|
Příspěvky uživatele - 172.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jasmín, 21.3.2014 Mám jasmín 2 roky umístěný na východním okně.Je z něho keř vysoký asi 1m, byl by vyšší, je omotaný kolem bambusových tyček.Má se k světu, ale doposud jsem neviděla jediný kvítek.Nevím, co s ním. |  | Ananasová meruňka, 5.1.2013 Bohutická meruňka se liší od Ananasové, strom vypěstoval někdy z druhé poloviny 19. stol neznámý sadař z obce Bohutic u Moravského Krumlova. Je menšího vzrůstu a pěstiel pohodlně může většinu úrody sklízet ze země, má pravidelnou korunu. Jediný co... celý příspěvek > |  |
|  | Hlušina, 30.5.2012 Ja mam taky dotaz k hlusine, ale takove co se vykope kvuli zakladum na dum. Je takova hlina taky ochuzena o ziviny? Da se pouzivat na zahony, pripadne jeji zurodneni bude stejne jako u dotazu od Ivet. Dekuji Vera |  | Taky vám zmrzly růže?, 28.4.2012 Jsem z jižní Moravy a některé růže taky zmrzly, navíc úplně zmrzl česnek vysazený na podzim, už ve květu pomrzly meruňky a někde přes zimu pomrzly i broskvoně a ty růže jak se dívám jsou pomrzlé všude. |  | Jak se zbavit vrabců, 7.4.2012 Paní Mílo, souhlasím s Vámi, to řve otřesně! Já bych každýmu kdo to hájí přála, aby mu to každý ráno řvalo přímo do okna, to by mě opravdu zajímalo, komu by to nelezlo na nervy... Jiná zvířata tolik kraválu a bordelu nenadělají, a přesto je člověk... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit vrabců, 7.4.2012 Nám před lety taky nad oknem hnízdili vrabci a vadilo nám to moc, protože jsme se nevyspali. Hnízda jsme likvidovali a pak byl klid. Jinak by mi ptáci nevadili, ale každodenní nedobrovolný budíček ve čtyři ráno, to je něco, co prostě nezkousnu. Ať se... celý příspěvek > |  | Škůdci pokojových rostlin, 2.2.2011 Mám úplně stejný problém - malinkatí lesklí broučci v zemině. víte někdo co by to mohlo být? Díky Simona |  | pozná někdo můj kaktus?, 26.3.2009 Peireskia to není, je to Austrocylindroopuntia var.major. |  | pozná někdo můj kaktus?, 26.3.2009 Zde bob.strubl@seznam.cz, nevím zda si to přečtete ale jedná se o Austocylindroopuntiu var.major, aspoň mně to tak kdysi učili.Dělám kaktusy přes 40 let. V knihovně si půjčte knihy o Kaktusech.Přeji zdar u úspěch. |  |
 |
|
|
|