|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Co je to za strom?, 7.12.2016 Už je mi to jasné - zadavatel na internetu narazil na tento obrázek a chtěl by si vypěstovat podobný strom. Takže detaily nedodá. Ale dávám sem větší a nerozmazaný obrázek.
| | Co je to za strom?, 7.12.2016 Souhlasím s Ferdou. Rozhodně by to chtělo ostrý snímek větve s listy, z této rozmazaniny toho moc určit nejde.
Dle mě to jeřáb není, má jiný způsob větvení, hustotu listů a listy nesměřují nahoru. Taky bych spíš tipoval magnólii...
BTW vidím... celý příspěvek > | |
| | Jak se zbavit krtka, 5.12.2016 Což jen potvrzuje, co říkám. Krtek není chráněný, vztahuje se na něj pouze zákon o týrání zvířat, stejně jako na jakékoli jiné zvíře.
Pokud se nepletu, je povoleno hubit zemědělské i průmyslové škůdce, ať už návnadami, či nástražnými zařízeními.... celý příspěvek > | | Jak se zbavit krtka, 5.12.2016 Můžete k tomu říct podrobnosti? Kleště jsou snad to samé co pastička na myši, krtek není zákonem nijak spec. chráněn, je to škůdce stejně jako myši. Proč by se nesměly používat klešťové pasti, zatímco pastičky na myši ano? Na základě čeho by měl... celý příspěvek > | | Roubování hrušní, 2.12.2016 Využil bych tohoto vlákna a jako začátečník bych se zeptal - vypěstoval jsem si letos z jader semenáčky hrušní (a jabloní), a ačkoliv jsem jim dal max.vhodné podmínky (hnojení, zálivku, kypření v záhoně, slunce,...) vyrostly nejsilnější z nich tak do... celý příspěvek > | | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 Ne, nechápejte to špatně. Jde o to, pokud bych měl takový postřik zkoušet, zřejmě to bude dost drahá, ale hlavně časově i prostorově náročná záležitost. A zřejmě se bude muset aplikovat opakovaně po celou sezónu, aby se kultura v místě udržela a... celý příspěvek > | | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 Měl bych na vás dotaz - vidím, že se snažíte poradit, píšete různé biokultury a co "by se mělo" s nimi udělat, aby byla rajčata ochráněna. Mě by jen zajímalo (abych mohl tento způsob ochrany brát vážně), zda to tak skutečně provozujete a pěstujete... celý příspěvek > | | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 30.11.2016 Ferdu Mravence ignorujte, ten se chová hulvátsky téměř v každém svém příspěvku. Nemluvě o tom, že nemá pravdu, protože ve většině případů (až na výjimečné lokality či výjimečně suché léto) tu plíseň rajče chytne, někdy dříve, někdy později, takže... celý příspěvek > | | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 29.11.2016 Souhlas s předchozími. Pokud je vlhko a deštivo, bez postřiku se neobejdete - já letos stříkal Kuprikolem začátkem července, protože začaly chytat plíseň. Pak až do října v pohodě vydržely, nebylo příliš deštivo. Vloni vydržely celou sezónu bez... celý příspěvek > | | Cesnek mi nejde jako babicce, 28.11.2016 Pane anonyme, buďte od té dobroty a přestaňte plevelit toto fórum vašimi výlevy vesměs se netýkajících tématu. Čas od času tu administrátoři odmazávají nevhodné příspěvky, takže asi proto něco zmizelo. | |
| | Bohemia, 28.11.2016 Děkuji, jste velmi ochotný a takto je to naprosto srozumitelné.
Nicméně jde mi o to, že si pořizuji pozemek a větší množství stromků různých odrůd, takže spíš bych se rád dozvěděl něco podrobnějšího o řezu a ošetřování jednotlivých odrůd, resp.... celý příspěvek > | | Napadený kmen slivoně, 25.11.2016 Tomu nerozumím - nehašené vápno musíte před použitím uhasit a vznikne vám právě ten vápenný hydrát... takže kde je rozdíl? | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.11.2016 Ano, to beru, ale trvám na svém dotazu - kdo mi ze své zkušenosti může potvrdit/vyvrátit, zda podzimní postřik má smysl, tj. zda někdo provádí jen jarní postřik a výrazně se u něj projevuje kadeřavost. | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.11.2016 Nejsem přílišným příznivcem zbytečné chemie, a proto bych se zeptal: jak významný je postřik broskvoní proti kadeřavosti po opadu listů? Dva roky jsem postřik nijak neřešil, a asi to nebylo úplně to pravé u mladých stromků, naposled jsem stříkal 1x... celý příspěvek > | | Starší jabloň, 14.11.2016 Sesadit na jedno patro znamená nechat jen ten rozdvojený kmen? A má to smysl u 30letého stromu v takovém stavu, jak dlouho pak ještě vydrží? | |
|
|
|
|