|
Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014 No a protože je každý jedinec originál, tak seká každý jinak vysokou trávu a má taky jinou spotřebu Já sekání nemám tolik v oblibě abych létal po zahradě 2x v týdnu.Otravoval hlukem a vlastně tím že se doma nudím a jinou práci nemám tak... Taky je... celý příspěvek > |
 |
Krovinořez Dolmar MS-4200 E? Solo? Husqvarna, 13.7.2014 No bubnovka mohla být zrovna ten Samson, byla v převodovce 316,nedržel plyn a nože jsem brousil.Pamatuju že nešel jeden vyšroubovat, protože neseděly díry.Bylo to uhozené.Pořád jsem hledal, jestli tam nejde zařadit jiný kvalt.Nic mimo čudlíku na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Krovinořez Dolmar MS-4200 E? Solo? Husqvarna, 13.7.2014 Dobrý den.Nemohu se nezeptat těch pánů co sekají tou bubnovkou i s tím křovinořezem.Tedy znají oboje. Já z křovinořezem sekám tak 5 tisíc metrů, pokukuju tedy z těch důvodů zde popsaných... celý příspěvek > |
 |
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 3.7.2014 Ano každý se musí rozhodnout.Někdo to řeší až moc, jiný okrajově.Jeden, než něco koupí tak by člověk vyrostl, pak investuje 15 tisíc do nějaké značky.Jiný jde koupit potraviny a nechá si přibalit křovinořez za 3 tisíce.Během deseti let to proti... celý příspěvek > |
 |
Olej do 4 takt. krovinorezov, 28.6.2014 Nestrašte lidi.Co by se mělo z olejem v uzavřené nádobě stát?To jenom že jsem ji otevřel, tak ji mám vyhodit\?
Nesrovnávejte to z brzdovou kapalinou.V Ladě 1500 jsem jí měl 9 let.Nikomu to nedoporučuju.Pokud nerozpálíte brzdy aby se vařila, tak... celý příspěvek > |
 |
Oleo-mac strunovka - nastavení páčky sytiče a míchání paliva, 27.6.2014 Díky.Dnes 27.6. jsen ho koupil (mazací tuk)za 53 kč.. |
 |
Oleo-mac strunovka - nastavení páčky sytiče a míchání paliva, 24.6.2014 Pokud si to vyzkoušíte, tak možná zjistíte, že bez sytiče nenastartujete.Vzápětí zjistíte, že pokud ho ihned nevypnete, tak motor začne chcípat.No a v tu chvíli už je část otázky odpovězena.Nejde mít stále zapnutý sytič.I kdyby jste chtěl.Jiný olej,... celý příspěvek > |
 |
Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Jistě, když si koupím auto za 500 tisíc tak si do servisu nebudu nosit na výměnu svuj olej za 120kč/l.Jak by jste řešil případnou reklamaci, kdyby v motoru něco zaklepalo.Můj olej, vaše práce? |
 |
Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Pořád tu čtu takové divné poznatky, kterým nerozumím.Např.1.5m trávu vezmu na půl plynu.Přeci je jedno jak je tráva vysoká.Záleží jak je hustá a co je to za trávu.Mě se naopak vysoká řídká tráva seká nejlíp, takže žádné kriterium výkonu.O vhodnosti... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Vari Lucina Honda GCV 190, 13.6.2014 A proč tam lijete velfobin.Nebo jiný radí stabilizátor BaS do 190ky Hondy.To je tohle tak drahé co jsem si koupil nebo špatné? Honda - stabilizátor paliva
|
 |
|
 |
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 9.6.2014 Už to, jak jste se k tomu stroji dostal je zajímavé.Překvapuje mě touha, mít těžký trojzubec.Mohl jsem ho koupit dávno na můj OM 740 ale jsem s tím slabším trojzubem spokojen.Mám 2 na výměnu.Jo koupil jsem si kotouč na kterém jsou nanýtovány 3... celý příspěvek > |
 |
Udírna, 25.5.2014 Učíme se celý život.Takže, kdo umí, tak vyudí maso v dřevěné i ve zděné.Sedačku v cizím autě si taky upravíte na svojí postavu, tak proč by jste nezkrátili dvoumetrový náhon u ohniště, když jste zvyklí na metrový.Moje žena kdysi dávno postavila... celý příspěvek > |
 |
Kosa, 15.5.2014 Ahoj.Nemyslete si, že když si koupíte rakouskou kosu, tak máte vystaráno.Ani ruská neseká sama.Pořád budete potřebovat nějakého údržbáře.My co vám tu radíme, tak vám moc platní nebudem.Radit je někdy těžké.Co by jste pořídila malemu klukovi, aby se... celý příspěvek > |
 |
Uzení domácích klobás, 25.4.2014 Nevím co tedy stále řešíme.Pamatuju matku, jak prala na valše a používala mýdlové vločky a nebo mýdlo z jelenem.Taky bych měl zachovat tradiční postupy?Jsou normální ochutnávky vína, kys,zelí, slivovice apod.Co je na tom že se parta shodne a hodnotí... celý příspěvek > |
 |
Uzení domácích klobás, 24.4.2014 To není nic o rychlé době.To jsou zkušenosti a nejen moje.Když se máte rádi, tak raději nejezte uzené maso.Když koukám v televizi na to vaření Prostřeno, tak tam jsou taky takové zajímavé osoby.Jí jenom bílé maso a to je kuře.Králíka už ne.Co... celý příspěvek > |
 |