|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tatarova hruška, 8.10.2008 Jestli jde tedy o tu oskeruši, když to vypadá jako malá hruška a je to jeřabina.
Chuť podle mne není nic moc, nedokážu to popsat, ale je dobré tak pro milovníky nevšedních zážitků, tzn. je to dobré možná tak pro někoho, kdo tvrdí, že mu chutnají... celý příspěvek > |  | zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 8.10.2008 Je tam vážná překážka, broskvoň bude potřebovat přes zimu půl roku vegetační klid, jinak uschne. Takže jestli jí na půl roku na pokoji zajistíte teplotu kolem nuly, aby neorašila, tak se můžete od května do října těšit z jejich listů. Ovšem nevím,... celý příspěvek > |  |
|  | trvalka pod ořešák?, 7.10.2008 Břečťan, barvínek nejspíš pod ořechem porostou. Ale jak se v tom sbírají ořechy?
Na sbírání ořechů je nejlepší nízký trávník, on po ořechem stejně trávník nijak skvěle neroste, ale bude to spíš stínem, než vylučováním jedovatých látek z ořechu.... celý příspěvek > |  | špatný kompost - proč?, 6.10.2008 A rýže nemá bílkoviny skoro žádné. A máme celé rozpětí: od skoro nuly až ke skoro masu. |  | špatný kompost - proč?, 3.10.2008 V tom co píšete
"Ak krava zozere travu s podielom N: C 1:12, cast bielkovin si necha na stavbu tela. Metanu vypusti podstatne menej, tipujem. Cize exkrementy musia byt bohatsie na uhlik a tym mat mensi podiel N: C a susina moze mat menej... celý příspěvek > |  | Jak prořezat velmi staré jabloně, 1.10.2008 Staré silné větve se přece z roku na rok neohnuly dolů. Jestli se ty stromy pod sněhem nepolámaly 80 let, tak se nejspíš nepolámou ani letos. |  | květina na úpal, 1.10.2008 No jo, fuchsie to fakt není, fuchsii mi připomněly ty květy, na listy jsem se vůbec nepodíval. |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 1.10.2008 Našel jsem si taky nějaké stránky o těch zemních vrutech a musím říct, že z toho mám dojem, že to nebude o moc lepší než prostá železná trubka zatlučená do země. Třeba na velký slunečník se trubka zatlučená do země moc nehodí,... celý příspěvek > |  | květina na úpal, 1.10.2008 Myslíte tu co kvete? To by mohla být fuchsie. Ale jestli je až tak vhodná na úpal nevím ale na zimu musí domů, do tepla. |  | mečíky (gladioly), 1.10.2008 Nezakrývám, ale v těch zimách, co byly před 3-4 lety hodně mrazivé, byl u nás sníh celou zimu, a to tak přes 20cm.
A navíc jsou vysazeny hodně blízko septiku, možná tam ten septik zabrání promrznutí půdy.
Já to nepíšu jako, že by to byl příklad... celý příspěvek > |  |
|  | Vysazení thují blízko septiku - uhynou?, 1.10.2008 To se nedá říct tak jednoznačně, proč rybíz uschnul. Nevíme jak vypadá ten septik, jak těsní, kde a jak má odtok, jestli není naopak půda kolem přemokřená. Rybíz může taky uschnout i zaoptimálních podmínek na nějakou chorobu. |  | mečíky (gladioly), 1.10.2008 Někdy před 5-7 lety jsem vysadil asi 50 mečíků. Nikdy jsem je na zimu nevyrýval, každé jaro jich vyroste o něco míň, letos jich vyrostlo asi tak 15. |  | rozmnožování pelargonií, 1.10.2008 Manželka je stříhá vždycky někdy po vánocích, dřív je jí to líto, když pořád kvetou. A něco z toho co ostříhá strčí do hlíny a taky to v pohodě zakoření. Nepoužívá žádné stimulanty. |  | termín sklizně, 1.10.2008 S termínem sklizně mívám vždyzky problém, ono se to dozrávání rok od roku může lišit i o několik týdnů. Řídím se tím, že jablka už tak trochu vypadají jako zralá a že jdou přiměřeně snadno utrhnout, jak psal někdo výše. |  | Kdy opadá buk?, 1.10.2008 Já bych to teda zhrnul: buk opadá na podzim. Tečka. |  |
 |
|
|
|