|
Příspěvky uživatele - 9.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Portál rostlinky.cz (rastlinky.cz), 6.5.2021 Taky špatná zkušenost, už několik let stará. Podle obrázků jsem vybrala buddleje krásných neobvyklých barev, které nikde v mém okolí nebyly ke koupení. Sazenice přišly pěkné, to ano, krásně se chytly - a pak vykvetly nejběžnější fialovou barvou. Za... celý příspěvek > |  | Poradíte?, 25.3.2021 Je to tak, první fotka je starček, druhá celík zlatobýl, pokud se chcete léčit, doporučuji neplést - starček je jedovatý. Hanča |  |
|  | Stálezelené trvalky, 24.3.2021 Do stínu nebo polostínu čemeřici, přes zimu je zelená, v předjaří nebo už v zimě kvete. Pak žlutou hluchavku (pozor - velmi se rozrůstá). Krásné jsou dlužichy - existují kultivary, které jsou v zimě nádherně svěže zelené, jiné jsou červené nebo... celý příspěvek > |  | V zimě vonící pokojové rostliny, 4.3.2021 Napadá mě rýmovník a voňavé pelargonie (prodávají u Krulichů)- obojí voní spíš zblízka, když pohladíte. Hanča |  | Pokácet ořešák?, 24.2.2021 Usuzovat z Ladových pohlednic je ještě ošidnější než usuzovat z jedné fotky. Ono velmi záleží na druhu stromu, ořešák na zahradě nemám, proto se nebudu pouštět do žádných rad. Ale mám zkušenost se starou jabloní na zahradě u babičky. Jabloň měla sice... celý příspěvek > |  | Pokrytí záhonu, 19.2.2021 S těmi půdopokryvnými kytkami souhlasím, waldsteinie je i moje oblíbená kytka, pak třeba ještě školrnice, a nedám dopustit na vrbinu penízkovou, roste i planě nebo se dá snadno koupit (a namnožit), roste na slunci i ve stínu, na suchu i ve vodě a... celý příspěvek > |  | Pokrytí záhonu, 19.2.2021 Napíšu, jak jsem to dělala před dvěma lety, na zahradě, kterou jsme koupili a postupně ji přetváříme. Nikterak to nikomu nevnucuji jako návod, mně to takhle funguje dobře. Pod keři černého bezu rostla mohutná bršlice, v květu tak metr a půl. Nechala... celý příspěvek > |  | Kiwi kolomita, 5.1.2021 Poradíte prosím, kde koupit vitakolu i adama (nejlépe e-shop)? Mám zkušenost, že pokud už někde mají, tak buď jedno, nebo druhé, ale ne obě najednou. Hanča |  | Vysev kupovaneho hrachu ze supermarketu, 4.1.2021 Záleží na tom, jestli stačíte denně sklízet úplně mlaďoučké lusky. Pokud ano, dá se to, ale velmi rychle začnou škrobnatět a pak už se pro konzum zasyrova nehodí. Hanča |  | Okrasný kôpor?, 31.8.2020 Ty tmavorůžové květy vzadu k tomu patří? Pak jsou to krásenky, letničky, jíst se nedají, jsou jenom krásné. Hanča |  |
|  | Proč mi žlutne ňaťový petržel?, 1.8.2020 Ten truhlík máte na balkoně nebo venku? Nechat petržel (a jiné...) úplně zmizet, jako by tam nikdy nebyla, to dovedou slimáci. Hanča |  | Neznámá rostlina v rybníčku, 30.7.2020 Kuličky? Třeba nějaké takovéhle - zevar vzpřímený? Hanča
|  | Foceno u zámku Kuks, 21.6.2020  Je to v bylinkové zahradě, vpravo, a přikládám fotku, tam je ta kytka trochu vidět - za vodotryskem. Hanča |  | Foceno u zámku Kuks, 21.6.2020 To bude ono ! Děkuji! Hanča |  | Foceno u zámku Kuks, 19.6.2020  Co je to prosím za kytku? Hanča |  |
 |
|
|
|