Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ochránit skleník před slimáky, 19.9.2016
Jak už jsem psal výše - přípravek Slimax má naprosto shodné složení a shodné účinky. Těch přípravků je mnoho a všechny fungují přesně tak, jak popisujete. Stoprocentně a není nutno dál složitě řešit nějaké slimáky. Jen tu mnozí mají předsudky proti... celý příspěvek >
Seti kořenove zeleniny v září, 19.9.2016
Mně setá v únoru/březnu klíčí naprosto spolehlivě a úroda je bez chyby. Nevidím jediný důvod, proč set na podzim.
Nastavení betonového sloupku kovovým, 6.9.2016
Já bych vyvrtal 2 díry, nahoře a dole, a použil expanzní kotvy. Předpokládám, že sloupek bude koncový pro napínání drátu. Hmoždinky, pokud by byly namáhány ve směru osy, by vám vyletěly.
Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016
Copak vos, ale jmelí! Všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí?
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 2.9.2016
Ehm, do lepšího tvaru... dosáhne toho (pokud bude mít štěstí a nezlomí se), že bude 1 terminál a 3 výhony nad sebou na stejnou stranu. Ta se nijak vytvarovat nedá - nebo máte na mysli, že 2 větve vytvaruje zatočením kolem kmene o 120°, aby byly... celý příspěvek >
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 2.9.2016
Já teda z těch fotek nic nepoznám. To musíte posoudit sám, jestli je roubovaná těsně pod větvením, nebo u země. Je-li to tak, pak je to dost těžké - v tom případě bych se přeci jen pokusil tu větev opatrně narovnat do svislé polohy (udělat z ní... celý příspěvek >
Co se stalo muškátům?, 24.8.2016
A co chcete slyšet za radu? Když předpokládáte, že je vadný kompost, tak jej příští rok nepoužívejte.
Bazalka - zkroucene a derave list, 24.8.2016
Žravá žoužel - a to je co? Mám podobné problémy, ale úplně na všem, od zeleniny, přes kytky až po stromy, ale nikdy jsem nic nepřistihl, ve dne ani v noci, na listech ani v úkrytech (viz. tento můj příspěvek). Takže se člověk má smířit s tím, že se... celý příspěvek >
Grilování na skle - nová dimenze, 12.8.2016
Má pravdu. Pokud někdo pečení masa na kamenné desce nebo roštoskle nazývá grilováním, pak "grilování" na na sporáku bude fungovat úplně stejně a bez pracného rozdělávní ohně a čištění aparatury.
Napadene listy, 12.8.2016
Ne, nejsou to housenky. Já mám taky úplně vše na zahradě proděravělé, od zeleniny po stromy, ale ať hledám ve dne, v noci, na rostlinách, v úkrytech pod rostlinami, nikde jsem nezahlédl jedinou housenku. Takže takové škody nemůžou napáchat... celý příspěvek >
Otáčení slunečnice za Sluncem, 29.7.2016
Já je mám zase všechny otočeny na sever. Ale možná je to kvůli tomu, že na severu je silnice, která akumuluje teplo a tedy teplo sálá víc než od jihu i když je pod mrakem a během noci, takže se slunečnice natočily takto právě proto.
Pavučiny v trávě, 29.7.2016
Fungicidy na pavouky? (a nebo si tu jen děláte legraci...)
Zababčené mladé jabloně, 27.7.2016
Ehm... špičák vysazen na přelomu října a listopadu, už byl při koupi dostatečně zastřižený. Takže na jaře se nic nestříhalo, vyrašilo vzorově 5 výhonů z horních 5 pupenů, ale vyrostlo jen 10 cm. Takže co je špatně? Podle mě to tak prostě být mělo a... celý příspěvek >
Zababčené mladé jabloně, 27.7.2016
Taky jsem vysadil na podzim špičák hrušně a na jaře vyrostlo 5 výhonů - terminál a 4 větve, každý 10 cm. Prostě to tak je a příští rok určitě porostou už intenzivněji. Mám několik mladých stromků, které zůstaly špičáky 2 roky (!) a až třetím... celý příspěvek >
Ostřice v trávníku - co s ní?, 25.7.2016
Každý má morální hranici nastavenou někde jinde. O tom asi nemá smysl diskutovat.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika