|
Příspěvky uživatele - 63.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Generátor kouře, 28.3.2020 Muzu potvrdit, ze jak to mate vy, tak mi to taky funguje... Spis pprad premyslim, jak zamezit tomu, aby se na horni vicku nesrazily kapicky vody a zbytecne to neteklo dolu... Rikate ze nechat plne dno a cca ty 2 az 3cm odspod nechat ty dve 10mm... celý příspěvek > |  | Sůl v naloženém mase na uzení, 25.1.2020 Jasnacka, tech 22g byl preklep... Omlouvam se, ze uz jsem.se.k tomu dal nevratil...
Samozrejme pocitam s 220-240g na litr... |  |
|  | Sůl v naloženém mase na uzení, 25.1.2020 Resim to spis proto, ze vakuove pytliky se mi.lip vejdou do lednice, nez masiko, ktere napicham a pak je stejneusim dat do hrnce, aby byly ponorene.. ten mi zabere moc.mista a zenska me uskrti. Proto jsem chtel hodit do vakuovyh pytliku anbyl by... celý příspěvek > |  | Sůl v naloženém mase na uzení, 24.1.2020 Zdravim udiče 😉
Chtel jsem.se.v tomhle smeru zeptat, kdyz budu chtet natstriknout solnym.roztokem,.muze to byt i nadyl? Treba na tyden? Mel jsem takovou vizi, ze bych nastrikl napr. 22g/litr a z toho jak radite 1dcl na kilo.. + obalit v... celý příspěvek > |  | Uzení masa, 4.1.2020  Tak jsem jel chlapi podle vaseho navodu.
Maso teda nalozeno 18dni, nasoleno nasucho, nektere s cesnekem. Ulozil jsem do vakua. Po 18 dnech po rozbaleni pytliku maso super vune, byl jsem nadsen...
Udirna den predem vypalena, nakonci jsem vyzkousel... celý příspěvek > |  | Rajčata Vilma - má to ještě cenu?, 28.12.2019  Dobrý den,
s rajčaty Vilma (na fotce jsou vlevo vzadu) jsem na balkonu již dva roky maximálně spokojený. Sázím po jedné sazenici (včetně kořenového balu) do černých hranatých plastových květináčů o objemu cca 6-7 litrů, na dno dávám 4-5 cm... celý příspěvek > |  | Uzení masa, 19.12.2019 Nic chlapi, zkusim to podle vas... Maso rano pred uzenim oplachnu od soli a cesneku a sup s tim do teple vody, ta samozrejme schladne, a pak teda pritopim, abych mel tech 70st po dobu 45min...
A pak nechat oschnout napr pri otevrene udirne, v ktere... celý příspěvek > |  | Uzení masa, 16.12.2019 A tim rozvlazenim se neztrati zadna chut?
Porad si myslim, ze to bude vymachany maso ve vode...
Jak kdybych zacal varit vyvar 😉
A to date maso do vlazne vody, a prihrivate az na tech 80st. A pak drzite 45min.?
Jakou ma pak maso... celý příspěvek > |  | Uzení masa, 15.12.2019 Ahoj všem.
Vše tu pročítám, jakožto začínající amatér, co by se rád dopracoval ke slušnému výsledku.
Mám naloženo cca 12kg, vetsinou bucek + kousek krkovice.
Cca po 1kg kouscich, jen sul+ nekde cesnek, nekde ne. Inspiroval jsem se formou nalozeni... celý příspěvek > |  | Jak využít nadbytečnou moč v zimě?, 11.10.2019 To vyslouzil: já budu oponovat! Pochopitelně vidím úsporu v pitné vodě (pokud chodím močit do "přírody", ale vidím i podstatný užitek v moči jako (nejen) hnojiva. Již 9 let močím na zahradě k ovocným stromům a keřům. Letos po odstranění prostaty,... celý příspěvek > |  |
|  | Plot - sousedi, 5.10.2019 To mvvv: tady jedině betonový plot s okrasných panelů + podhrabové desky. Profilovou stranou k sobě, výška 2.5 m. |  | Plot - sousedi, 5.10.2019 To 87.255: ty jsi rád, že diskuze skončila, přesto sem vlezeš a po roce pokračuješ. Ten tvůj výblitek o platných Evropanech je co? Co je ti vůbec po tom, kdo má jaký plot? Nehledě k tomu, že dnes to není plot, ale rozhrada! |  | Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 3.10.2019 To Kutilovi: vloni 150K, nyni 300K, to je jak se stavbou dálnice,100% navýšení. Co sežralo těch 150K navíc? Vloni pstruzi, dnes jeseteři, proč? Jsi šikula a pevný buldok, zahyrzl jsi se do toho pevně. Na rajčeti vidím, že jsi se pustil i do hub.... celý příspěvek > |  | Motúčko - elektrické kolečko, 1.10.2019 Má sestra si motůčko na stará kolena koupila vloni a dodnes nadává... Nadává na sebe, že si jej nekoupila již v době, kdy bylo uvedeno na trh! Taky o něm uvažuji, kdysi se k němu vyráběla i sulka, pan majitel na jednom videu s ní jezdil po areálu... celý příspěvek > |  | Kaiserova elektrická udírna, 30.9.2019 To 168.62: jak je to s termostatem? Už už jsem ji chtěl koupit, ale zarazila mě regulace teploty v udírně. Sousedka si koupila neizolovanou, ale teplota skáče + - 20°C. Jede na 60°C, ale najednou je tam cca 40, poté 80°C.
Dnes jsem napsal do firmy,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|