Záleží na tom, jestli stačíte denně sklízet úplně mlaďoučké lusky. Pokud ano, dá se to, ale velmi rychle začnou škrobnatět a pak už se pro konzum zasyrova nehodí. Hanča
Záleží na co ho chcete. Pokud na vaření tak je to OK. Pokud na jídlo za zelena tak mně nechutná. Hrách dřeňový je stokrát lepší. Kupuji Zázrak z Kelvedonu čtvrt kila za cca 25,- Kč.
Záleží na tom, jestli stačíte denně sklízet úplně mlaďoučké lusky. Pokud ano, dá se to, ale velmi rychle začnou škrobnatět a pak už se pro konzum zasyrova nehodí. Hanča
možná tak 5 let jsem v minulosti pěstoval zelený hrách na vaření koupený v supermarketu. Skončil jsem proto, že o ty bedny lusků časem přestal být zájem. Z 1 kg hrachu rozhozeného naširoko na záhon asi 2,5x3m toho narostlo takhle. Problém byl ten, že toho bylo najednou moc. Snímek z r. 2012 Walter
pěstuji ho a mě i dětem chutná, je dobrý, jen možná ne tak sladký a kilo je za pár korun oproti osivu. Výsev chce dělat postupně, ať ho najednou není tolik, loni jsem také zasel kilo najednou a bylo toho moc