|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak zlepšit těžkou půdu?, 8.1.2016 Když listí zaryjete, tak z něj máte živiny v půdě hned. A když ho kompostujte, tak za 1-až 3 roky podle toho, jak si s tím kompostem vyhrajete. | | Co se sadem po dědovi?, 7.1.2016 sad z vysokokmenů není otázkou třiceti let ale pěti až sedmi. kdy tyto stromy nastupují do plné plodnosti...jistě, když máte vysokokmen s malou korunou, ale vysokokmen jako jsou třeba staré velké jadrničky nanaroste za sedm let (a to ani v případě,... celý příspěvek > | |
| | Jakou rybu do jezírka bez krmení?, 6.1.2016 Můžete udělat takový experiment, v řekách i přehradách lze na začátku léta pozorovat na mělčinách plno různých drobných rybek, pokud by se vám je podařilo polapit do síťky, což nebývá moc těžké, tak si můžete několik desítek či stovek těchto drobných... celý příspěvek > | | Co se sadem po dědovi?, 5.1.2016 Když máte dojem, že vám sad nevynáší a že o něj nechce nikdo pečovat, tož ho nechte tak. Ony ty stromy umí růst i bez toho, aby jim do toho kecal nějaký ubrblaný dědek. I bez péče ubrblaného dědka tam nějaké ovoce vyroste a vždycky se najde někdo kdo... celý příspěvek > | | Japonske star, 4.1.2016 Neskutočne velke plody ma odroda Tian Shan 40g to su vysledky šlachtitelov a potom že nekupujme nove odrody...no, hodnotit plody jen podle velikosti to může jen naprostý diletant. Moje zkušenost z hrozny je taková, že většinou mi chutnají odrůdy,... celý příspěvek > | | Co se sadem po dědovi?, 3.1.2016 A co tak zkusit místo řezaní pohnojit? | | Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 3.1.2016 Jestli tam jsou dvě rostliny a dva druhy jalovců by nám mohl sdělit zadavatel dotazu... máme taky nějaký jehličnan, asi jalovec, který má taky takové dva druhy těch jehličin. | | Kysele maso, 26.12.2015 Stando, čím větší špalek, tím lepší, vhodné jou třeba pařízky nebo jiné sukaté špalky, co se těžko štípou, prostě co nejde lehce štípnout, tomu řeknu: "Pujdeš do udírny" a je to. Strčí se do ohně jeden pařízek a nemusíte se půl dne o... celý příspěvek > | | Kysele maso, 26.12.2015 Rp style, zřejmě další odborník co nerozumí psanému textu, kdybyste chápal co jsem napsal, tak jsem nedal žádnou radu, jen jsem hodnotil úroveň rady někoho jiného. | | Kysele maso, 26.12.2015 To ste nějaký rychlík, za sedm hodin jsem maso nikdy nevyudil, často udím i dva dny. Čas teda neměřím, ale asi se mi to málokdy podaří pod 15 hodin. No a že to hoří jak ďas? Tak tam nedávejte malé polínka, čím větší poleno tím lepší a třeba jen jedno... celý příspěvek > | |
| | Kysele maso, 26.12.2015 a pak přidávat jen menší kusy dřeva,...no vidíte a já přídávám i špalky o průměru 20-30 cm a vše bývá OK. Vlastně udím jen většími kusy dřeva. Takže za mne rada na houby. | | Mala zahrada, 22.12.2015 Z Ostravy to nemáte až tak daleko do okrasných zahrad v Polsku v Pisarzowicích a okolí, je tam vysazeno plno už vzrostlejších všelikých okrasných stromů a dá se to tam i koupit. | | Růst, 20.12.2015 To bych teda rád věděl, co jste to za zázračného doktora, co byste chtěl ošetřovat na kořenech po dvou letech v zemi? A čím? Že byste to vykouřil marjánkou? To by dávalo smysl.
| | Uchyceni truhliku, 20.12.2015 Nic, míváme na okně převislé muškáty a milionzvonků a truhlíky jen stavím na parapet, na druhou stranu je to přízemí a kdyby spadli, tak nejspíš nespadnou nikomu na hlavu. | | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015 No pravda, bude bez kouře, když si dáte na hlavu plynovou masku a přes to přetáhnete pytel nebo dva. Pak jistě ten čmoud ani neuvidíte ani neucítíte.
| |
|
|
|
|