Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysoký neprůhledný živý plot, 6.3.2015
Cupressocyparis leylandii? U našich tchánů naprosto skvěle odstínil sousedy, roste rychle, mrkněte na net.
Jezírko v zimě, 5.3.2015
Myslím, že tazateli je jasné, že by bylo dobré zapnout UV lampu, ale co když bude ještě mrznout? My jsme na tom podobně, vodu máme po zimě taky temnější, ale se zapojením lapmy zatím taky váháme -u nás zatím teď bývá přes noc minus 2-3 st. C. Taky si... celý příspěvek >
Jablon Gravštýnské, 4.3.2015
Grávštýn patří k nejchutnějším jablkům vůbec. Máte-li správnou odrůdu, a snesete velký strom, vyplatí se počkat. Není to ordůda pro malé zahrádky na zákrsku.
Prorůstání kořenů stromů do záhonu, 4.3.2015
... a vodu.
Jablečný burčák, 4.3.2015
Já samozřejmě nijak. Mošt jsem nikdy nekupoval a kdyby snad,  určitě bych z něj nevyráběl burčák. To bych si radši koupil víno.
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 4.3.2015
Nemám nic proti obrázku z květena.cz, ale v popisku napíše: Základní barva je žlutohnědá z větší části krvavě červeně až hnědočerveně krytá... a na fotce má bledé plody se slabým líčkem.
No jistě, dělám to taky tak, ostatně ani jinde než poblíž stromů záhony nemám. A jsem tomu rád, protože nikde jinde se ovoci nedaří tak, jako poblíž záhonů. Takže chápu tazatelku, že hnojit sousedovy břízy, aby byly ještě vyšší,  hustší a víc... celý příspěvek >
Rozprostření geotextilie pod záhon podle mě účinné nebude, kořeny porostou za živinami. I tráva dokáže nazdvihnout asfalt. Spíš bych na okraje záhonu ze strany od souseda zapustil co nejhlouběji obrubníky proti prorůstání. I to bude mít účinek jen... celý příspěvek >
Jablečný burčák, 4.3.2015
Moc to komplikujete. Nevím, jestli ten Váš postup není ještě komplikovanější. Když dv 5 litrech moštu rozmícháte 30 deka cukru a necháte v teple, je výsledek prakticky stejný.
Vyvýšený záhon z pozink plechu, 3.3.2015
Nojo, ale kolik se ve Vašem okolí nyní likviduje zahradnictví? Ta zrušená už tu nejsou přes 15 let. Zato stavebniny jsou v každé větší vsi.
Goldstar, 3.3.2015
Myslím, že nové odrůdy postupně zatlačí Goldstar do pozadí. Název je skutečně lákavý, taky chuť je dobrá i dlouho vydrží. Barva je ale fádní, citlivost k hořké pihovitosti příliš velká a nároky na teplo nijak malé. V růstu jsou patrny geny vyholující... celý příspěvek >
Vyvýšený záhon z pozink plechu, 3.3.2015
Když takhle velký záhon naplníte zeminou, ty strany se vyboulí.. Nevyboulí. Zemina není tekutina. Jednou jsme provizorně udělali takový záhonek z pásů PVC lina opřeného o cihly postavené na kant. A taky to drželo. Vyvýšený záhon lze dokonce... celý příspěvek >
Čistecké lahůdkové, 3.3.2015
Z Čistecka opravdu nejsem. Ale rouby jsem získal roku 1983 z Petrovic u Rakovníka, což je od z Čisté asi 7 km. 
Goldstar, 3.3.2015
Tíopaz je kyselejší, eviídentně vydrží víc. Sazovité jsou letos obě odrůdy.
Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 3.3.2015
Chápu, že za 3 dny se zaschlý postřik nevypaří, nota bene, když tam ty zaschlé kapky stále vidíme. Jen bych chtěl tochu tlumit to nadšení, které mají lidé jako paní Lenka  ("přesně to, co jsem hledala...").     S ochranou proti... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika