Příspěvky uživatele - 178.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmrznutí kvasu, 26.1.2010
Zmrzne jen voda, která nabaluje na sebe líh.Za určitých okolností se dá líh mrazem dokonce od vody oddělit.  Ale to je odlišnější téma. AB
Vlašské ořechy - nový recept, 25.1.2010
STERILACE V MIKROVLNCE (podle ing. Jaroslava Balaštíka)  Postup: Naplněné sklenice, uzavřeme nejlépe šroubovacími víčky a dáme do mikrovlné trouby.Je dobré na talíř mikrovlnky položit plastovou misku pod květináče odpovídající velikosti,... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 25.1.2010
Návod Ing.Balaštíka pro sterilaci jader v mikrotroubě 700W :Ořechová jádra zavařujeme 1 skl. 0,7 l, pouze 2 minuty. Nikdy nezavařujeme jen jednu sklenici - obsah by se převařil!!!  AB
Jak granulovaný kravský hnůj, 19.1.2010
Souvislosti s těmi ČOV jste neměl připomínat, používám granule vyjímečně a teď určitě vůbec ne.Věřím, že naši koumáci přicházejí na všechno možné a hlavně jak snadno a rychle zbohatnout.Kdyby z ČOV šly jen těžké kovy, ale tam se toho vyskytuje... celý příspěvek >
Škodná v zahradě - srnec, daněk, 19.1.2010
A co elektrický ohradník jako pro koně?Nepřišel by levněji?
Kedy sadit, 18.1.2010
U prodejců, kteří prodávají na trzích sazenice, zaměna,bohužel, možná je.Poznáte to již podle toho, že dotyčný nabízí stromky každý den v jiném městě.Často i bez visaček, jen podle paměti.Není divu, že visačku i vítr nesebere.Tak mám místo hrušně... celý příspěvek >
Pozdní odrůda jabloně, 16.1.2010
Záměnou roubů jsem kdysi neobdržel Melrose, ale Bancroft.A jsem tomu rád, i když nejde o zimní odrůdu.Ze zimních Gloster má střídavou plodnost a další chyby na skládce, zkouším z nových Sirius a nezapomněl jsem ještě na kyselejší Ontario s... celý příspěvek >
Jablko roku, 12.1.2010
Vynikající Topaz je v podhůří Chřibů -z ráje jablek a trnek.Doba správné sklizně u zimních jablek je podstatná.  AB
Stínění skleníku, 9.1.2010
Skleník mám orientován k severu, jižní slunce používám pouze ke zlepšení světelných podmínek.Možná by vám to trvale vystačilo.  AB
Tvrdost skořápky, 8.1.2010
Mám ten samý problém, pokusím se ořešák v létě hlouběji zmladit a pohnojit do hloubky močůvkou.Očekávám zlepšení velikosti plodů, které byly čím dál drobnější.Původní velikosti asi nedosáhnu.   AB
Oskeruše, 7.1.2010
Předpkládám, že v pálenicích bude patřit k letním kvasům a jejich zpracování.Nechtěl bych po oskeruších pálit.Pro jejich výraznou a specifickou "vůni"-chcete-li. Ta přehluší všechno.  AB
Množení a paragrafy, 7.1.2010
Autor čehokoliv by měl pracovat buď za čest, nebo za peníze, jen zloděj pracuje za pět prstů.Pokud prodávající uvede původ zboží či myšlenek a nepovažuje se za jejich autora, je to poctivé řešení.Ale kolik takových je a kolik je těch, kteří se... celý příspěvek >
Ovocne stromky na dobirku, 6.1.2010
Pokud si, samozřejmě,pamatujete alespoň názvy odrůd, které jste údajně kupovala.Přeji Vám, abyste měla štěstí na prodejce a jeho serióznost.  AB
Množení a paragrafy, 6.1.2010
Sadbový česnek je podstatně dražší a nedovoleným prodejem bez licence vytváříte nekalou konkurenci.Licenční prodejce musí zaručovat kvalitu sadbového materiálu, která je kontrolována.Jak dalece je to v praxi dodrženo je věc jiná.
Ovocne stromky na dobirku, 6.1.2010
Při nákupu ovocných stromků i přímo v podniku jsem se setkal se záměnou vysaček, možná i úmyslnou.Čekal jsem, až stromek zarodí a potom reklamujte.Prodejce už ani nežije a nástupce? Dokazování je zbytečné.Často koupíte i stromky napadené chorobou.Je... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika