|
Příspěvky uživatele - 252.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohu ještě zasadit?, 6.11.2016 Je začátek listopadu, a mně se opozdila zásilka objednaných růží. Přijdou mi poštou okolo 11 listopadu. Mohu je ještě zasadit do připraveného záhonu? Děkuji za případné reakce!
|  | Jak naložit maso na uzení, 5.3.2016 Slyšel jsem, že se dá maso na uzení naložit do slané octové vody a po třech dnech začít udit. Nemáte s tímto nikdo zkušenosti? Děkuji za příp. reakce. Venca
|  |
|  | Spartan v suchém roce, 30.8.2015  Spartan opět nezklamal. Je pro mne jistota, že mám každoročně jablíčka. |  | Název rostliny, 6.4.2015 Děkuji za reakci!! Moc by se mi tato rostlinka líbila v živém plotě. |  | Název rostliny, 6.4.2015  Neznáte někdo název této rostliny. Včera jsem tuto viděl v zahradě nedaleko Náměště n. Oslavou. Bohužel nebyl nikdo, koho bych se mohl zeptat na místě. Proto se obracím na odborníky touto cestou. Je to dřevina, něco mezi keřem a stromkem. Tvarem... celý příspěvek > |  | Sadbové brambory 2015, 12.3.2015 Lada bude přesně to, co hledáš!!
Mají je v Sativa Keřkov.
Přeji pěkný den!
|  | Zhodnocení úrody jádrovin 2014, 6.12.2014  U mne se letos velmi dařilo Spartanu. Bylo to ale s postřikem!!
|  | Spartan, bohemia, 21.9.2014 Spartan je pro mne jistota, že budu mít každý rok jablíčka. Ještě se mi nestalo, že by někdy vynechal! Pravda, musí se tak 3-4x do roka ošetřit postřikem. To mi nezabere až tolik času a výsledek stojí za to!! Letos narostla krásná velká jablíčka.... celý příspěvek > |  | Jabloň Rubín, 27.6.2014 Odbočím trochu od tématu, neb nechci zakládat nové vlákno! Mám osmiletý Rubín, krásný zdravý stromek. Každý rok pěkně odkvete a plody se pak začnou pěkně nalévat. Když mají v průměru cca 3cm, tak během dvou dnů všechny!!! opadají. Každý rok je... celý příspěvek > |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014 Na kácení je vždy času dost!! Můj názor- počkejte do podzimu a ochutnejte jablíčka(určitě se nějaká urodí). No, a pak se rozhodnete jestli kácet, roubovat nebo jen odborně prořezat! |  |
|  | Kombinovaný postřik, 24.5.2014 Bydlím na Vysočině, kde fouká 300dní v roce vítr, takže mi nezbývá většinou jiný čas na ošetření, než chvilku ráno. No, a to je ten problém s rosou. Někde jsem kdysi zaslechl, že je možno přidat do jíchy třeba jar.Že potom postřik jakoby lépe,,drží".... celý příspěvek > |  | Kombinovaný postřik, 24.5.2014 Chci se zeptat, zda je možné smíchat Delan a Calipso na jednu dávku postřikovače a ošetřit tak jabloně? Jde mi hlavně o to, zda se některý s přípravků tímto neznehodnotí a pak následně nezabírá!!?? Je možno provézt postřik na mokré orosené listy?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|