|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 5.1.2025 Pane Miloši, blumko mám, jestli byste ho chtěl zkusit, můžu poslat, expirace do 12/24. |  | Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 4.1.2025 Nad keři nemám žádnou konstrukci a síť mám přehozenou přímo přes keře, připevněnou k větvičkám borůvek kolíčky na prádlo. Tento způsob zakrytí se mi zdá jednodušší, vždyť jde o zakrytí jen asi na dobu jednoho měsíce, od doby dozrávání do sklizně.... celý příspěvek > |  |
|  | Záhradníctvo Limbach, 2.1.2025 No ale pán má charakter a svědomí, jsou i tací, kteří si popel na hlavu nenasypou, i když udělají botu. Kdyby pán teď nic nenapsal, my bychom se o jeho botě nic nedověděli, za to má u mě 👍 |  | Špičaté zelí, 1.1.2025 Děkuji všem za příspěvky. Sice jsme trochu odbočili od špičatých odrůd zelí, ale alespoň jsme si trochu popovídali a vyměnili názory. Škoda jen, že to samotné špičaté zelí vyzkoušelo zatím docela málo pěstitelů. Já už klasické kruhárenské zelí... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 31.12.2024  Crimson Crush |  | Špičaté zelí, 31.12.2024 máme starý dobrý krouhač Eta 0025,nic lepßího nehledám. |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024 A co pěstitel, to jiné podmínky, jiné chuti,...Já bych doporučil z toho, co mám a co mi plodí. Jen už to nejsou oslňující odrůdy. Černošická švestka, Hanita, Stanley, Královna Viktorie. Walter |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024 Dotaz zněl jasně, jaké odrůdy byste mi doporučili. Pan Korzár doporučuje výše popsané a svě doporučení potvrzuje snímky úrody těchto odrůd ze svého sadu. To, že se nedají jako zapěstované stromky u školkařů nebo prodejců sehnat, je věc jiná. |  | Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 26.12.2024 Bohužel, s popisem otištěných článků máte, paní Lído, naprostou pravdu. Více mi ale vadí používání invektiv a vulgarismů tady v diskuzích a nechuť nebo nezájem administrátora vzniklé situace řešit. To mi připadne mnohem problematičtější, než... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 24.12.2024 nojo, ono je to o lenosti, ocet je v domácnosti stále a nekazí se, prostě se postupně vyplácá zhruba jedna lahev za rok. Citrony nebo limetky nelze dlouhodobě skladovat a tak se může stát, že najednou dojdou. A pak je zas na řadě ocet. |  |
|  | Rouby jabloně, 24.12.2024 107.72:. Jak vám odepsal pan 236.5, přihlašte se na zahradaonline a tam vám mohu odpovědět soukromou zprávou. nějaké rouby Opálu na jaře mít budu. |  | Špičaté zelí, 24.12.2024 Dynamic taky pěkně narostlý. . Zálivku užívám stále stejnou, 1,5 lžíce octa, lžíce cukru, půl lžičky soli, 8-10 lžic rostlinného oleje. Promíchat, chvíli nechat odležet, až zelí pustí šťávu. Obvykle se pak od mísy nemohu odtrhnout, dokud v ní... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 22.12.2024  Příjemné prožití vánočních svátků všem přeje Walter. |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 22.12.2024 Jste celý, pane Petře? Už jsem si o Vás dělal starosti, kam Vás vítr odvál. Na můj vkus jste se tu dlouho neukázal. |  | Špičaté zelí, 22.12.2024  Začátkem prosince jsem nelenil a přesadil jsem hlávky špičatého zelí i kořenovým balem do skleníku. Přesadil jsem i nějakou mrkev a celer i s natí a podle potřeby čerstvou zeleninu sklízím. V skleníku panují příznivější teploty, v průměru je uvnitř o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|