|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak ochránit skleník před slimáky, 19.9.2016 Jak už jsem psal výše - přípravek Slimax má naprosto shodné složení a shodné účinky. Těch přípravků je mnoho a všechny fungují přesně tak, jak popisujete. Stoprocentně a není nutno dál složitě řešit nějaké slimáky. Jen tu mnozí mají předsudky proti... celý příspěvek > | | Seti kořenove zeleniny v září, 19.9.2016 Mně setá v únoru/březnu klíčí naprosto spolehlivě a úroda je bez chyby. Nevidím jediný důvod, proč set na podzim. | |
| | Nastavení betonového sloupku kovovým, 6.9.2016 Já bych vyvrtal 2 díry, nahoře a dole, a použil expanzní kotvy. Předpokládám, že sloupek bude koncový pro napínání drátu. Hmoždinky, pokud by byly namáhány ve směru osy, by vám vyletěly. | | Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016 Copak vos, ale jmelí! Všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí? | | Ja seříznout dvouletou třešíňku, 2.9.2016 Ehm, do lepšího tvaru... dosáhne toho (pokud bude mít štěstí a nezlomí se), že bude 1 terminál a 3 výhony nad sebou na stejnou stranu. Ta se nijak vytvarovat nedá - nebo máte na mysli, že 2 větve vytvaruje zatočením kolem kmene o 120°, aby byly... celý příspěvek > | | Ja seříznout dvouletou třešíňku, 2.9.2016 Já teda z těch fotek nic nepoznám. To musíte posoudit sám, jestli je roubovaná těsně pod větvením, nebo u země. Je-li to tak, pak je to dost těžké - v tom případě bych se přeci jen pokusil tu větev opatrně narovnat do svislé polohy (udělat z ní... celý příspěvek > | | Co se stalo muškátům?, 24.8.2016 A co chcete slyšet za radu? Když předpokládáte, že je vadný kompost, tak jej příští rok nepoužívejte. | | Bazalka - zkroucene a derave list, 24.8.2016 Žravá žoužel - a to je co? Mám podobné problémy, ale úplně na všem, od zeleniny, přes kytky až po stromy, ale nikdy jsem nic nepřistihl, ve dne ani v noci, na listech ani v úkrytech (viz. tento můj příspěvek). Takže se člověk má smířit s tím, že se... celý příspěvek > | | Grilování na skle - nová dimenze, 12.8.2016 Má pravdu. Pokud někdo pečení masa na kamenné desce nebo roštoskle nazývá grilováním, pak "grilování" na na sporáku bude fungovat úplně stejně a bez pracného rozdělávní ohně a čištění aparatury. | | Napadene listy, 12.8.2016 Ne, nejsou to housenky. Já mám taky úplně vše na zahradě proděravělé, od zeleniny po stromy, ale ať hledám ve dne, v noci, na rostlinách, v úkrytech pod rostlinami, nikde jsem nezahlédl jedinou housenku. Takže takové škody nemůžou napáchat... celý příspěvek > | |
| | Otáčení slunečnice za Sluncem, 29.7.2016 Já je mám zase všechny otočeny na sever. Ale možná je to kvůli tomu, že na severu je silnice, která akumuluje teplo a tedy teplo sálá víc než od jihu i když je pod mrakem a během noci, takže se slunečnice natočily takto právě proto. | | Pavučiny v trávě, 29.7.2016 Fungicidy na pavouky? (a nebo si tu jen děláte legraci...) | | Zababčené mladé jabloně, 27.7.2016 Ehm... špičák vysazen na přelomu října a listopadu, už byl při koupi dostatečně zastřižený. Takže na jaře se nic nestříhalo, vyrašilo vzorově 5 výhonů z horních 5 pupenů, ale vyrostlo jen 10 cm. Takže co je špatně? Podle mě to tak prostě být mělo a... celý příspěvek > | | Zababčené mladé jabloně, 27.7.2016 Taky jsem vysadil na podzim špičák hrušně a na jaře vyrostlo 5 výhonů - terminál a 4 větve, každý 10 cm. Prostě to tak je a příští rok určitě porostou už intenzivněji.
Mám několik mladých stromků, které zůstaly špičáky 2 roky (!) a až třetím... celý příspěvek > | | Ostřice v trávníku - co s ní?, 25.7.2016 Každý má morální hranici nastavenou někde jinde. O tom asi nemá smysl diskutovat. | |
|
|
|
|