Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápník pod rajčata, 18:27
Já jsem chybu přiznal, tak nechápu, co ještě chcete. Používal jsem Kristalon pro rajčata a papriky místo po týdnu po čtrnácti dnech. Ať si to každý přečte v návodu a dělá to podle něj. Když je tam napsáno po týdnu, tak po týdnu. Zřejmě z toho máte... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 11:31
Ano, ale nechápu, proč z takové malichernosti děláte takovou vědu. Už jsem to zopakoval několikrát a vám to stále nestačí, tak buď neumíte číst, anebo to děláte schválně. 
Vápník pod rajčata, 14.4.2025
Já jsem se domníval, že číst umíte, ale asi jen to, co se vám hodí. Možná jste nějaký dokonalý člověk, který se nikdy v ničem nesplete,. Tak to blahopřeju.Já tak dokonalý nejsem a čím jsem starší, tak se věci spíš mění k horšímu. 
Asi jsem si to špatně přečetl. Rajčatům to neublížilo, zvlášť, když je to předepsaná dávka, jen v delším časovém odstupu. Je to naprostá prkotina, a navíc používám více druhů hnojiva, ale jak vidím, je zbytečné něco vysvětlovat. Máte z toho téma... celý příspěvek >
Umanul? Prostě jsem to tak minulý rok dělal. Vidím, že je to pro někoho těžko pochopitelné. Dělejte to tak, jak je to tam napsané a budete mít klid.
Nemám to balení z minulého roku, abych se přesvědčil, jak je to tam napsané. Každý snad umí číst, stejně jako vy a může si to po koupi na zadní straně přečíst. Pokud jsem to střídal po čtrnácti dnech nic zvláštního se nestalo. Jak jsem psal,... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 13.4.2025
Psal jsem, že tady to staré balení z minulého roku nemám. Tak když si koupíte ten Kristalon pro papriky a rajčata, tak si to na zadní straně můžete přečíst. V intervalu mezi tím hnojením Kristalonem jsem přidával do zálivky tekuté slepičince z... celý příspěvek >
Myšleno 1x za 14 dní z jednoho sáčku a za dalších čtrnáct dní z druhého. Nikoliv 14 dní v kuse každý den. Dát dle návodu odměrku nebo odměrku a půl do konve, zamíchat a po půl minutě, kdy se prášek rozpustí, nalívat k rajčatům. Suchá hniloba se mně... celý příspěvek >
V jednom sáčku je nějaká forma vápníku, možná i ten ledek vápenatý, nevím přesně a v druhém sáčku jsou ostatní minerální prvky. Píše se střídat po čtrnácti dnech. Do konve dáte odměrku, nebo odměrku a půl (myslím, že se to liší u obou sáčků) naplníte... celý příspěvek >
Já dávám kompost s posekané trávy, granulovaný slepičí hnůj, dolomitický vápenec. Do zálivky v průběhu vegetace přidávám Kristalon Gold nebo Kristalon pro rajčata, střídám to s tekutými slepičincemi a vitality komplexem. 
Vápník pod rajčata, 12.4.2025
Ano. Dolomit žádné kořeny nespálí. Dává se pod zeleninu, i při výsadbě ovocných stromů. Můžete ho i dodatečně rozsypat vedle přesazovaných rajčat. Se zálivkou se dostane do půdy. 
Vápník pod rajčata, 12.4.2025
Nevím, proč by byl dolomit nevhodný. Přimíchávám ho při přesazování rajčat do substrátu v kontejnerech pravidelně už řadu let. Plody nedostatkem vápníku netrpí. Také lze použít Kristalon pro rajčata. Je to dvousložkové hnojivo, kde je v jedné části... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 11.4.2025
Nejen pro PP sem dávám znovu odkaz na známá videa ohledně řezu broskvoní. Moc pěkně znázorněné. Například i rozdíl mezi krátkým a dlouhým řezem, probírka plodů, závlaha, letní řez... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 11.4.2025
Tady bylo na letišti ve středu ráno údajně v 6.30 h. -2,3°C, ale u mě v 7.00 h. 0 až 2°C. Po minuloroční neúrodě je všude plno květů a žádná mrazová probírka se zřejmě nekonala. Může se stát, že později zmrznou malé plody, ale spíš to nečekám, stejně... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 9.4.2025 Obsahuje fotku
Taky jsem se kdysi nechal zlákat zdejším ďáblem pokušitelem k výsadbě meruňky PP, neskuhrejte furt. Máte tady příbuzné a můžete si natrhat meruňky u nich. Zrovna taky Leskory. Dejte pak vědět, jak všechny ty rouby v PE. Možná, že tomu nebudete... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika