Příspěvky uživatele - 120.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr - může jít už ven?, 3.10.2009
jekyll prosím o radu,,snažím se zalévat záplavově, jihozápad strana slunce, občas pohnojím na květ, květy ani větve zatím nestříhám. Oleandr s jednoduchým květem kvete celé léto, plnokvěté mají celé léto poupata, občas nějaké rozkvete pokud... celý příspěvek >
Presadenie hortenzie, 3.10.2009
Dobrý den, mohu teď přesadit hortenzii? potřebuje více světla, konkuruje si s magnolií, jak se obě rozrostly.Nebo až na jaře? k tomu střihání a kvetení: každý rok mi vymrznou, letos je dokonce můj muž (aby se mi zavděčil, jak jsem zde psala... celý příspěvek >
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 3.10.2009
Dobrý den Pavle, moc prosím o radu. Mám na zahradě dvě borůvky, víc než deset let staré, zasazené ve špatné půdě, neprosperujíccí, neplodící řádně. Vždy tak dva tři dřevnaté šlahouny.. tak 0,75cm výška..má smysl je teď přesadit někam do rašeliny nebo... celý příspěvek >
Zahradní ibišek - světlé listy, 2.10.2009
mně letos na jaře vysazeným semenáčkům opadaly hned listy, spálilo je prostě slunce. během leta se zase zazelenaly a příští rok snad pokvetou. jak moc je stříháte?
Zkraceni jalovcu, 2.10.2009
krásná zahrada
Venkovní ibišek, 26.7.2009
já některé ibišky stříhám, jiné ne. mladé rostlinky vůbec, starší ano, držím je tak do výšky 1,5- 1,8m. kvetou všechny jak blázen.
Rododendron - jaká choroba?, 8.7.2009
koupila jsem vloni na podzim dva od slunce spálené rododendr, ten jeden dokonce vykvetl, jsou asi různého druhu, jeden má světlejší listy. oba se letos krásně vzpamatovali, dostali hodně rašeliny i hnojiva pro kysele kytky. dnes jsem si všimla, že... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - usychání, 20.6.2009
prosím o radu, Nenašla jsem odpověď v podobných vláknech. Mám na zahradě dvě borůvky evidentně deset i více let staré. Obě mají dvě holé větve, pouze na vrcholku pár větviček s listy. Minimálně kvetou a plodí. Chtěla bych je přesadit do rašeliny, ta... celý příspěvek >
Přesazování trvalek v průběhu léta, 19.6.2009
pivoˇkám dám ještě čas až odkvetou, ale musím, vytvořil se nad nimi stín. rybízu nerozumím, to jde taky? jestli ano jdu do toho
ty denivky přesaďte, ale poku dělít trs, počítejte s tím, že možná příští rok také nepokvetou. já dnes přesazovala kapradi a čechravu, nedalo se nic dělat stinily azalce... když to musí bejt, tak to musí bejt a napište, jak to dopadlo
Houdaal, já přesazuji trvalky pořád, stále něco měním, tak jak se mění zahrada. Vše se ujme, ovšem v to léto už to třeba nevykvete nebo nedokvete... což bude případ vaší denivky. A jestli přesadíte celý bal, nebudete ho dělit,tak je uspěch naprosto... celý příspěvek >
Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 19.6.2009
prosím o info, která umělá sladidla jsou ves rovnání se sacharinem bez vedlejších účinků. Takové konkretní info nemůžu nikde dohledat
Meruňka ve stínu, 18.6.2009
aha, takže řez meruňky, jak popisujete, se provádí v květnu, A pak už žádné zastřihování rozrůstajících se větviček, jak je tomu u broskve.Děkuji
Co nespálí jižní slunce?, 18.6.2009
moc děkuji, ta kniha je běžně k dostání?
Co nespálí jižní slunce?, 18.6.2009
Dámy, prosím, poraďte mi nějakou kytku do tmavého bytu... trápím se tam s tchyniným jazykem, jinak nic moc
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika