Gril na cele pulky



host - 114.253 (?)
27.4.2016 12:49

Ono by to chtělo náčrtek nebo lépe popsat. Tam kde příjde maso na plech, kde se porcuje, je lepší nerez než po pár týdnech zrezivělý plech popř.nerezová vanička z kuchyně z ohřívačů, nevím,jak je to s dřevěnou deskou, kdyby byla "čerstvá" a né stokrát použitá.Taky pohled hygieny, jestli bude gril ze železa a očouzen k nepoznání od nerezu.Ale kontakt masa s kovem, porcování,jedině nerez.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 79.172 (?), 27.4.2016 12:00, zobrazeno: 7211x
dobry den v restauraci sem si pomoci cihel postavil velky gril na pulky prasat a selat ma to ctverec prosim vas s jakeho materialu si mam nechat vyrobit vrchni ocelovou glilovaci cas takovej grilovaci tac s vykem me kazdej stasi kvuly higiene s nerezem a prosim jak gilovat pulky aby byly stavnate
   
host - 114.253 (?), 27.4.2016 12:49

Ono by to chtělo náčrtek nebo lépe popsat. Tam kde příjde maso na plech, kde se porcuje, je lepší nerez než po pár týdnech zrezivělý plech popř.nerezová vanička z kuchyně z ohřívačů, nevím,jak je to s dřevěnou deskou, kdyby byla "čerstvá" a né stokrát použitá.Taky pohled hygieny, jestli bude gril ze železa a očouzen k nepoznání od nerezu.Ale kontakt masa s kovem, porcování,jedině nerez.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika