Příspěvky uživatele - 143.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 16.12.2016
Chystal jsem se napsat něco podobného co se týká kvasinek a kvašení ale pan Rafael to udělal místo mne. Například zkušený odborník Jaroslav Balaštík ze slovácka doporučoval k přípravě zákvasu pekařské droždí. Letos jsem použil k přípravě zákvasu... celý příspěvek >
Kosa, 13.12.2016
Porovnávat rychost sečení ruční kosou vs. motorovou sekačkou je vlastně jako porovnávat výkon lidského těla oproti výkonu benzínového motoru. Motory vítězí, o tom nemůže být sporu. Jenže taková ruční kosa může být prostředkem tělesného a psychického... celý příspěvek >
Karneval, 8.12.2016
Na letošním organoleptickém hodnocení 46 odrůd jablek v Lysicích jsem mu dal nejvyšší počet bodů za "chuť podle celkového dojmu" přestože byl v pořadí degustován až ve druhé polovině, vzorky byly podávány anonymně jen pod číslem a názvy odrůd byly... celý příspěvek >
Honeycrisp, 19.11.2016 Obsahuje fotku
Také jsem vsadil na Honeycrisp a vyhradil mu poslední volné místo ve stromořadí, založeném v externích podmínkách. Ze zakoupeného stromku s podnoží M26 jej mám naroubovaný na semenáči a nyní netrpělivě očekávám, jak dopadne degustace této odrůdy u... celý příspěvek >
České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 15.11.2016
Hanáce zpivajó toto
Je to sadbový česnek?, 31.10.2016
Když se podíváte na obrázky v diskuzi na stránkách ing. Kozáka, tak potom uznáte, že jste mohl dopadnou mnohem hůř.
Sirius, 25.10.2016
Mrholení přecházející v drobný déšť mne zahnalo domů od sázení česneku, tak ještě přidám další výhodu Siria. Jeví se mi to tak, že jeho zelené a později žloutnoucí plody nejsou tolik vyhledávany hmyzem ani ptáky, jako jablka s červenou barvou slupky.... celý příspěvek >
Sirius, 25.10.2016
Pravda, do kalendářní zimy zbývá dost dlouhá doba, takže opravuji popis na ...Je Sirius ideální odrůdou pro líné pěstitele, jako jsem já".
Sirius, 25.10.2016
Rodinná degustace vzhledově nejvíc uzrálého Siria dopadla k mojí naprosté spokojenosti. Popis UEB Střížovice : "dužnina pevná, křehká, velmi šťavnatá, rozplývavá, navinule sladká, výrazně aromatická, velmi dobrá až výborná",  přesně souhlasí.... celý příspěvek >
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016
Co radí pan Fidla je podle mého názoru pro suchou a kamenitou půdu mnohem rozumnější, než argumentace pana Hlavatého vzrůstem stromků na jeho zahradě v teplé nížině na úrodné půdě.
Švestkový kvas - jeho uložení až do jara, 20.10.2016
Pracoval jsem v elektrotechnickém průmyslu, když vstoupilo v platnost nařízení EU známé pod názvem REACH, takže vím, jak je problematické přesné měření obsahu v jednotkách PPM (part per million) a proto prvotní metody měření bývají pouze indikační a... celý příspěvek >
Tatratea jak na to?, 20.10.2016
Podomácku vyrobený Vaječný koňak, Ořechový likér nebo likér Mystery, to jsou dobře známé pojmy, tak proč to nezkusit také s Tatratea? Slivovici, zejména tu nepovedeneou a tudíž nevhodnou k přímému pití, použít můžete. Ve výsledné chuti likéru se její... celý příspěvek >
Česnek 2015, 20.10.2016
Ano, k takovému postupu se hlásím. Je to výběr odrůd kterým vyhovují moje pěstitelské podmínky a které svými vlastnostmi vyhovují mě. Zbytečnost moření sadby česneku Sulkou mám dostatečně ověřenou, alespoň v mojích podmínkách.. Nepoužívám ani... celý příspěvek >
Česnek 2015, 19.10.2016
No tak jistě že ano. Zato debaty s internetovými pěstiteli-teoretiky jsou vždycky k popukání.
Česnek 2015, 19.10.2016 Obsahuje fotku
Možná že mám mylnou představu, ale oproti tomu prodávám každý rok známým několikn desítek kilogramů zdravého česneku. Na obráku těsně po sklizni.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika