|
Rajčata pro sezónu 2015, 20.3.2015 Neobjednával jste někdo semena z webu dobrasemena.cz? Mám problém s klíčením Black Krym a Summer Cider. Ostatní rajčata ve stejné misce již začínají vystrkovat pravé lístky a budu je pikýrovat, ale tyto dvě odrůdy zatím vůbec neklíčí. |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 13.3.2015 To Nejlepší je z Ruska pod originálním názvem Samoje lučšeje? |
 |
|
 |
Vyhřívání výsevů papriky, 10.2.2015 Dřív jsem výsev "nahříval" na krytu akvária - rybám lehce topím a dost svítím, takže tam bylo tepleji.
Teď požívám tepelné čerpadlo s integrovaným bojlerem, které celý den malinko hřeje, a po vzejítí mám vše na podlaze s podlahovým vytápěním. |
 |
Venkovní rajče do okrajových oblastí?, 10.2.2015 Omlouvám se, o ideálním rajčeti jste opravdu nemluvil. Nicméně zkuste si znovu přečíst ty recenze - je jich tam 5 - 1 nevyklíčila semena (negativní), dalšímu vyklíčila semena, ale recenzi psal v březnu, takže nemohl mít žádné zkušenosti s úrodou,... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015 Pokud tam ten igelit máte i přes zimu, tak nevím, jak budete zatloukat tyče k rajčatům (předpokládám, že jste ty dřevěné kolíky na zimu vytáhli). |
 |
Skleník jako přístavba, 12.1.2015 Já mám skleníkovou přístavbu teprve druhou sezonu, ale tchýně ji provozuje již cca 20 let. Nemá žádný problém s vlhkostí zdi - kondenzace probíhá na skleníkové konstrukci, která je chladnější.
Větrání je problém všech skleníků a mohu jen... celý příspěvek > |
 |
Dýňové slavnosti Šebrov, 27.10.2014 To jste si tedy ukrojil koláč!
Já pěstuji jen nějaké oranžové hokkaido - a to ještě tak, že na podzim zaryju horší tykve (nahryzané od myší) a zjara jen vypleju nepotřebné semenáčky.
Nejjednodušší recept na zapékanou dýni - napůl smíchat s... celý příspěvek > |
 |
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 20.10.2014  Pár dnů vysvitlo sluníčko a ve skleníku rajčata začala opět zrát. Bohužel to probudilo i molice, ale stříkat určitě nic nebudu. S letošní novinkou Valencia jsem moc spokojený - velká chutná rajčata, odolná rostlina. Ve skleníku mi zůstaly jen... celý příspěvek > |
 |
Anna Späth, 20.10.2014 Agro Tuřany (Brno) - mají jich hodně, po 160 kč. Podnož jsem bohužel zapomněl, šel jsem si pro jabloně. |
 |
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 14.10.2014 Co to máte za ceny? Já teď kupoval AL-KO 523VS za necelých 12 000 Kč včetně náhradního nože a oleje. Zatím jsem toho moc nenasekal, ale v porovnání s předchozím Partnerem nebe a dudy. |
 |
|
 |