, později pak sliz na rybách, žábry...atd...z tohoto důvodu je nutné ozonizér používat jen podle návodu a jedině s možností nějakého zpětného měření koncentrace.
Další věc, pokud například máte pro umístění filtrace zahradní domek, je téměř životně nutné zařídit v něm větrání, ozon by se zde mohl držet a ublížit pak i Vám. Tohle nebezpečí je ale minimální protože člověk dokáže "ucítit" ozon i v koncentraci 100x menší, než je nebezpečná. Tj, pokud někdy při užívání ozonizéru ucítíte ozon -> vypnout, utéct, dokud se neodvětrá.
Nevím, co by Vás ještě mohlo zajímat, pokud budu moci odpovědět Vaše další otázky určitě se o to pokusím, ale pokuste se napsat specifické dotazy.