|
Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 Zapoměl jste na dopravu a dosti podstatnou DPH. Dále je třeba započítat slevy na zákaznické karty a poplatek banky za platby kartou. Ať je to jak je, Mf má na krámech lidi, které po svátcích jinde moc vidět není. j.c. |
 |
Papriky 2016, 21.1.2016 Mnohdy závidím širší druhovou pestrost.
I letos pojedem v zaběhnuté kombinaci Slovakia a Rubinova 60+60 rostlin. Pro zpestření chlilli, do kuchyně Jalahot, na omáčky Morugu. Na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Akumulátorový vyžínač, 19.1.2016 Navíc jsou akumulátory stihl kompaktibilní s aku sekačkami Viking. |
 |
Akumulátorový vyžínač, 17.1.2016  Rozdíly jsou patrné z přiložené tabulky.
|
 |
Lehani si merunky, 9.12.2015 Přibližně před 6 - 7 lety se mi vlivem zatížení stromku úrodou a v době zrání vydatných dešťů, začala pokládat meruňka taky. Dostala na 3 roky podpěru, kterou jsme po té době odstranili. Stromek se do té doby zakotvil v půdě sám a po odstranění... celý příspěvek > |
 |
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 6.12.2015 Svíčka, filtry byly měněny preventivně, společně s údržbou jiné techniky. Ohnout lištu je takový umění, jako odřít auto, jde to i když nechcete. Co se týče elektroniky - díky elektronice mi shořelo letos na dálnici auto, takže si o tom myslím... celý příspěvek > |
 |
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 5.12.2015 Po záběhu byla na seřízení bohatosti směsi. Po každé sadě tří optřebovaných řetězů se mění i řetězka. 1x sem ohnul lištu. Pila dostala 1x novou svíčku, 1x nový palivový filtr, 2x vzduchový filtr plstěný. 1x jsem dokázal ztratit v lese... celý příspěvek > |
 |
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 5.12.2015 Zapoměl jsem na druhou část Vašeho dotazu. Easy start nebo dekompresor na profi pilách budete hledat těžko. První z jmenovaných kurvítek - easy start - zvyšuje v profi nasazení riziko poruchy, přidává gramy a mnohdy rozšiřuje pilu, okolo... celý příspěvek > |
 |
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 5.12.2015 Později se na trhu objevil model s označením
MS 362 M - C VW Dle stránek prodejce cituji : " Moderní silná 3,5kW profi motorová pila motorem 2-MIX, plně elektronickým řízením motoru M-Tronic (M), s vyhřívanými rukojeťmi a karburátorem (VW). Přímý... celý příspěvek > |
 |
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 5.12.2015 No, ona není pila jenom motorová jednotka. Stihl má velmi dobré jméno i kvalitou řetězů a lišt. Servis v každé větší obci, takže bysem pily této značky hned ze startu nezatracoval.
K dotazu tazatele: 30 metrů dřeva ročně není pro ani jednu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jalahot F1 a Jalapeňo Early, Telica, Mamooth, 2.12.2015 Jen Jalahot. Letos měl u nás na zahradě premieru. Podmínky měly chilli papričky shodné jako ostatní papriky na venkovním záhonu a docela se jim i dařilo. V průběhu sezony jsem žádné náznaky pokřížení nezaznamenal, zeleninové... celý příspěvek > |
 |
Papriky - pálí x nepálí, 28.11.2015 Skoro bysem řekl, že semínka byla 2 generace nejakých F1, kdy už se vlastnosti původních mezi sebou pomíchaly. j.c. |
 |
Základní sestava hnojiv a postřiků, 28.11.2015 Do postřiků, kdž už maji rostliny listy, jsem si zvykl přidávat hnojivo na list s lignohumátem. Mnozí tvrdí že jde o zbytečnost, stromkům i rostlinám/ rajčata, papriky a okurky/ se to ale docela líbí.
Jo a na papriky do postřiku ještě... celý příspěvek > |
 |
Melrose, 5.11.2015 Nádhera, Jedno mám od loňska zasazeno, budu v očekávání stejně parádní ůrody. j.c. |
 |
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 5.11.2015 Nepochopil jste obsah významu slova Víno se vším všudy. Dosladit, dokyselit, pak zavařit. Takhle to prostě nefunguje. Zadavatel... celý příspěvek > |
 |