Příspěvky uživatele - 168.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc při určení druhu, 10.2.2013
Domácí štěstí???Název hezký, ale na google pod tímto názvem úplně jiná rostlina ani zdaleka se nepodobající.Snad špatné foto??
Pomoc při určení druhu, 10.2.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den. Mám doma rostlinu kterou jsem si uštípl již dávno z bot.zahrady. Dnes bych ji chtěl tozmnožit, ale zakořenit ve vodě se mi stále nedaří.Vždy uhyne.Po dlouhém hledáni na webu se mi nedaří určit o kterou rostlinu se jedná.Podobná je... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009
Po zralé úvaze jsem se rozhodl nic nekupovat, ale jednou za rok na jeden den si ten stroj za pakatel půjčit z půjčovny.Ale nevím jaký.Je tam na výběr kultivátor malý, kultivátor velký(polo) a pak tam je nějaký Vertikutátor benzín (Wolf Garten).Nebo... celý příspěvek >
Rozdíl mezi Kultivátor a Rotavátor, 30.12.2009
Dobrý den.Pomůže mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi Kultivátorem a Rotavátorem?Díky
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009
Pánové a dámy.Díky za Vámi věnovaný čas k plodné diskuzi.Jak jsem již psal mám problém s rytím.Je to dřina určitě jak pro mě tak i pro každého.Po zvážení situace bych se asi přiklonil k použití Rotovatoru.Jak jsem viděl to monstrum Vari, tak mi... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009
Dobrý den.Po zvážení jsem upustil od myšlenky (poorat své dvě malé políčka navijákem).Políčka asi o rozloze 12x12m mám v zahradkářské kolonii kde není proud.Nevíte někdo o malém stroji tovární výroby, který by uměl zastat plnohodnotně práci... celý příspěvek >
Naviják a pluh pro ruční orbu, 28.12.2009
Dík za obavu o mé zdraví.Určitě tuto skutečnost neberu na lehkou váhu.Už jen tím, že se chci zbavit rýtí.Jenže to jsme poněkud odbočili od tématu a problému.Žeano??Nikde není v příspěvku psáno ani řečeno, že to budu orat já.Ale jinak díky za starost... celý příspěvek >
Naviják a pluh pro ruční orbu, 27.12.2009
Dobrý den.Mám na zahrádce dvě políčka 10x10metru.Tento rok bylo pro mě rytí ta nejhorší noční můra.Jsem po dvou operacích páteře.Nemáte někdo skušenost s navijákem a pluhem na ruční orbu??Nemohu si dovolit koupit nějaký hotový stroj, protože mám... celý příspěvek >
Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009
Takže nepřikrývat??A kdy to tam zasít??
Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009
Dobrý den.Mám na zahradě napodzim poryté políčko 30x30metru.Chtěl bach ho rozděli na dvě políčk a o rozloze 15x30m s tím že by jedno pole tento rok odpočívalo.Jak to pole ošetřit, aby mi na něm na jaro nerostla tráva a jiný pýr?Vysít nějakou... celý příspěvek >
Ktere plodiny se ve skleníku nesnáši?, 11.3.2009
Dobrý den.Mám dva velké skleníky a chtěl bych se dotázat, které plodiny nesnášejí společný prostor.Míním tento rok vyzkoušet okurky, papriky,rajčata a meloun.Jak je mám rozdělit??Díky začátečník Čendaq
Vápnění a hnojení půdy, 11.3.2009
Ještě dotaz.Tam kde přijdou kedlubny, červená řepa, ředkev,celer a petržel se ten hnůj na jaře může dát?A co do skleníku?Tam bych chtěl rajčata, okurky a papriky.Skleníky vápněné nebyly.Dík za odpověď -začátečník Čenda
Vápnění a hnojení půdy, 11.3.2009
Dobrý den.Koupil jsem v lednu zahradu.Na podzim byla vyvapněna a zaryta.Dozvěděl jsem se že takto se na zahradě dělo rok co rok desetiletí.Zelenině se udajně dařilo.Mám v umyslu zasadit nějake brambory, cibuli a jinou různorodou zeleninu.Mám možnost... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika