|
Příspěvky uživatele - 105.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zabezpeceni zahradniho traktoru, 10.3.2017 Od zabezpečení chci, abych měl majetek co nejdříve zpátky, než je znehodnocen. Ksicht intenzita opálení šiltovka zloděje mě nezajímá, potřebuji vědět, kam dal, co ukradl a rychle. Oni si ho pomáhej dohledají obráceně od toho, komu prodal, proto mám... celý příspěvek > |  | Zabezpeceni zahradniho traktoru, 10.3.2017 Mrkněte na Trackito. Levné úplně není, upozornění na android, dál platíte za data. V mém W se osvědčil, zloděj byla moje žena :-), jela na nákupy. Trošku ji překvapilo, když jsem ji zavolal, že parkuje u Olympie. |  |
|  | Ukládání 4T křovinořezu, 27.2.2017 Jo přesně. A moc oleje v motoru je špatně. |  | Ukládání 4T křovinořezu, 27.2.2017 Terminus technicus přepad je nepřesné pojmenování odvětrání motoru, vyrovnání tlaků ve skříni. Přeplněný motor olejem vytlačuje se vzduchem do odvětrání a do sání i olej. Do sání se mají dostávat výpary a přetlak. |  | Ukládání 4T křovinořezu, 27.2.2017 Ahoj, deci oleje v motoru neudělá škodu, že by olej někam natekl, třeba do sání, do výfuku. Vytečený olej chybí v motoru. Loužička oleje pod jakýmkoliv strojem je vykřičník a měla by následovat kontrola hladiny oleje. O vytečení oleje, či problému,... celý příspěvek > |  | Vůle ventilů HECHT 548, 26.2.2017 Čínu nedělám, Honda OHV má.15mm a.20mm. Zeptej se v Hechtu. |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 20.2.2017 Karbece neprodávám, zkus pohledat v levných součástkách. |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 20.2.2017 Mám originály jak na křováku, tak na fukaru a čerpadle. Šrouby na seřízení tam nejsou. Chinu nedělám, měls napsat hned vo co gou. |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 20.2.2017 Na Tvém karburátoru se šoupátko otáčí na svislé ose tahem lanka a současně vyjíždí nahoru. Klapka se otáčí na hřídelce od dorazu po doraz těch 90°. |  | Seřízení ventilů 4 takt.křovinořezu, 20.2.2017 Vyřešil servis. Nalévali 100 ml oleje a vylévali 80 ml oleje, nepočkali až vyteče všechen olej. Odvětrání je do sání. |  |
|  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 19.2.2017 Ptáš se špatně. Šoupátkový karburátor křovinořezu má membránu. Čerpací membrána čerpá benzín do karbecu. Karbec nemá plovákovou komoru. Rozdíl je v šoupátku a klapce. Šoupátko je otočné a současně se otáčením vysunuje a na šoupátku je jehla, která... celý příspěvek > |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 19.2.2017 Po sobě čtu, ať správně pochopíš Ty můžeš naklánět svůj křovinořez a jisté omezení je v oleji v motoru. |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 19.2.2017 Aha, tak si prosím Tě zjisti, co sem píšeš. Membrány jsou na obou karbecích, jak pro 2T, tak pro 4T a sekačky do přenosného nářadí nepleť. Na sekačkách jsou jiné karburátory - plovákové. Ty můžeš naklánět a jisté omezení není v plováku, je v oleji v... celý příspěvek > |  | Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 19.2.2017 Ve 4 T křovinořezech jsou šoupátkové karburátory a ty se nedají seřizovat. Studený motor bych nechal chvíli zahřát, tráva se seče v teplejším období. Kdyby problém přetrvával, je potřeba vyčistit karburátor - trysku. A to bych Ti nedoporučoval, jsou... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 15.1.2017 Sleduju pokrok hechta made for gardenz ciny přes nas k nemcum. Nemci nemaji hechtik 7100 zato samej tepiich na hecht.de. Němci by ho ani nechceli oni vi co za tim vehlasnym jmenem je. U nas se proda levny kupuju pasuje strasak pasuje,, pisu z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|