|
Autonavijak k traktoru, 17.2.2010 Zdravim, mam problem s tahanim dreva s spatne pristupnych mist v lese.Da se po zhozeni vetsiho stromu a jeho naslednem prorezani vytahat autonavijakem-tazna sila 4,5t.Da se stim pracovat v zatizeni cely den?Dekuji |
 |
Jak se zbavit kuny?, 13.2.2010 pokud jsou na půdě a máte silné stropy tak zapalte v plechovce nebo kastrolu několik sirných knotů.Lepší je pro jistotu tu plechovku postavit na nehořlavý povrch.Zaručuji že to vyžene vše živé.Ideální je, když nikdo není doma a odejít pryč.Je to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fiskars 2400 versus klasická káľačka, 17.1.2010 Ja mam stipacku, nema chybu!!! |
 |
Zakalena slivovice, 5.1.2010 Pri vypaleni |
 |
Zakalena slivovice, 5.1.2010 Zdravim, Jak se da vycistit mirtne zkalena slivovice? |
 |
Sciadopitys verticillata, 17.12.2009 Chyby bude v teplotě mám jej 3 roky na zahradě min.-15°C, takže jak radí kolega dát na místo -5°C-0°C a na jaro vysadit. |
 |
Kvas s durancii, 16.12.2009 nemas strach ze malo potece, jen bych rad docilil vyssi dozrati kvasu.Loni jsem zkousel na 120l sud 10l vody pri zalozeni kvasu-napomohlo.Letos jsem dal do kvasu chladomilne kvasinky-nepomohlo.Vzdy jsem to mel v garazi-bez auta, kde je porad kolem... celý příspěvek > |
 |
Kvas s durancii, 15.12.2009 Zdravim, muze mi nekdo poradit jak po 8 tydnech docilit nizsiho stune vykvaseni nez 8 stupnu zbytkoveho cukru.Dekuji |
 |
Pracovni obuv, 10.12.2009 Pracovne mysleno v snih, blato,destive pocasi-aby byla noha porad v suchu a teple.pokud tohle zajisti kozena bota s goratexovou membranou, tak neni co resit.Mate nekdo boty od ceske fyrmy prabos, jste s nima spokojeni? |
 |
Pracovni obuv, 9.12.2009 Shanim na zimu kvalitni kozenou teplou obuv.Vyplati se investovat do obuvi s goratexovou membranou?Jake mate zkusenosti?Dekuji |
 |
|
 |
Tlakova mycka stihl 118, 25.11.2009 Zdravim, mate nekdo tento tip, jste sni spokojeni, da se nekde koupit levneji nez va stihlu.Dekuji |
 |
Zachranim 40 letou hrusku, 28.10.2009 Zdravim, mam krasnou zdravou, kazdy rok plodici hrusen.Z kmene jdou dve hlavni vetve a jedna pod tihou plodu se nastipla u kmene.Stahnul jsem ji kurtnou pak retezem.cim muzu zatmelit prasklinu-potece tam voda a vetev casem odejde.dekuji za rady |
 |
Jak pěstovat pavlonii, 7.6.2009 Takže první zimu nechat v místě kde teplota neklesá pod bod mrazu nebo mírně pod asi max.-5oC a na jaro vysadit na zahradu a táhnout terminál do požadované výšky což asi trvá 2 roky. |
 |
Katalpa, 30.5.2009 Jednu odstranit a vysadit na místo výsadby a pak jen zapěstovat kmen. |
 |
Albizia, 30.5.2009 Možné je, že je malá mám víc albízií, julibrisin "roseu" a wilson a rozdíl mezi růstem v květináči a volném prostranství je velký. Květináč 20cm, volný prostor1,5 m u stejně starých rostlin, takže možné to je, jinak co se týká... celý příspěvek > |
 |