Je to sadbový česnek?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.228 (?), 31.10.2016 19:32
Sadbový česnek musí být označen odrůdou, pěstitelem a určitě i číslem nebo kodem uznávacího listu nebo dalším dokladem o původu sadby. Nákup něčeho co není vidět v pytlíku hraničí slušně řečeno s naivitou nebo i něčím co zde nechci jmenovat. Jen pro upřesnění, česnek i čínský stojí v obchodě kolem 90 Kč za kilo. Jestli byl neoznačený česnek prodáván jako sadbový, je to vhodné nahlásit ČOI, budou mít odškrtnutý zásah. V.L.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 84.190 (?), 9.11.2016 15:41
A vy jste pana Kozáka viděla, nebo jste s ním mluvila, že to tady dál roztrubujete?Kolik je takových lidí aby trpělivě odpovídali na každou otázku?Ten nezpokojený to ještě ani snad nezasázel a už ví co mu z toho příští rok vyleze.Nikdo ho nenutil aby kupoval za 15kč/stroužek.Má krvavé oči a nepřečte si ani co píše.Lidi co chtějí, tak si koupí vždycky alespoň to co roste u nás.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 158.125 (?), 23.4.2017 15:33
pan ing Kozák je inteligentní člověk a odborník ve svém oboru.
Pomluvy sem nepatří.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.100 (?), 9.11.2016 17:14
Já jsem vloni zasadila česnek zakoupený také v Kauflandu a přestavte si, že mně vyrostl krásný zdravý česnek. Jen neměl ty dlouhé výhonky, které se odštipují, ty vůbec nevyrostly, což jsem nechápala. Ale česnek je fakt dobrý.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|