|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Maďarská, 26.10.2016 Nevím co je na termínu"více než 14 dnů a více jak tři týdny"tak přesného, může to být i Vámi uváděný měsíc.Za 3-4 dny mi tady nikdy neodkvetly, protože v době květu tu nejsou třicítky, ale kole té nuly. | | Maďarská, 26.10.2016 Tady jsou rozdíly v kvetení odrůd delší než 14 dnú a za použití Šittova řezu více jak tři týdny. | |
| | Maďarská, 25.10.2016 Bez preventivních dvou postřiku(těsně před květem a při dokvétání) jsou ohroženy všechny meruňky.Leskora tady kvete před Bergeronem, zároveň s VP a Maďarskou. | | Mamut, 24.10.2016 Jestli je oním prodejcem "začarovaný Kruh",monl by se z Mamuta vyklubat Trilobit. | | Tolar, Promise, Nectavit, 24.10.2016 Nevím Petře, jestli to má smysl, ale pořídil jsem si je všechny.Podle doc.Suse je nejtolerantnější Nectavit a nejchutnější Tolar(vynikající),aby toho nebylo málo pořídil jsem si ještě nějaký pozdnější polský klon Domácí(Wegierka Zwykla),která má zrát... celý příspěvek > | | Toptaste, 21.10.2016 Zasadit co nejdřív, ostříhat až na.jaře | | Haroma, 20.10.2016 Zdravím, nevíte někdo jak je to s tou rezistenci Haromy na PPV, když se s Jojem "nesčuchla"? | | Fellenberger, 16.10.2016 Ano Petře, Fellenberger je opravdu Vlaška, například Elena pochází z křížení (Fellenberger x Stanley) s tou "šárkyodolnosti" je samozřejmě nesmysl, ostatně totéž němčouři tvrdili i o Hanitě, mají to tam nějaké poplantané. | | Fellenberger, 15.10.2016 ´Fellenberger, Italian plum = Vlaška, tady dozrála vždycky. | | Kvas ze švestek po týdnu stojí, 5.10.2016 Ano, je to OK. | |
| | Soledáno, 5.10.2016 Soledáno byla vyšlechtěna pro středomořské klíma, takže těžko od ní můžeme očekávat vyšší mrazuodolnost. | | Broskve, které netrpí kadeřavostí, 3.10.2016 Tolerantní(částečně odolná) Jayhaven, Vistarich,Benedicte, rezistentní Avalon Pride.Určitě se najdou i jiné. | | Strepet, 2.10.2016 Strepet zraje pane Jano mezi V-P a Bergeronem. | | Kvas ze švestek po týdnu stojí, 2.10.2016 Kdo nic nedělá, nic nepokazí, nechte to tak jak to je.Kvas z kvalitních švestek vydrží až do jara (bez cukru, turbokvasnic,živných solí a ostatních zbytečnosti).K výrobě té nejkvalitnější slivovice potřebujete dvě věci, čistý sud s netěsným víkem... celý příspěvek > | | Haroma, 2.10.2016 Podle dostupných informací má Haroma zrát zároveň s Jofelou v půlí září hned po DV.Presentu a Elenu jsem sázel vloni na podzim, mírný jižní svah, celodenní oslunění, s dozraváním do přijatelné kvality by neměl být problém a když to nepůjde, tak si... celý příspěvek > | |
|
|
|
|