|
Pomoc při určení druhu, 10.2.2013 Domácí štěstí???Název hezký, ale na google pod tímto názvem úplně jiná rostlina ani zdaleka se nepodobající.Snad špatné foto?? |
 |
Pomoc při určení druhu, 10.2.2013  Dobrý den.
Mám doma rostlinu kterou jsem si uštípl již dávno z bot.zahrady.
Dnes bych ji chtěl tozmnožit, ale zakořenit ve vodě se mi stále nedaří.Vždy uhyne.Po dlouhém hledáni na webu se mi nedaří určit o kterou rostlinu se jedná.Podobná je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009 Po zralé úvaze jsem se rozhodl nic nekupovat, ale jednou za rok na jeden den si ten stroj za pakatel půjčit z půjčovny.Ale nevím jaký.Je tam na výběr kultivátor malý, kultivátor velký(polo) a pak tam je nějaký Vertikutátor benzín (Wolf Garten).Nebo... celý příspěvek > |
 |
Rozdíl mezi Kultivátor a Rotavátor, 30.12.2009 Dobrý den.Pomůže mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi Kultivátorem a Rotavátorem?Díky |
 |
Výběr stroje pro ruční orbu, 30.12.2009 Pánové a dámy.Díky za Vámi věnovaný čas k plodné diskuzi.Jak jsem již psal mám problém s rytím.Je to dřina určitě jak pro mě tak i pro každého.Po zvážení situace bych se asi přiklonil k použití Rotovatoru.Jak jsem viděl to monstrum Vari, tak mi... celý příspěvek > |
 |
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009 Dobrý den.Po zvážení jsem upustil od myšlenky (poorat své dvě malé políčka navijákem).Políčka asi o rozloze 12x12m mám v zahradkářské kolonii kde není proud.Nevíte někdo o malém stroji tovární výroby, který by uměl zastat plnohodnotně práci... celý příspěvek > |
 |
Naviják a pluh pro ruční orbu, 28.12.2009 Dík za obavu o mé zdraví.Určitě tuto skutečnost neberu na lehkou váhu.Už jen tím, že se chci zbavit rýtí.Jenže to jsme poněkud odbočili od tématu a problému.Žeano??Nikde není v příspěvku psáno ani řečeno, že to budu orat já.Ale jinak díky za starost... celý příspěvek > |
 |
Naviják a pluh pro ruční orbu, 27.12.2009 Dobrý den.Mám na zahrádce dvě políčka 10x10metru.Tento rok bylo pro mě rytí ta nejhorší noční můra.Jsem po dvou operacích páteře.Nemáte někdo skušenost s navijákem a pluhem na ruční orbu??Nemohu si dovolit koupit nějaký hotový stroj, protože mám... celý příspěvek > |
 |
Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009 Takže nepřikrývat??A kdy to tam zasít?? |
 |
Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009 Dobrý den.Mám na zahradě napodzim poryté políčko 30x30metru.Chtěl bach ho rozděli na dvě políčk a o rozloze 15x30m s tím že by jedno pole tento rok odpočívalo.Jak to pole ošetřit, aby mi na něm na jaro nerostla tráva a jiný pýr?Vysít nějakou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ktere plodiny se ve skleníku nesnáši?, 11.3.2009 Dobrý den.Mám dva velké skleníky a chtěl bych se dotázat, které plodiny nesnášejí společný prostor.Míním tento rok vyzkoušet okurky, papriky,rajčata a meloun.Jak je mám rozdělit??Díky začátečník Čendaq |
 |
Vápnění a hnojení půdy, 11.3.2009 Ještě dotaz.Tam kde přijdou kedlubny, červená řepa, ředkev,celer a petržel se ten hnůj na jaře může dát?A co do skleníku?Tam bych chtěl rajčata, okurky a papriky.Skleníky vápněné nebyly.Dík za odpověď -začátečník Čenda |
 |
Vápnění a hnojení půdy, 11.3.2009 Dobrý den.Koupil jsem v lednu zahradu.Na podzim byla vyvapněna a zaryta.Dozvěděl jsem se že takto se na zahradě dělo rok co rok desetiletí.Zelenině se udajně dařilo.Mám v umyslu zasadit nějake brambory, cibuli a jinou různorodou zeleninu.Mám možnost... celý příspěvek > |
 |