|
Příspěvky uživatele - 218.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte tento strom, 30.4.2014 Děkuji všem za pomoc v identifikaci
Lukáš (Krumlov) |  | Poznáte tento strom, 28.4.2014  ještě přidávám celkový pohled, děkuji |  |
|  | Poznáte tento strom, 28.4.2014  Dobrý den, prosím pomůžete mi určit tento strom, chtěl bych si stejný vysadit na zahradě. Lukáš Děkuji |  | Homelite CSP4518, 6.3.2014 Pilu mám a na 60 cm průměry naprosto dostačující, pila mi slouží už několik let a bez problémů, jen při dlouhodobém uložení je potřeba vypustit olej mazání řetězu aby nezaschl v olejovém čerpadlu které by pak mohl zničit. Pro hoby užití naprosti... celý příspěvek > |  | Uchování kvasu při vyšších teplotách, 9.10.2009 Jedná se o švestky. Cukru budou mít dost, sbírám je až ted. Jsem z JM. |  | Uchování kvasu při vyšších teplotách, 9.10.2009 Mám teplejší sklep, kde je ca. teplota kolem 18-22 stupnů, podle toho, jak sousedé zavírají okýnko :-) Vždy jsem pálil po ca. 8-10 týdnech kvašení s velmi dobrým výsledkem. Letos mě ale objednali až na konec ledna. To bude znamenat, že po dokvašení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|