|
Vysokotlaký čistič, 20.8.2008 Kovová čerpadla zase silně oxidují. Je to jakási slitina hliníku a asi po určité době nečinnosti vše uvnitř čerpadla zoxiduje. Karcher se také kazí. Asi opravdu záleží na kvalitě předřadného filtru. |
 |
jednoosák výroba samodomo koncepce, úpravy, návrhy, 13.8.2008 Řeším podobný problém ale s frézou tovární výroby z bývalé Jugoslávie. Chci ale vzadu použít pevnou poháněnou nápravu a traktorek udělat jako kloubák. Fréza má vývod na pohon zadní nápravy. Největší oříšek bude vyřešit ovládací prvky tak abych měl... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jakou rotační sekačku?, 4.8.2008 Máte někdo zkušenosti s opravami motorů sekaček? Mám u své Husgvarny použitý ten nejjednodušší BS 3.5 hp. Sloužil hromadu let. V poslední době začal sem, tam poblafávat a blafal pořád častěji až se nakonec začal valit z výfuku černý dým. Jsou to... celý příspěvek > |
 |
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 2.8.2008 Cha, caha, cha! A co tak vzít pořádnou sekačku. Posečeno bude za půl hodiny a bez dřiny. Nemyslete si, že nemám křovinořez. Na drobné dočištovací práce ujde ale sekat s tím louky a úvozy celý den bych se vyprdl. Na to mám pořádnou sekačku,... celý příspěvek > |
 |
Jak používat rotavátor (Misho), 2.8.2008 Ten příspěvek o rotavátoru do sběrných surovin jsem napsal já. S rutavátorem jsem pracoval a pracuji ale opravdu s rotavátorem a ne s atrapou rotavátoru. Rotavátor musí být nesený za strojem a musí mít vlastní pohon s trochu vyššími otáčkami, než... celý příspěvek > |
 |
Jak startovat?, 31.7.2008 Já bych také řekl, že startujete se sytičem opačně. To znamená, že motor v teple chytne i bez sytiče a vy vlastně místo aby jste sytič vyřadil, tak ho zapnete a tím motor zhasne. Mám křovinořez jiné značky a v teple chytá také bez sytiče, nebo stačí... celý příspěvek > |
 |
Elektrická stříkací pistole, 29.7.2008 Stříkal jsem pistolí vzduchovou i elektrickou a zjistil jsem, že na hobby stříkání je lepší elektrická. Na vzduchovou je potřeba výkonný kompresor. Hobby kompresory za dva, tři tisíce nestačí dodávat vzduch. Mám doma i kompresor s pistolí, z bývalé... celý příspěvek > |
 |
Jak používat rotavátor, 29.7.2008 Nejlepší využití mají tyto rotavátory ve sběrných surovinách. A tam kde je majitel kutil, předěláním na něco užitečnějšího. |
 |
Jeden nebo dva pístní kroužky?, 29.7.2008 Já bych viděl důvod, ušetřit, kde se dá. A dravost, spíš vydělat na hloupém zákazníkovi co nejvíc. Tam je největší dravost. |
 |
Stihl FS 350 s nakupem v Nemecku, 29.7.2008 Křovinořez se stejným vybavením jako je váš BC2125 a s výkonem 1.2 KW, jsem koupil za 1500kč. Mrzí mne, že jsem u sebe zrovna neměl 3000 kč, koupil bych hned dva. Později již nebyly. |
 |
|
 |
jaký křovinořez, 28.7.2008 Já bych řekl, že je lepší koupit dva levné křovinořezy, nebo alespon jeden levnější a na jednom mít trvale strunu a na druhém trvale nůž. Zjistil jsem to až po koupi křovinořezu. Neustálé předělávání je na nic. Bohužel, po zjištění jsem už druhý za... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 28.7.2008 V Mountfildu se mi akorát vyplatilo jít jednou za rok, v době točení kola štěstí, koupit svařovací elektrody. letos jsem nebyl, tak nevím o kolik je tam zdražili. Kdysi jsem si tam koupil elektrickou pilu zn. Ikra. Byla drahá ale slouží pořád.... celý příspěvek > |
 |
Poměr oleje, 13.7.2008 Držte se poměru 1:40. Více výrobců pil doporučuje toto mazání. Motor pily je extrémě namáhaný a proto je asi lepší mazat trochu více, než u běžných moderních motocyklových motorů, kde je standart mazání 1:50. |
 |
Kultivátor Bolens, 11.7.2008 S hobby kultivátorem nemám zkušenosti ale s houby kultivátory má zkušenosti většina z vás. Na 200 metrů stačí rýč a motyka. Jsou to spolehlivé a levné kultivátory. |
 |
Křovinořez Hecht MTS 40, 11.7.2008 Pokud motor přestává běžet po zahřátí, je pravděpodobně závada v zapalování. |
 |