|
Příspěvky uživatele - 214.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plevel v trávníku - foto, 7.8.2008 Nehledal jsem to, ale mám dojem, že většinou se nazývá břečťanolistý. |  | houbičky v trávě, 26.7.2008  My máme také problém s houbičkami v trávě, právě dnes se nám objevil jako každý rok, ovšem neděláme z toho vědu a houbičky jsme zlikvidovali v omáčce k obědu. Zabralo to dokonale, pro dnešek jsou houbičky zlikvidovány. Těšíme se na to, že zítra z... celý příspěvek > |  |
|  | Rybízová štáva - postup, 26.7.2008 Někde jsem četl či slyšel, že když se prý dělá rybízová šťáva bez vaření, tak tam je nějaký enzym, který rychle zničí veškerý vitamín C. Ten enzym se prý zničí varem, stejně jako část vitamínu C. Ale i po varu ve šťávě zbude dost vitamínu C, který už... celý příspěvek > |  | Sadenie žaluďov dubu, 26.7.2008 Já teda v paneláku nebydlím, ale když vidím na sídlištích velké stromy (javory, lípy, smrky, douglasky) vysazené v těsné blízkosti domů, tak že kvůli jednomu stromu nesvítí nikdy slunce do oken půlce paneláku, bych vzal nejradši pilu a ty stromy... celý příspěvek > |  | Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 26.7.2008 Jiná věc je, zda stojí za to vědět kolik, která potravina obsahuje vitamínu C, případně jiných vitaminů, či prvků atd. Myslím, že i když se často někde mluví o významu jednotlivých vitamínů, prvků atd, že se o to většina lidí vůbec nemusí pro svou... celý příspěvek > |  | Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 25.7.2008 S tou chybou souhlasím s Chemickým Alím. Kdysi jsem studoval nejprve chemii, dělali jsme v laboratoři kvantitativní analýzy a stávalo se, že se někdo sekl i o ty stovky procent, případně při kvalitativní analýze určil látku, která tam vůbec nebyla, a... celý příspěvek > |  | Kočka ničí mou práci? Koťata, 22.7.2008 Paní Danielo, jak ale získáváte zájemce o koťata? My když jdeme u nás po dědině a zadíváme se na něčí kotě, tak hned přispěchá jeho majitel a hned nám kotě nutí, myslím, že u nás není jednoduché koťata udat. Výhoda je v tom, že když potřebujete kotě... celý příspěvek > |  | Kočka ničí mou práci? Koťata, 21.7.2008 Pěkná koťata, manželce se moc líbí. Můžu se zeptat jaký bude jejich osud? Co s těmi koťaty děláte? My máme vždycky jen kocoury, protože máme hrůzu z toho co bysme dělali s koťatama, kdybychom měli kočku. |  | Co s vodou?, 17.7.2008 My pouštíme veškerou odpadovou vodu přes septik do trativodu s parametry: délka 30-40 m, vyryté do hloubky na dva rýče, drenážní hadice průměr cca 10 cm zasypaná kamínky. Půda je jílovitá, čili by neměla moc dobře vsakovat Nad trativodem je... celý příspěvek > |  | Bago (Baco), 12.7.2008 Bago (jeho plody)je moje nejoblíbenější víno k jídlu, není to jen slupka naplněná vodou bez chuti a bez zápachu jako je řada jiných, hlavně tzv. stolních vín. |  |
|  | Uzravani tresni, 10.6.2008 Jestli třešně dozrévají v jeden den a hned je sklidí kosáci či špačci a vy jste na chatě každý víkend, tak vaše šance, že dozrávání vyjde na víkend je 2/7, takže nezoufejte, podle statisiky byste měli sklizet vy během každých sedmi let... celý příspěvek > |  | křídlatka, 5.6.2008 Ano, jen jsem chtěl upřesnit, že vytlačuje kopřivy, ty jsou sice původní druh, ale nevidím v tom, že ubývá kopřiv žádnou škodu. |  | kroucená vrba - černání vysazených větviček, 5.6.2008 Kroucenou vrbu množím tak, že větvičky strkám na jaře nebo na podzim rovnou venku do hlíny, nezalévám, snad se mi ani nestalo, že by se některý proutek neujal. Lepší je sázet silnější větvičky, třeba i o průměru3 až 5 cm. ty tlustší mnohem rychleji... celý příspěvek > |  | křídlatka, 5.6.2008 Bych řekl, že ve volné přírodě křídlatka vytlačuje tak kopřivy. Často roste kolem potoků nebo řek. Hodně zjednodušeno, buď tam rostou kopřivy nebo křídlatka, takové jsou moje zkušenosti ze splouvání některých našich řek. |  | jméno je mi neznámé, 5.6.2008 Tak to jsem žil dosud v bludu, myslel, jsem, že něco co je tak trochu podobné tomu co je napředchozí fotce a co dozrává začátkem června je napoleonka. |  |
 |
|
|
|