Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prostokořené stromky - zima, 22.11.2017
Ano, kopání většího počtu jam, pokud je děláte dostatečně dimenzované, je dost namáhavé, můžu potvrdit. Vloni na podzim jsem kupoval větší množství ovocných stromků, které jsem mohl (a plánoval) vysadit až začátkem ledna. Zasadil jsem je... celý příspěvek >
Jak přezimovat rostliny v květináčích?, 21.11.2017
Souhlasím. Všechny množené rostliny mi bez problémů přežívají. Letos byla u nás země promrzlá do cca 60cm, a nic nepošlo. Dokonce i na otázku na prodejce, zda mám kaštanovník v kontejneru zahrabat do země, mi odpověděli, že to není nutné, že to... celý příspěvek >
Česnek 2017/2018, 16.11.2017
Nemáte pravdu, že houby napadají nemocné a poraněné jedince. Houby a plísně většinou napadají rostliny bez ohledu na jejich zdravotní stav. Začněte např. posledním medializovaným případem, kdy houby likvidují zdravé jasany v lužních lesích.... celý příspěvek >
Česnek 2017/2018, 16.11.2017
Pán měl na mysli (a těžko říct, jestli tento pán nebo někdo úplně jiný, a s kolika vlastně diskutujeme, když si neustále mění IP adresy a nemají ani tu slušnost se podepsat), že mi je fuk vyjádření jeho výzkumáku a jeho útočící příspěvky. Že zastávám... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 14.11.2017
Skutečně zpravokořeňujete zakoupené jabloně a máte vlastní bohaté zkušenosti, jak jim to dělá dobře a jak se s vlastními kořeny bezvadně chovají v růstu a plodnosti, nebo je to jen vaše filozofování? Tvrdíte, že se takto "osvobozené" chovají v růstu... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 13.11.2017
Každý jsme jiný a ještě k tomu se měníme. Já si dobrovolně zryl kousek zahrady a už mnoho let pěstuji trochu zeleniny, a nyní i dobrovolně pořídil sad. Ačkoli jsem si v útlém mládí na vlastní kůži dosyta zažil, kolik je s tím práce. Ačkoli jsem si... celý příspěvek >
Česnek 2017/2018, 13.11.2017
Zajímavý experiment, díky za odkaz. Jen jsem nepochopil, co je zde myšleno tou orientací - jakože 180° je myšleno bříškem k severu místo k jihu, nebo vertikální směr, tj. hlavou dolů a kořeny nahoru?
Traveni hlodavcu, 9.11.2017
Na vašem místě bych začal otázkou - otráví ta špetka, kterou myš sežere, x-násobně větší kočku?
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Fakt to neřešte, výkřiky některých anonymů jsou směšné. Hnojím takto kravským hnojem, každý rok či obrok rozházím po záhonech, ke stromům, a zaryju. Nenapadá mě, nač bych si mohl stěžovat, jak tu někteří vymýšlejí roztodivné důvody proti. Něco... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 8.11.2017
Kompostováním se žádná semena nezničí, to je nesmysl, To je silné tvrzení. Řekl bych, že kompostováním se nezničí úplně všechna semena To je pouze tvrzení na základě mnohaleté zkušenosti. Všude, kde jsem kompost použil, roste plno rajčat,... celý příspěvek >
Záchrana kaktusu, 8.11.2017
BTW nejedná se o kaktus, ale pryšec. Na vašem místě bych si nařezal nějaké pěkné cca 15cm kousky a napíchal je do květináčků. Zakoření a začnou znovu. A hlavně méně zalévat, a mít je na světle - ve tmě budou slabé a vytáhlé. Na jaře, jak přestane... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 8.11.2017
1. Samozřejmě můžete zarýt hned. Neshledávám v tom žádný problém, dělám to tak taky, a to bez ohledu na to, co tam budu pěstovat. 2. Můžete i zkompostovat, ale nevidím v tom žádnou přidanou hodnotu. 3. Kompostováním se žádná semena nezničí,... celý příspěvek >
Záhadný strom z Irska, 6.11.2017
Blahočet.
Třešnička neroste, 1.11.2017
Otázka na mě? Byl to jeden z prvních stromků, bez zkušeností, sice jáma byla celkem dobře připravená, půda dobrá, + dodán kompost, ale vysazeno na místě, kde jsem zrušil starou třešeň, která skomírala z důvody ztráty spousty kořenů během stavby domu... celý příspěvek >
Třešnička neroste, 1.11.2017
Mám kapku odlišnou zkušenost - třešeň tvořila patra příliš blízko u sebe, takže jsem ji musel výhony 2 roky po sobě vhodně rušit, abych zapěstoval patra ve vzdálenosti 80-100cm. Nyní již vytvořila třetí patro, a až od teď ji nechám svobodu.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika