|
Příspěvky uživatele - 184.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škodci na lipe?, 26.12.2016  ešte jeden obrázok: |  | Škodci na lipe?, 26.12.2016  Dobrý deň, dnes som objavila na lipe nejaké chrobáky, je ich veľmi veľa možno tisíce, vlastne obalený celý strom, prosím nevie niekto, čo to je a čo s tým? ďakujem Eva |  |
|  | Jak louku předělat na zahradu?, 24.3.2016  Ešte jedna.Ospravedlňujem sa za horšiu kvalitu.. fotene mobilom |  | Jak louku předělat na zahradu?, 24.3.2016  Pri zakladaní záhrady sme mali tiež podobný problém. Ťažký íl. Voda neodtekala a na určitých miestach smrdela zem ako kanál. Hynuli nám stromy, ktoré tam boli zasadené pár rokov pred tým. Odstránili sme asi 20 cm zeminy a nasypali štrk, ktorý sme... celý příspěvek > |  | Povidla, 18.9.2015 Ďakujem Eva |  | Povidla, 17.9.2015 Včera som robila slivkový lekvár/povidla/. Podaril sa mi hustý, tak som ho do pohárov dávala lyžicou a zasterlizovala. Dnes som si všimla, že bol asi poriadne hustý a v pohároch mi ostali vzduchové medzery. Myslíte, že to môže tak ostať, alebo sa mi... celý příspěvek > |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 17.4.2015 Tak to urobím a ďakujem |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 17.4.2015 Mám dva nové stromy marhule, tento rok ešte nekvitnú, mám aj tak ich preventívne postriekať? Už som o dva nové stromy v minulosti kvôli monilii príšla, tak by som nerada znovu sadila znovu. Ďakujem Eva |  | Fazole Adzuki, 22.5.2014 ja som pestovala adzuki, vždy dostali kvôli nedostatku miesta najhoršie, neúrodné miesto v záhrade, možno preto úroda nebola veľká, tak som ju nesušila, jedli sme struky. Preto úrodnosť nemôžem posúdiť. Je kríčková. |  | Kiwi arguta, 5.11.2013 Pred pár dňami u nás na Slovensku bola nejaká reportáž z pálenice, kde sa chválili, že pálili aj raritnú pálenku-kiwovicu.Tak by to malo ísť. |  |
|  | Je to pleseň?, 30.6.2013 Ďakujem Eva |  | Je to pleseň?, 30.6.2013  A ešte paradajky: Eva |  | Je to pleseň?, 30.6.2013  Dobrý deň, viete mi prosím poradiť, čo to mám na paradajkách a tak isto na zemiakoch?Je to pleseň zemiaková?. Dosť rýchlo sa mi to rozširuje, asi postrek bude nutný, poradíte mi aký? Ďakujem Eva |  | Nemoc novych hrusni, 13.5.2013 Dnes som zistila, že ho mám aj ja na hruške. Skúšal niekto na to vectafit? Myslíte, že by zabral? |  | Ovocná stěna, 14.4.2013 Včera som narazila na tento článok, možno trochu pomôže.
|  |
 |
|
|
|