Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maďarská, 26.10.2016
Nevím co je na termínu"více než 14 dnů a více jak tři týdny"tak přesného, může to být i Vámi uváděný měsíc.Za 3-4 dny mi tady nikdy neodkvetly, protože v době květu tu nejsou třicítky, ale kole té nuly.
Maďarská, 26.10.2016
Tady jsou rozdíly v kvetení odrůd delší než 14 dnú a za použití Šittova řezu více jak tři týdny.
Maďarská, 25.10.2016
Bez preventivních dvou postřiku(těsně před květem a při dokvétání) jsou ohroženy všechny meruňky.Leskora tady kvete před Bergeronem, zároveň s VP a Maďarskou.
Mamut, 24.10.2016
Jestli je oním prodejcem "začarovaný Kruh",monl by se z Mamuta vyklubat Trilobit.
Tolar, Promise, Nectavit, 24.10.2016
Nevím Petře, jestli to má smysl, ale pořídil jsem si je všechny.Podle doc.Suse je nejtolerantnější Nectavit a nejchutnější Tolar(vynikající),aby toho nebylo málo pořídil jsem si ještě nějaký pozdnější polský klon Domácí(Wegierka Zwykla),která má zrát... celý příspěvek >
Toptaste, 21.10.2016
Zasadit co nejdřív, ostříhat až na.jaře
Haroma, 20.10.2016
Zdravím, nevíte někdo jak je to s tou rezistenci Haromy na PPV, když se s Jojem "nesčuchla"?
Fellenberger, 16.10.2016
Ano Petře, Fellenberger je opravdu Vlaška, například Elena pochází z křížení (Fellenberger x Stanley) s tou "šárkyodolnosti" je samozřejmě nesmysl, ostatně totéž němčouři tvrdili i o Hanitě, mají to tam nějaké poplantané.
Fellenberger, 15.10.2016
´Fellenberger, Italian plum = Vlaška, tady dozrála vždycky.
Kvas ze švestek po týdnu stojí, 5.10.2016
Ano, je to OK.
Soledáno, 5.10.2016
Soledáno byla vyšlechtěna pro středomořské klíma, takže těžko od ní můžeme očekávat vyšší mrazuodolnost.
Broskve, které netrpí kadeřavostí, 3.10.2016
Tolerantní(částečně odolná) Jayhaven, Vistarich,Benedicte, rezistentní Avalon Pride.Určitě se najdou i jiné.
Strepet, 2.10.2016
Strepet zraje pane Jano mezi V-P a Bergeronem.
Kvas ze švestek po týdnu stojí, 2.10.2016
Kdo nic nedělá, nic nepokazí, nechte to tak jak to je.Kvas z kvalitních švestek vydrží až do jara (bez cukru, turbokvasnic,živných solí a ostatních zbytečnosti).K výrobě té nejkvalitnější slivovice potřebujete dvě věci, čistý sud s netěsným víkem... celý příspěvek >
Haroma, 2.10.2016
Podle dostupných informací má Haroma zrát zároveň s Jofelou v půlí září hned po DV.Presentu a Elenu jsem sázel vloni na podzim, mírný jižní svah, celodenní oslunění, s dozraváním do přijatelné kvality by neměl být problém a když to nepůjde, tak si... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika