Příspěvky uživatele - 187.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016
Zapoměl jste na dopravu a dosti podstatnou DPH. Dále je třeba započítat slevy na zákaznické karty a poplatek banky za platby kartou. Ať je to jak je,  Mf má na krámech lidi, které po svátcích jinde moc vidět není.   j.c.
Papriky 2016, 21.1.2016
Mnohdy závidím širší druhovou pestrost.   I letos pojedem v zaběhnuté kombinaci Slovakia a Rubinova 60+60 rostlin. Pro zpestření chlilli, do kuchyně Jalahot,  na omáčky Morugu.          Na... celý příspěvek >
Akumulátorový vyžínač, 19.1.2016
Navíc jsou akumulátory stihl kompaktibilní s aku sekačkami Viking.
Akumulátorový vyžínač, 17.1.2016 Obsahuje fotku
Rozdíly jsou patrné z přiložené tabulky.
Lehani si merunky, 9.12.2015
Přibližně před 6 - 7 lety se mi vlivem zatížení stromku úrodou a v době zrání vydatných dešťů, začala pokládat meruňka taky. Dostala na 3 roky podpěru, kterou jsme po té době odstranili. Stromek se do té doby zakotvil v půdě sám a po odstranění... celý příspěvek >
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 6.12.2015
Svíčka, filtry byly měněny preventivně, společně s údržbou jiné techniky. Ohnout lištu je takový umění, jako odřít auto, jde to i když nechcete. Co se týče elektroniky - díky elektronice mi shořelo letos na dálnici auto, takže si o tom myslím... celý příspěvek >
Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 5.12.2015
Po záběhu byla na seřízení bohatosti směsi. Po každé sadě tří optřebovaných řetězů se mění i řetězka.  1x sem ohnul lištu. Pila dostala 1x novou svíčku, 1x nový palivový filtr,  2x vzduchový filtr plstěný. 1x jsem dokázal ztratit v lese... celý příspěvek >
Zapoměl jsem na druhou část Vašeho dotazu.   Easy start nebo dekompresor na profi pilách budete hledat těžko. První z jmenovaných kurvítek - easy start - zvyšuje v profi nasazení riziko poruchy, přidává gramy a mnohdy rozšiřuje pilu, okolo... celý příspěvek >
Později se na trhu objevil model s označením MS 362 M - C VW Dle stránek prodejce cituji : " Moderní silná 3,5kW profi motorová pila motorem 2-MIX, plně elektronickým řízením motoru M-Tronic (M), s vyhřívanými rukojeťmi a karburátorem (VW). Přímý... celý příspěvek >
No, ona není pila jenom motorová jednotka. Stihl má velmi dobré jméno i kvalitou řetězů a lišt. Servis v každé větší obci, takže bysem pily této značky hned ze startu nezatracoval. K dotazu tazatele:  30 metrů dřeva ročně není pro ani jednu... celý příspěvek >
Jalahot F1 a Jalapeňo Early, Telica, Mamooth, 2.12.2015
Jen Jalahot.    Letos měl u nás na zahradě premieru. Podmínky měly chilli papričky shodné jako ostatní papriky na venkovním záhonu a docela se jim i dařilo.  V průběhu sezony jsem žádné náznaky pokřížení nezaznamenal, zeleninové... celý příspěvek >
Papriky - pálí x nepálí, 28.11.2015
Skoro bysem řekl, že semínka byla 2 generace nejakých F1, kdy už se vlastnosti původních mezi sebou pomíchaly.      j.c.
Základní sestava hnojiv a postřiků, 28.11.2015
Do postřiků, kdž už maji rostliny listy, jsem si zvykl přidávat hnojivo na list s lignohumátem. Mnozí tvrdí že jde o zbytečnost, stromkům i rostlinám/ rajčata, papriky a okurky/ se to ale docela líbí.   Jo a na papriky do postřiku ještě... celý příspěvek >
Melrose, 5.11.2015
Nádhera,      Jedno mám od loňska zasazeno, budu v očekávání stejně parádní ůrody.      j.c.
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 5.11.2015
Nepochopil jste obsah významu slova Víno se vším všudy.           Dosladit, dokyselit, pak zavařit. Takhle to prostě nefunguje.           Zadavatel... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika