Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov ryb doma, 27.4.2016
Zdravím, tak piš, co tě napadne, že bys udělal líp, ať se vyvaruji... Mám opět dotazy, v době horka okysličuješ ze dna nebo třeba v metru, aby se voda nemíchala rychle s tou teplou? Tak to doporučují i v mrazech, aby studená voda z pod ledu nešla až... celý příspěvek >
Gril na cele pulky, 27.4.2016
Ono by to chtělo náčrtek nebo lépe popsat. Tam kde příjde maso na plech, kde se porcuje, je lepší nerez než po pár týdnech zrezivělý plech popř.nerezová vanička z kuchyně z ohřívačů, nevím,jak je to s dřevěnou deskou, kdyby byla "čerstvá" a né... celý příspěvek >
Vysvětlivky pro naprosté laiky, 27.4.2016
Těch dotazů je ale na brožuru nebo knihu :D Rozdělení a technika řezu
Chov ryb doma, 27.4.2016
No Mirku krásná práce a díky za reakci. Ještě kdyby šlo celkový pohled na jezírko, jak to máš osázené a velké a tak. Musím poštudovat čerpadla, výkony a pak zase budu otravovat.Uvažuji totiž o dvou čerpadlech, jedno by jelo pořád a staralo se o... celý příspěvek >
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 27.4.2016 Obsahuje fotku
Pěkný den, zkuste zatopit smrkem, jestli to nebude lepší, zvýší se i teplota kouře a tah bude taky jiný, větší. Pak uvidíte, pokud bude změna, musíte experimentovat se dřevem. Smrkem se neudívá běžně, ale alespoň vyzkoušíte tah a změnu barvy... celý příspěvek >
Chov ryb doma, 23.4.2016
Jaký máte přítok vody, jen z filtrace? A přikysličujete motorkem nebo stačí čůrček z filtrů? Ve vedrech jste měl teplotu jakou? Díky.
Motor Kipor PG100 alias Honda G100, 22.4.2016 Obsahuje fotku
Já si koupil Kipor KG 280 a nemůžu si stěžovat, mám ho tři roky, startuje perfektně, v létě, v zimě. Návod u motoru byl. Koupil jsem ho u Vrbky v Ostravě
Maso jíž ze začátku černé, 2.4.2016
Aspektů je více, teplota udáku před uzením, hlavně vlhkost při zděných udírnách, teplota masa, druh dřeva, vlhkost dřeva..
Husi krky, 2.4.2016
A to se rozsypal pytel při víření ve filtraci a omíláním nebo jen tak v klidu a jaké to byla, obyčejné rašlové?
Chov ryb doma, 2.4.2016
1t je jeden tisíc litrů? jestli jo tak jaké ryby a kolik kusů.
Husi krky, 1.4.2016
Když jsme i u pytlů, jaké doporučujete, koupit rašlové nebo z prodejen jezírek šité nebo si někdo šijete a popř. z čeho. Díky
Gril pro přítele, 1.4.2016
Ahoj, doporučuji na plyn campingaz 2 series, brácha ho má a je spokojen, navíc nemáte čurbes s popelem a uhlím, já mám v altánu celá kamna s krbem a uďákem, ale to by bylo asi moc :D
Pila na plošinu, 1.4.2016
aha, tak to se omlouvám  tak 555hq
Fotky jezírek a filtrací, 25.3.2016
Díky za reakci, mám dotaz, jaké máte zkušenosti s kostičkama z molitanu z matrací? Nerozpadnou se časem? Něco mám houbičky na nádobí a mám mraky moltanu, tak se ptám.
A až Z o uzení, 26.2.2016
Čajovku nemusíte udit, ale dva dny odstát a podělte se se sousedy.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika